Dagboek: week 40

Het was de eerste werkweek na twee weken vakantie te hebben gehad. En ondanks dat ik vanaf maandag direct weer in de dagelijkse routine werd meegesleurd, ging de week voor mijn gevoel ont-zet-tend langzaam. Ik had heel veel heimwee naar de warme Griekse zon en de lange, luie dagen. In plaats daarvan ploegde ik weer elke dag door regen en kou naar Amsterdam. Gelukkig vind ik mijn werk zelf super en heb ik gezellige collega’s!

Deze week kreeg ik de mooie foto’s te zien die oud-stagiaire Renée van mij gemaakt had. Wat was ik blij met het resultaat! Fijn om weer mooie kiekjes van mezelf te hebben, die ik kan gebruiken op al die social media. Lees nog even mijn vorige blog voor de mooie aanbieding die ze heeft voor lezers van Brouwertje.com!

Door Johan z’n werk was ik deze week ook een paar avonden alleen thuis. Ik heb de dvd-box van Friends afgestoft (omdat ik weer eens door Sex and the City heen ben) en ben weer helemaal bij het begin begonnen. Wat blijft dat toch een gouden serie!

Donderdag ging ik naar vriendinnetje Paulien in Den Haag. We aten sushi bij een sjiek Japans restaurant, genaamd Buy aleve uk Oni. Het was overheerlijk, maar volgende keer kies ik toch weer voor Sushi Qube of Sumo, vrees ik. Simpele reden: daar kun je onbeperkt sushi eten en dat vind ik toch wel een heeeeeel fijn idee. ;)

De dag erna werkte ik thuis, met de nieuwe laptop die ik voor mijn werk heb gekregen met allerlei fancy toebehoren erbij. Zo wordt flexibel werken nog makkelijker! ’s Avonds aten we een snel broodje in de stad en deden we some serious shopping, want er moesten winterkleren worden aangeschaft! Ik slaagde voor een mooie winterjas (lang leve Zara) en Johan kocht broeken, truien en blousjes. Ik hou ervan.

Zaterdag begon goed met een gezellig én overheerlijk ontbijtje bij Lof der Zoetheid in Rotterdam met blogvriendinnetje Paper writing service Lindsey. Superleuk om haar beter te leren kennen. :) Daarna had ik mijn eerste babyshower ooit en aten we ’s avonds zelfgemaakte pizza. We keken de super gave film The Debt Street price of phenergan en pakten de Wii er weer eens bij: hoe cool!

Ik sluit de week heel lui af: Johan is bijna de hele dag weg voor Twente-AZ, dus plof ik op de bank voor Ajax-Utrecht, heel veel Friends en een paar potjes op de Wii. Ik vermaak me wel!

6 Comments

 1. Aleida 07 oktober 2012 at 13:42

  Klinkt als een super leuke week, en ook als een heerlijke zondag. Geniet ervan!

 2. Marcella 07 oktober 2012 at 13:45

  Klinkt als een goede eerste werkweek. Fijne zondagmiddag en -avond!

 3. Milou 07 oktober 2012 at 16:12

  Een drukke volle week, dus. Je bent echt weer terug van vakantie!

 4. Annouska 07 oktober 2012 at 17:53

  En zo is er weer een heel druk weekje voorbij. Leuke uitslag voor Ajax trouwens :P Nouja gelukkig deed Johan zijn favoriete club (uhh dat is het toch?) ook maar 1 punt aan hun lijstje toevoegen..

 5. Tineke 08 oktober 2012 at 07:27

  Ik heb die hele hype rondom sushi nooit echt begrepen! Maar ik hou dan totaaaal niet van vis, dus het lijkt me niks voor mij hahah :p klinkt als een fijne week, Ook al is zo’n eerste week na de vakantie altijd zwaar…

 6. sophie 09 oktober 2012 at 17:52

  Leuk!Ik ging zelf sushi maken, en toen hoorden we dat er misschien salmonella in de zalm zat en hebben we alles weg moeten gooien:(