[VIVA] Team Huntelaar

klaasjanhuntelaar

Nog een paar dagen, dan barst het voetbalgeweld weer los. Heel Nederland is in de ban van de 23 mannen die in ieder geval twee weken onze nationale eer gaan verdedigen. En hopelijk nog langer. Ik kan niet wachten tot het zover is.

Buy seroquel without prescription Even zwaar
Ik ben opgegroeid met voetbal. Zondagmiddag bracht ik altijd door bij de plaatselijke voetbalclub om eerst mijn vader en later ook mijn broertje aan te moedigen. Bij ons thuis stond de tv dan ’s avonds standaard afgestemd op Studio Sport. Mij werd van jongs af aan al verteld dat Ajax de beste club van Nederland is en wedstrijden van het Nederlands elftal keken we bij voorkeur uitgedost in oranje outfits. Bij ons thuis weegt de mening van mij en mijn moeder even zwaar als die van de mannen in huis. We discussieerden er altijd op los.

Ik blijf een vrouw
Met een sportjournalist als vriendje, die met zijn neus bovenop het Nederlands elftal zit, blijf ik bovendien helemaal op de hoogte van alle ins & outs rondom onze Oranje-mannen. Ik laat me goed voorlichten en neem alles in me op, zodat ik in ieder geval op feestjes en op het werk kan laten zien dat ik een vrouw ben om rekening mee te houden.

Maar, ik blijf natuurlijk ook een vrouw. Dus ja, ik kijk ook gefascineerd naar de fanatieke, zich in het zweet werkende mooie mannen die zo nu en dan het voorhoofd afvegen met hun shirtje, waardoor stiekem een stukje ultrastrakke buik zichtbaar wordt. Noem me een bakvis, maar mennn, wat zitten er dit EK weer prachtexemplaren tussen.

Liefde voor Klaas
Mijn favoriet is Klaas-Jan Huntelaar. Al jaren. Vanaf het moment dat hij zijn debuut maakte bij Ajax ben ik hem met bovengemiddelde interesse blijven volgen. Zijn jongensachtige uitstraling, ondeugende twinkelogen en Hollandse ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg!-instelling zorgen ervoor dat ik een enorme zwak voor hem heb. Ik ben daarin een van de weinigen, dat weet ik, maar dat maakt me helemaal niets uit. Hoef ik hem tenminste niet te delen.

Rogaine international shipping 24 uur met
Onlangs was hij te gast in 24 Uur Met van Wilfried de Jong. Nu is dat sowieso al een fantastisch tv-programma, maar met Klaas in de hoofdrol natuurlijk al helemaal. Daar bleek maar weer eens dat mijn fan-zijn terecht is: Klaas is een jongen die naast leuk, lief en schattig ook intelligent is, goed over dingen nadenkt, serieus met zijn vak bezig is en een enorme drive heeft. Over voetballers bestaat vaak de opvatting dat ze in (voetbal)clich├ęs vervallen, maar Klaas-Jan is in ieder geval een uitzondering op die regel. Deze man heeft wat zinnigs te melden, en niet alleen over voetbal. Op Twitter kon ik ineens op heel veel begrip rekenen toen de uitzending afgelopen was.

Vanaf de zijlijn
Helaas kiest bondscoach Bert van Marwijk dit EK Paroxetine price without insurance niet voor Klaas-Jan als basisspeler. Net als twee jaar geleden zal hij vanaf de zijlijn moeten toekijken en hopen op een invalbeurt. Wie zijn optreden in 24 Uur Met heeft gezien, weet hoe frustrerend dit voor hem moet zijn. Daarom gun ik hem meer dan ieder ander die EK-finale. Mag hij ons, als invaller, lekker Europees kampioen maken. Hup Klaas!

Ook verschenen op Viva.nl

Foto: Flickr/gowestphoto

Share Button

LEES OOK:

2 reacties

  1. These are genuinely fantastic ideas in regarding blogging.
    You have touched some fastidious factors here.

    Any way keep up wrinting.

  2. Marieke, ik deel je liefde voor Ajax, het
    Nederlans elftal, maar vooral je liefde voor Klaas!
    Het nederlands elftal is lang zo leuk niet zonder KlaasJan Huntelaar