[VIVA] The Twilight Tragedy

Arme Robert Pattinson. Compleet ingestort en tot op het bot Order lady era side vernederd. Vriendinnetje Kristen Stewart bedroog hem met een veel oudere man.

Te mooi om waar te zijn
Het was ook te mooi om waar te zijn. Twee prachtige, jonge acteurs krijgen de hoofdrollen in de verfilming van een ongekend populaire boekenreeks en spelen daarin een stapelverliefd setje. Op de set slaat ook Side effects of seroquel for bipolar disorder in real life de vlam in de pan en na heel lang speculeren geven ze het dan eindelijk toe: Robert Pattinson en Kristen Stewart, sterren uit de The Twilight Saga, zijn een heus koppel.

Verpest
Maar nu heeft Kristen het verpest. Na drie jaar ging ze vreemd met de 41-jarige (getrouwde!) regisseur Rupert Sanders, met wie ze samenwerkte voor de film Snow White and the Huntsman. De twee hadden niet door dat een van hun onderonsjes op de gevoelige plaat vastgelegd werd en zie je daar dan maar eens onderuit te kletsen. Kristen deed niet eens een poging, ze verontschuldigde zich openlijk tegenover de persoon die ze met haar actie het meest heeft geraakt: Rob.

Onbegrijpelijk
Naar verluidt kan die laatste daar vrij weinig mee en heeft ie zijn spullen inmiddels gepakt. ‘Waarom gaan mensen vreemd? Ik snap dat niet’, vroeg de acteur zich een tijdje geleden in een interview af. ‘Als ik een relatie heb, ga ik daar voor 100% voor.’ Des te pijnlijker dat juist hij van zijn grote liefde het deksel op zijn neus kreeg.

Onbegrijpelijk, volgens velen. Dan heb je een relatie met Robert Pattinson (Robert Pattinson!), zoek je het alsnog elders. Menig tienermeisje en volwassen vrouw heeft natte dromen van een paar Edward Cullen-vampiertanden in haar nek.

How much does seroquel xr cost on the street Hoe moet dat nou?
Maar hoe moet dat nou met het allerlaatste deel van de reeks, Breaking Dawn part 2? Die moet eind dit jaar nog uitkomen. Hoe moeten wij als kijkers die twee zwijmelende en altijd moeilijk kijkende geliefden nu nog geloven, nu we weten dat Kristen haar vriendje in het echte leven een mes in zijn rug stak? En ‘m nog even flink ronddraaide ook, door het een ‘eenmalige misstap’ te noemen terwijl het in werkelijkheid al maanden aan de gang was!

Samen op de rode loper
Gelukkig voor Rob zijn de opnames van deze film al afgerond. Je zult intieme scA?nes moeten spelen met de vrouw die jou bedroog en met wie je niets meer te maken wilt hebben! De vernedering is echter nog niet voorbij, want in het contract van beide acteurs staat dat zij verplicht zijn om samen de promotie voor het afsluitende Twilight-deel voor hun rekening te nemen. Gezellig samen die rode loper op dus, onder het toeziend oog van de gehele wereldpers. Lachend als een boer met kiespijn, wensend dat je overal was behalve daar, terwijl iedereen -echt iedereen- weet wat de vrouw naast je je heeft geflikt.

Berg je maar Kristen, want deze man kan jouw bloed op dit moment écht wel drinken.

Ook verschenen op Viva.nl

2 Comments

  1. Marieke000 05 augustus 2012 at 23:40

    Erg hè, ik kan het maar niet verwerken en heb dan ook gierend en huilend alle Twilight-films ritueel verbrand. Ik heb zelfs de complete Harry Potter-reeks in de vuurkorf gemikt, omdat onze Rob erin meespeelt. Ik hou het maar lekker bij The Vampire Diaries, met Damon, waarin ik mijn tanden persoonlijk liever zet.

  2. Anouk 07 augustus 2012 at 20:50

    Ik volg dit soort nieuws normaal niet, maar ik las het toevallig en zag het vandaag in een tankstation in Engeland. best erg!