[VIVA] Wat een weertje, koekepeertje!

Boer Zoekt Vrouw is begonnen! De oproepen en het sorteren van de brieven zijn geweest, nu volgt het échte werk: persoonlijk contact. Kom maar door met die vele momentjes van heerlijke plaatsvervangende schaamte.

Het meest opvallend aan de uitzending van afgelopen zondag vond ik wel de nieuwe look van Yvon. Blijkbaar heeft ze zich voorgenomen haar tuttige imago aan de kant te schuiven, want na het legerjasje van vorige week hees ze zich deze keer zelfs in een leren broek. Tel daar donkere smokey eyes bij op plus een kek opgestoken kapsel en je herkent de goedlachse Brabantse haast niet meer terug. Zou ze haar eigen boerenbondservies ook geslachtofferd hebben?

Bij het binnenhalen van de uitverkoren dames, die in een enorme hoosbui arriveerden, was ze dat voornemen echter alweer vergeten. ‘Wat een weertje, koekepeertje!’ riep ze als haar oude vertrouwde zelf. Gelukkig maar. Je kunt Yvon uit haar bloemetjesjurk halen, maar de bloemetjesjurk niet uit Yvon.

Zo veel wijsheid
Zoals al eerder Purchase kytril generic voorspeld zagen we in deze eerste echte aflevering de boeren Henk, Willem, Martin en boerin Henrieke terug. Wie de vijfde zou worden was nog even spannend, maar de witgrijze 48-jarige Aad hengelde ook voldoende aanbidsters binnen om mee te mogen doen aan de zoektocht op tv. Vol goede moed ging hij de speeddates in, ondanks dat er naar zijn smaak eigenlijk te weinig jongere vrouwen hadden gereageerd.

Of de kinderloze Aad alsnog een eerste leg overweegt, moet de komende weken blijken. Vond hij zichzelf bij jonge oma Ina nog veel te oud voor kinderen (‘Daar begin je niet meer aan. Dan ben je straks 65, heb je een puberend kind’), wist de 36-jarige en wél over rammelende eierstokken beschikkende Charissa hem toch in te palmen: ‘Zo oud ben jij nog niet. En je hebt zo veel wijsheid in je. Een kind dat door je tulpenvelden wandelt, is het mooiste wat je elkaar kunt geven.’ We zien beide dames volgende week terug, dus dat wordt spannend.

Diepgang
Henrieke wond alle tien haar mannen om haar vinger. Stuk voor stuk kwamen ze dolverliefd terug van het 5 minuten-gesprek met de 28-jarige blondine. Het moeten haar rode appelwangen zijn geweest, want aan haar speeddate-skills schortte nog het een en ander. ‘Dusse, leuk, ja. Ja. Ja, leuk. Leuk’, grijnsde ze aan een stuk door. Bij Willem ging dat beduidend anders. Hij vertelde openhartig aan Michel dat hij graag zijn eigen koeien eet en gelooft in reA?ncarnatie. ‘Dat je dan in een volgend leven terug komt als koe’, beredeneerde zijn gesprekspartner daarop. ‘Goh, interessant.’ Oh, de diepgang!

Conservatief Buy aleve cold and sinus
Henk mag dan pas 24 jaar zijn, aan Sharon liet hij duidelijk merken dat haar ‘super baan! nog weleens voor problemen zou kunnen zorgen. Hij verwacht namelijk wel een conservatieve rolverdeling in een relatie: de vrouw doet de boodschappen en zorgt dat het eten op tafel komt. Maar zij maakte al snel duidelijk dat dat geen probleem hoeft te zijn: ‘Als ik ergens voor ga, dan ga ik ervoor.’ En zo is het maar net.

Ook verschenen op Viva.nl Cannabis seeds ottawa ontario

Share Button

LEES OOK:

1 reactie

  1. Ik probeer het ook altijd te kijken, als ik het niet vergeet haha! Vind het altijd heel leuk om te zien hoeveel moeite sommigen zich doen voor de boeren :)