Dagboek: week 21

Write my paper


(Klik op de foto’s voor een grotere versie.)

Week 21
Vriendje was een week weg, dus had ik een drukke agenda om hem zo min mogelijk te hoeven missen. Na maandag met vriendinnetje Naomi de Utrechtse Japanner Zinnia uitgeprobeerd te hebben (en ik tot de conclusie kwam dat Sushi Qube nog altijd de lekkerste is), mocht ik dinsdag weer lekker trainen (1). De sporthal was net een sauna, maar ik was allang blij dat mijn knie het goed hield.

Woensdag werkte ik hard en had ik ’s avonds even wat me-time. Donderdagochtend werd ik heel fijn wakker met een artikel van mijn liefje How much does colchicine cost in Sp!ts: een interview met mijn held Klaas-Jan Huntelaar (2)! Beter kan niet, toch? :) Die middag ging ik op bezoek bij Maison PR, waar ik bijgepraat werd over hun nieuwste projecten en ik een kadootje mee naar huis kreeg: de V-dress van Bavaria (3). Ik ben klaar voor het EK!

De volgende dag werkte ik thuis en reisde ik ’s avonds (op slippers (4), yay!) af naar Rotterdam, waar ik vriendje opwachtte die (heel laat) weer thuis zou komen van zijn Lausanne-trip. Ik kon het niet laten om even de stad in te gaan, vrijdagavond is koopavond in 010, en wat vakantiegeld uit te geven. Ik kocht de Zara leeg en nam lage witte All Stars (5) mee naar huis die al lang op mijn wish list stonden.

Wat was ik blij dat ik daarna vriendje weer in mijn armen kon sluiten! De volgende dag hadden we een heerlijk relaxte dag samen (6) en ik maakte een grote bak van mijn goddelijke pastasalade (7). Die avond moest ie weer weg, naar Nederland-Bulgarije in de ArenA, dus toog ik nog even gezellig naar Utrecht voor het Protos Inn-toernooi waar mijn teamgenoten van VV Utrecht D1 aan mee hadden gedaan. Ik kon trots op ze zijn, want ze hadden nog gewonnen ook (8).

Zondag besloten we optimaal te genieten van het prachtige weer van deze week en reden we naar Monster voor een dagje bakken op het strand (9). We dineerden bij strandtent Bij Ons (10 + 11) en aten een enorm softijsje met spikkels als toetje (12). We sloten de week af op de bank met Uitzending Gemist: Klaas-Jan Huntelaar in het programma 24 Uur Met Can i buy phenergan over the counter uk . Ik werd weer even bevestigd in mijn fan-zijn, wat een geweldig mooie kerel is het toch.

8 Comments

 1. ioon 28 mei 2012 at 14:19

  Ik vind de V-dress niet zo heel mooi. Maar ik denk wel dat hij meer dames staat dan de versie van 2 jaar geleden. ;)

 2. Melissa 28 mei 2012 at 16:37

  Oeeeh softijsjes met spikkels!

 3. inge 28 mei 2012 at 19:44

  hm, dat v-dress-geval is ook niet mijn ding, maar die all stars dan weer wel! en het strand natuurlijk, en het ijsje en en en wat is het lekker weer hè? #praatnietovervoetbalgerelateerdezaken #ohjadiejurkisdatook #eh..

 4. Caithlin 28 mei 2012 at 22:36

  Poeh, drukke week. Leuke schoentjes!

 5. Marcella 29 mei 2012 at 09:21

  Klinkt goed! Inderdaad leuke schoenen. En fijn de slippers aan!

 6. Indira 29 mei 2012 at 09:39

  Genieten met dat weer! Dat ijsje ziet er heeerlijk uit haha,

 7. Danielle 30 mei 2012 at 17:03

  Oeh, het Bavaria jurkje staat je leuk!! En wat een heerlijke zomerse taferelen!

 8. Monique 08 juni 2012 at 14:37

  Ik heb de V-dress ook! Twijfel nog of ik ‘m morgen aan zal trekken naar Guus :-)