[VIVA] Trouwen ze of trouwen ze niet?

Het aanstaande huwelijk van Brad Pitt en Angelina Jolie bezorgt menig showbizzverslaggever kopzorgen. Elk weekend rijst weer de vraag: is het nu dan eindelijk zover?

Toen Brad en Angelina aankondigden te gaan trouwen, was heel showbizzland in rep en roer. Er werd druk gespeculeerd over de datum, de locatie en het ontwerpen van dé jurk: welke topdesigner zou deze zeer gewilde opdracht op zijn of haar CV mogen bijschrijven?

De mooiste dag
Brad zou er zelf ook alles aan hebben gedaan om het daadwerkelijk de mooiste dag van hun leven te laten worden. Zelfs de kleur van de placemats wilde hij naar verluidt zelf bepalen. Bovendien werden kosten noch moeite gespaard om de meest prachtige trouwringen te laten maken: 1 miljoen pond mochten de sieraden kosten. En de gastenlijst, daar prijken natuurlijk alleen maar A-listers op. Kate en William mogen bijvoorbeeld komen toekijken hoe dit Hollywood-koppel hen van de huwelijk-van-de-eeuw-troon stoot.

Wachten geblazen
En nu is het wachten geblazen. Steeds als er weer een zaterdag nadert, vraagt de hele wereld zich af of het stel elkaar nu dan echt Generic version of hyzaar eeuwige trouw zal beloven. Tot nu toe kon die vraag iedere keer met een ‘nee! beantwoord worden. Maar hoe lang gaat dit nog door? Als Angelina heeft besloten een winterbruidje te willen zijn, hebben we nog flink wat zaterdagen te gaan.

In hun vuistje
Zelf ziet de actrice er de humor wel van in. Ze ziet echter geen reden om die arme journalisten, die hun kamp al weken voor het immense Brangelina-landgoed in Frankrijk hebben opgeslagen, uit hun lijden te verlossen. Ik zie die twee megasterren al zitten met z!n tweetjes. Thuis op de bank, in hun vuistje lachend.

Stunt
Wat zou het een stunt zijn als ze zomaar ‘een Jessica & Justin! zouden doen. Jessica Biel liet onlangs doorschemeren dat er voor haar nog geen bruiloft gepland was, omdat verloofde Justin Timberlake te druk was met andere dingen. En tadaaaa: de twee zouden afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje zijn gestapt. Gefopt!

Toegegeven: dat zou ik jammer vinden. Ik ben niet voor niets showbizzredacteur geworden, ook ik geniet van het wel en wee van de sterren. En Brad en Angelina zijn nou eenmaal sterren van wereldformaat. Ik hoop dat ze groots uitpakken. Al is het maar om daarna vol spanning af te wachten of Jennifer Aniston daar een antwoord op heeft…

Ook verschenen Purchase diakofti op Viva.nl

Foto: Order lady era review still YouTube

2 Comments

  1. Liliane 28 augustus 2012 at 15:25

    Ze houden het inderdaad reuze spannend!
    Maar als het zover is (geweest) dan verwacht ik het vanzelf wel in de bladen te lezen.
    Ben stiekem wel erg benieuwd naar wat Angelina aan zal trekken op dé dag.

  2. Indira 28 augustus 2012 at 16:55

    Ik vond het zulk leuk nieuws toen ze zeiden niet langer te willen wachten. De reden dat ze eerst niet gingen trouwen vond ik mooi, maar heel begrijpelijk dat ze het niet meer vol kunnen houden ;)