Dagboek: week 16Compazine suppositories over the counter
(Klik op de foto’s voor een grotere versie.)

Week 16
Deze week stond in het teken van Sanoma’s jaarlijkse Mediaparade (1). Drie dagen lang werden er op het hoofdkantoor in Hoofddorp diverse sessies, lezingen en presentaties gehouden voor interne en externe geA?nteresseerden. Ik begon met een live interview van Frits en Barbara Barend met ex-zwemster Inge de Bruijn (2), dat erg vermakelijk was.

Woensdagavond plofte ik met een volle buik van de heerlijke zelfgemaakte lasagne (3) bij vriendje op de bank, lekker onder een dekentje (4). Verder deed ik he-le-maal niets! Zo’n avond hebben we allemaal weleens nodig, nietwaar?

Op de laatste dag van de Mediaparade bracht ik een bezoekje aan de fotostudio die Styletoday.nl voor de gelegenheid had opgetuigd, inclusief visagiste (5). Hier kon je een mooie foto voor al je social media-profielen laten maken. Ik had er flink wat pogingen voor nodig, maar uiteindelijk was ik tevreden (6). Instagram-filtertje erover en tadaaaa (7)!

Vrijdagavond organiseerde mijn volleybalclub VV Utrecht Buy hydrochlorothiazide 50mg een Diner Rouler. Het was de bedoeling dat je je met z’n twee√©n opgaf, waarna je te horen kreeg of je een voor-, hoofd- of nagerecht moest maken. Voor de gangen die je niet hoefde te verzorgen, schoof je bij een ander koppel aan. Zo moest je half Utrecht door en zat je steeds met nog vier verschillende mensen aan tafel. Een leuke manier om wat mensen te leren kennen binnen de vereniging!

Samen met teamie Mirte maakte ik mijn pastasalade als hoofdgerecht, die gelukkig goed in de smaak viel. Als voorgerecht kregen wij heel bijzondere opgeblazen mozzarella (8) en als toetje een goddelijke pavlova (9). We hebben gesmuld!

De volgende dag was de laatste thuisdag van het seizoen en tevens de allerlaatste wedstrijd. Ik telde de wedstrijd van Dames 3 (10) en moest helaas bij mijn eigen wedstrijd wederom geblesseerd toekijken vanwege mijn knie. Gelukkig won m’n team deze keer wel, met 3-1, en liet onze concurrent veel punten liggen. Hierdoor handhaven wij ons in de 2e divisie, super fijn!!!

Zondag sloot ik de week af met een kopje thee bij vriendinnetje Pien en haar Daan Order lady era review , waarna ik bij vriendje thuis op de bank plofte voor Ajax- FC Groningen en een filmpje (11 + 12). Klaar voor een nieuwe, drukke week!