Dagboek: week 12


Buy keppra in canada Betnovate cream how much
Buy minomycin online
(Klik op de foto’s voor een grotere versie.)

Week 12
Vanwege mijn enkel, die ik tijdens mijn volleybalwedstrijd verzwikte, kon ik de eerste dagen niet veel. Ik werkte thuis met mijn voet omhoog en bracht de avonden door met sushi en tv-series (1 + 2). Het kan erger.

Woensdag ging het weer aardig en kon ik goed lopen, dus toog ik naar Amsterdam om mijn collega’s weer te zien. Die waren zo aardig om een kistje met kussen te regelen, zodat ik onder mijn bureau met mijn been omhoog kon (3).

’s Avonds kletste ik met vriendinnetjes Monique en Jet goed bij in een van mijn favoriete eetcafé’tjes Stoop & Stoop (4) en was ik blij verrast toen ik thuiskwam: mijn zo gewilde boek De Hongerspelen was er al (5), inclusief Boekenweekgeschenk. Ik wil dolgraag de film The Hunger Games zien, maar ben zo iemand die dan per se eerst het boek wil lezen.

De NS faalde de volgende dag big time (6), dus werkte ik weer een dag thuis. Mijn team besloot om ’s avonds niet te trainen, maar onder het mom van ‘teambuilding’ in Utrecht het terras op te gaan (7). Fijn voor mij, want ik had toch nog niet mee kunnen doen. Het was gezellig!

Ik begon het weekend met een werkdag in Rotterdam, waarna we ons avondeten heerlijk op een terrasje aan de Maas nuttigden (8). Zo’n gaaf uitzicht! Vervolgens gingen we weer lekker naar de bios, deze keer voor de Nederlandse film Quiz (9). Het was geen meesterwerk, maar Pierre Bokma verdient wel een Gouden Kalf voor zijn rol als creep!

Zaterdag had ik geen volleybalwedstrijd. Heel fijn, want zo kon ik mijn enkel nog even rust geven. Wel ging ik met vriendin Paulien, die ik al sinds de brugklas ken, uitgebreid shoppen (10 + 11). Ik gaf belachelijk veel geld uit; wat is dat zo nu en dan toch heerlijk. :)

De week eindigde weer goed: lui vanaf de bank las ik mijn boek Extreem luid & ongelofelijk dichtbij uit (12) en zag ik Ajax met 2-0 van PSV winnen. Beter kan niet!

LEES OOK:

5 reacties

  1. Af en toe heel veel geld uitgeven aan kleding is echt heerlijk. Je moet daarna alleen niet meer op je rekening kijken, haha. En ja, de overwinning van Ajax was heel erg fijn! Ik heb stiekem al vrij gevraagd voor de laatste speeldag.

  2. Goed balen van je enkel!
    Maar hopelijk nu weer goed hersteld. :-)
    Anders met brace trainen voorlopig??? Want hardlopen lukt dan wel, met volleybal maak je toch gekke sprongen.

  3. ik volg je dus ook op twitter, en ik vind het elke ochtend zo zielig voor je om te lezen dat je weer eens vertraging hebt met die klote ns!!