Dagboek: week 15

Android keylogger, Localizador gps movil.

Facebook tracker, Localizador gps movil.
(Klik op de foto’s voor een grotere versie.)

Week 15
Maandag was natuurlijk de dag van mijn allereerste hardloopwedstrijd: de 5 km van de Jaarbeurs Utrecht Marathon (2), samen met vriendinnetje Jantien (3). Vriendje liep zelfs de halve marathon (21 km) en goede vriend Daan de 10 km (1). Ik was erg zenuwachtig, want de weersvoorspellingen waren niet best en ik had al een week last van mijn knie, die ik tijdens een trainingsloop verdraaid heb.

Het was uiteindelijk echt leuk! Maar ook heel pittig: ik ging veel te hard van start om mensen maar in te halen en liep zeer onregelmatig, omdat ik iedereen moest/wilde omzeilen. De laatste kilometer was daardoor zwaar, maar gelukkig sleepte Jant mij er doorheen (4 + 5). Mijn eindtijd was 29.08, dat viel eigenlijk een beetje tegen… Johan en Daan (6) liepen uitstekende runs, wat een helden!

Helaas speelde mijn knie daarna heel erg op, zo erg dat ik de volgende dag amper kon lopen en noodgedwongen een dag thuiswerkte. Gelukkig ging dat in de loop van de week beter en kon ik woensdag gezellig naar vriendinnetje Monique, waar we samen met vriendinnetje Jet een heerlijke girls night Buy skunk seeds with paypal hielden met veel lekker eten, goede gesprekken en pyjama’s!

Het was ook de week waarin ik het laatste deel van The Hunger Games uit las (7) en daar ontzettend van baalde. Want mennn, wat een geweldige boekenserie! Nu is het wachten op de tweede film, die pas in november 2013 in de bioscopen verwacht wordt. Het pakketje van Modemusthaves.com bracht troost, ik ben helemaal blij met mijn USA-shirt (8)!

Zaterdag kon ik vanwege mijn knie helaas niet meedoen met mijn volleybalwedstrijd. Ik probeerde het nog wel, met een brace die ik had geleend van teamgenootje Sjeel (9), maar ik durfde het na de warming-up toch niet aan. Met lede ogen moest ik aanzien dat mijn teamies met 4-0 klop kregen.

Vandaag was ik in Rotterdam waar de marathon gelopen werd (10 + 11). Samen met Johan heb ik heel veel lopers aangemoedigd. Zo mooi om te zien hoe dankbaar sommigen waren en er echt een boost van kregen. Hopelijk kan ik volgend jaar ook meedoen (de 10 km dan…), want de hardloopkriebels zijn weer flink opgelaaid. Maar goed, eerst moet mijn knie weer normaal functioneren…

Als late night snack aten we een klein bakje Ben & Jerry’s (12), als beloning voor het juichen én de 5,8 kg die er deze week bij mij al af is. Hoeraaaaa!

6 Comments

 1. Caithlin 15 april 2012 at 20:22

  Wat gaaf dat je hebt meegedaan aan de Jaarbeurs Utrecht marathon! Ik wil ook nog een keer aan zoiets meedoen, lijkt me gaaf als je gewoon kunt zeggen dat je dat gedaan hebt :) Netjes hoor! En 5,8kg is ook een prestatie!

 2. Marcella 16 april 2012 at 08:32

  Leuk, zo’n doel voor je hardlooppassie! Maar eerst je knie helemaal laten herstellen. Je moet niet nog meer blessures krijgen natuurlijk!

 3. Annouska 16 april 2012 at 08:41

  Leuke foto’s van de hardloop sessie van afgelopen week. Ik hoop wel dat je in de toekomst minder last van je knie krijgt en meer regelmaat in je looptempo gaat krijgen.. :)

  En die b&j heb je wel verdiend na al die kilo’s ;)

 4. Mylène 16 april 2012 at 11:28

  Echt heel erg goed van je dat je hebt meegedaan en dat je het hebt gehaald. Wauw. Wel balen dat het daarna minder ging met je knie. :(

 5. Pingback: Een dikke proficiat van Evy | 18elf.nl – persoonlijk weblog van Peet

 6. Petra 19 april 2012 at 15:50

  Goed gedaan! Balen van je blessure. Doe je verder rustig aan? Des te sneller kun je weer volop meedraaien :-)

  Enne: 5,8 kg eraf! Je bent mijn grote voorbeeld ;-)