Dagboek: week 27


Order dipyridamole thallium Levlen on line cash on delivery

(Klik op de foto’s voor een grotere versie.)

Week 27
Wat begon de week goed met twee vrije dagen. Wat een luxe, zo’n lang weekend! Zoals je in de vorige blog uitgebreid hebt kunnen lezen, gingen Johan en ik gezellig naar Brugge Viber tracker, Spy on iphone. . (1 t/m 5)

Woensdag liep ik hard om alle in Brugge eraan gegeten calorieén te verbranden, maar dat was een pittige taak. Het was namelijk bloedheet en benauwd buiten, dus vond ik het na 6,4 km wel gezegend. ;)

De volgende dag was het gelukkig wederom lekker weer, want we hadden met de digitale tak van Sanoma een feestje bij Beachclub Fuel in Bloemendaal. (6) We hebben heerlijk gegeten en gedronken in de zon aan het strand. Ultiem zomergevoel!

En dus was het na slechts drie dagen werken alweer weekend, dat begon met een sushidate met mijn oud-teamgenootjes van VV Utrecht D1. Om het volleybalseizoen af te sluiten, kwamen we met z’n allen bij elkaar bij Hasekura (7 + 8) en streken we daarna neer op een terrasje op de Neude. Weer een uitstekende zomeravond.

Zaterdag kon ik niet bij de VIVA/Dam tot Dam-hardloopclinic in Amsterdam aanwezig zijn, omdat ik die dag al heel veel moest rennen en vliegen. Ter compensatie liep ik zelf weer een rondje: 8,6 km! (9) Whoei, de 10 km komt echt steeds dichterbij… :)

’s Middags ging ik naar Culemborg om met mijn ouders mee te rijden naar de verjaardag van mijn lievelingsnichtje Sabine in Nijmegen. Na erg gezellig te hebben bijgekletst, pakte ik vanuit daar de trein terug naar Rotterdam. Ik deed een uur en drie kwartier (!) over de reis. Gelukkig had ik het nieuwe blad LINDA.meiden (10), dus ging de tijd redelijk snel voorbij.

Op de laatste dag van de week sliepen we lekker uit en besloten we naar IKEA te gaan om een nieuwe kledingkast te kopen. Hadden we natuurlijk nooit moeten doen, het was veel te druk. Gelukkig vonden we wat we zochten, dus waren we vrij snel weer thuis. Toen begon de pret: het in elkaar zetten van dat ding. (11) Dat gaat gewoon NOOIT in één keer goed, argh!

Door de IKEA-kast-vertraging was de AH al dicht en konden we geen avondeten meer kopen, dus besloten we onze frustratie weg te eten bij Sushi Qube. (12) Lang leve troostvoer!

11 Comments

 1. Pien 09 juli 2012 at 15:11

  Samen een IKEA-kast in elkaar zetten, de ultieme relatie-test! ;)

 2. Marjolijn 09 juli 2012 at 15:31

  Hee Marieke! Ik weet niet of je de plugin Fancy Gallery kent? Daarmee verschijnen je foto’s in een lightbox als je er op klikt. De plugin is gratis en werkt heel makkelijk. Je kunt dan ook door je foto’s heen klikken (per foto’s per bericht). Misschien zit je er helemaal niet op te wachten, maar mocht je er naar op zoek zijn;) Ik wou het je al eerder zeggen maar het kwam er steeds maar niet van haha. Je dagboeken zijn leuk om te lezen trouwens! Liefs

 3. Marieke 09 juli 2012 at 15:36

  @ Pien: We hebben ‘m maar nét doorstaan… ;)

  @ Marjolijn: Thanx, ga er eens naar op zoek!

 4. Johan 09 juli 2012 at 17:11

  @pien Het scheelde inderdaad niet veel. Vandaar de sushi ;)

 5. Lnnk 09 juli 2012 at 20:09

  Jeetje wat ben jij goed bezig met hardlopen zeg! Respect!

  Die sushi en aardbeien in chocolade zien er heerlijk uit.

 6. Jolien 09 juli 2012 at 22:03

  aaah de Ikea stress ;) Wat een leuk weekoverzicht, word er helemaal vrolijk van! Woon je in Rdam?

 7. Anouk 10 juli 2012 at 08:23

  Ik zie dat je sushi hebt gegeten, is dat nu echt lekker? Ik ben niet van de vis, dus ik eet het niet… maar ik hoor van anderen dat het een beetje smakeloos is?

 8. Marieke 10 juli 2012 at 08:56

  @ Anouk: Smakeloos? Neeee! Ik ben echt verslaafd aan sushi, eet het super vaak. Het is ongelofelijk lekker. :)

 9. Pien 10 juli 2012 at 13:06

  @ Johan en Marieke Wij gaan volgende week een IKEA-kledingkast kopen en in elkaar zetten, misschien kunnen we dit beter ná Valencia doen. Dan is het daar nog een beetje gezellig. We weten jullie te vinden! ;)

 10. Marieke 10 juli 2012 at 13:38

  @ Pien: Haha, heeeeel veel sterkte gewenst alvast! ;)

 11. Indira 10 juli 2012 at 15:59

  Leuke foto’s! Wat een lekker etennnn… I’m craving for sushi! :(