[VIVA] Hey Jude

De dame die Jude Law ooit écht zou weten te schaken, zou door vele vrouwen ter wereld benijd worden. Dat stond vast. Jude is de grootste reden dat ik de film The Holiday al minstens vijftien keer gezien heb. Steeds weer glij ik zowat van de bank en jank ik de ogen uit mijn kop. Wat is hij daarin mooi, lief en ongelofelijk sexy!

Maar, feit is dat Jude aftakelt. Waar andere beroemde mannen alsmaar mooier worden naarmate de ouderdom zijn intrede doet (denk: George Clooney, Brad Pitt, Christian Bale), gebeurt bij de inmiddels bijna 40-jarige Jude het tegenovergestelde. Heerlijke, prachtig mooie, goddelijke Jude! Waar ben je gebleven?!

Vlassig bosje
Zijn haar wordt dunner, de inhammen groter. Oké, dat kan gebeuren, niet alle mannen blijven gezegend met een volle bos krullen. Maar millimeter de boel dan maar gewoon helemaal! Dat deed ie al eens eerder en dat stond ‘m hartstikke goed. Stoer, mannelijk. Het huidige vlassige bosje haar op zijn hoofd mag niet eens een kapsel heten. Het woekert als onkruid over zijn schedel.

Daarnaast werd ie er dit jaar een paar keer op betrapt zich veel te jong te kleden voor zijn leeftijd. Afgeknipte trainingsbroeken, te kleine vesten met wiet- en hippielogo!s en afgetrapte Converse-sneakers. Tel daar een te lang niet getrimde baard, pafferig hoofd en te diepe V-hals bij op en het zwerversplaatje is compleet.

Where to buy antivert Heimwee
Ik heb heimwee naar Jude zijn gloriedagen. Naar de tijd dat hij je-van-het was, dé ster die het gezicht was van toonaangevende merken als Dior. In zijn nieuwste film Anna Karenina is daar helemaal niets meer van over, dus misschien kan ik die maar beter overslaan om trauma!s te voorkomen!

De nieuwe Jude
Kortom: we moeten op zoek naar de nieuwe Jude. Op Twitter kreeg ik Tom Hardy als suggestie voor Jude Law 2.0, maar dat is niet helemaal mijn smaak. Ik ben meer gecharmeerd van Chace Crawford, de ster uit Gossip Girl. Jong, maar met heel veel potentie. Iemand nog andere suggesties?

Buy cheap amantadine without prescription Ook verschenen op Viva.nl

Foto: Flickr/samfriedrich Propecia legales online rezept

3 Comments

 1. Olga 03 december 2012 at 20:32

  Ach, zo’n man mag als hij een beetje afgetakeld is wat mij betreft nog steeds met een ontbijtje naast mijn bed komen staan hoor ;)

 2. Indira 04 december 2012 at 11:39

  Dat is niet zn charmantste foto nee!

 3. Carline 13 december 2012 at 16:27

  Zonde :'(

  Ik stem voor Ryan Gosling!