Mmmmmagic Mike

Ik zag dus Cannabis seeds uk seller Magic Mike Buy cannabis seeds toronto . Eindelijk. Ik had tijdens eerdere bioscoopbezoekjes al een paar keer het voorstukje gezien, dat me al bijna van mijn stoel had laten glijden. Vriendje maakte me direct duidelijk dat die film bepaald niet op zijn to see-lijstje stond, maar zo eentje moet je natuurlijk ook gewoon met een mede-kwijler bekijken. Een vrouw, dus.

Combivent cost walgreens Anna Teresa is fan van hoofdrolspeler Channing Tatum, dus die hield mij graag gezelschap. We vonden, te lang na de premiA?re, eindelijk een datum waarop we allebei konden en gisteravond was het zover. Uit verschillende hoeken stuitte ik op onbegrip: waarom zou je in een donkere bioscoopzaal gaan zitten, terwijl het buiten ein-de-lijk mooi weer is? Mensen (lees: vrouwen) die de film al gezien hadden, snapten me wel. ‘Je gaat genieten.’

En dat deden we! Niet van het zeer slappe verhaaltje, niet van de mooi-bedoelde-maar-dat-was-ze-niet hoofdrolspeelster die de hele film onbegrijpelijk chagrijnig uit haar ogen keek en waar Channing NUL chemie mee had, niet van het afgeraffelde cliché-einde…

Maar wél van Channing zijn ongelofelijk mooie lijf! Borstkas, armen, billen… én leuk ondeugend hoofd met schattige flapoortjes. En aan de reacties in de zaal te merken waren wij niet de enigen: de dames die net als wij deze heerlijke filmster boven de warme zon hadden verkozen, slaakten iedere keer als deze hottie in beeld kwam kreetjes van verrukking. Het was bijna gA?nant: de nog niet eens voor een derde gevulde bioscoopzaal was één grote hormoonbom, veroorzaakt door deze in real life braaf getrouwde familieman.

Goed nieuws voor al deze dames (en wij): er komt een deel 2! Kunnen ze daar zo snel mogelijk mee beginnen s.v.p.?

13 Comments

 1. Yolande Tump 26 juli 2012 at 11:33

  Hij lijkt mij ook wel leuk! Maar dan inderdaad alleen om Channing Tatum haha!

 2. Anna Teresa 26 juli 2012 at 11:48

  En gekwijld hebben we zeker! Van die spierbundel met flapoortjes krijg ik rode oortjes!

 3. Christine 26 juli 2012 at 12:47

  Ik vind die rechtsachter veeeeel leuker!!! Matt Bomer <3 HARTJESSS

 4. Anouk 26 juli 2012 at 15:11

  Nog nooit van gehoord, haha. Van Channing uiteraard wel ;-)

 5. Des 26 juli 2012 at 18:21

  en het is al zo warm buiten..

 6. Indira 26 juli 2012 at 18:41

  Ik moet hem nog zien! Ik houuuu van Channing!

 7. Riz 26 juli 2012 at 19:14

  nou jaaaa is dit toevallig.. of is dit toevallig… check mijn blog… hahahaha

  soms heeft een film gewoon geen sterk verhaal nodig.. geen diepgang… Deze film had dat totaaaal niet nodig… zou totaal overbodig zijn..

 8. Marlyssa 26 juli 2012 at 22:36

  Ik heb hem ook gezien! Zeker een ‘leuke’ film om te zien haha. Dat er nog een deel komt wist ik niet, leuk:D

 9. Lnnk 27 juli 2012 at 14:29

  Gezellig zo’n zaal vol met zwijmelende vrouwen haha

 10. inge 28 juli 2012 at 10:19

  ow vréselijk lijkt me dit. tientje toe en ik zou ’t misschien proberen. ^^

 11. Caithlin 28 juli 2012 at 19:27

  Ik moet de eerste nog zien, maar ik had al van anderen gehoord dat het een genot was om naar te kijken! Sean Connery en Channing Tatum? Yes please!

 12. Danielle 29 juli 2012 at 19:13

  IK BEN FAN! :D