Ode aan Rudolph

Dit blogje gaat over Rudolph van Veen. Omdat ik zo blij ben dat hij er elke doordeweekse dag voor me is als ik thuis kom na een dag hard werken. Zijn programma Rudolph’s Bakery op 24Kitchen is een zekerheidje, iets waar je van op aan kunt. Je wordt er namelijk gegarandeerd vrolijk van!

En kooklustig. Altijd als ik naar zijn bakprogramma kijk, waarin hij de meest prachtige, goddelijk uitziende lekkernijen in elkaar draait, krijg ik zin om ook de keuken in te duiken. Met kerst waagde ik me al eens met veel succes aan brownies, dus eigenlijk sta ik te popelen om nieuwe zoetige recepten uit te proberen. Maar ja, die Order cefadroxil for acne missie om 5 kilo af te vallen hA?… Dat gaat niet echt samen met het bakken van een taart of een stel cupcakes. Als Johan en ik die met z’n tweetjes moeten opeten, komen we alleen maar kilo’s aan!

Maar goed, het kijken naar Bakery geeft al heel veel voldoening. Uren kan ik het volhouden. Rudolph is ongelofelijk gepassioneerd met zijn patissiervak bezig en kan dat zo goed overbrengen, ook aan bakn00bs zoals ik. De manier waarop hij ‘sjokelade’ zegt, maakt me Purchase lady era pills Cheap zestril side instant blij. (En hongerig, maar dat probeer ik dan te negeren.) Hoe hij quasi nonchalant een deegje staat te kneden en ondertussen allerlei weetjes de huiskamer in slingert, maakt dat je hem op zijn blauwe ogen en platinablonde haar gelooft. Deze man heeft er verstand van. Als hij zegt dat het écht makkelijk te maken is, dan is dat ook zo.

Ik hou van Rudolph. En als ik de kirrende dames op Twitter mag geloven, ben ik daarin niet de enige. De cakes, taarten, hartige snacks, mousses, merengues en soesjes… mmm, om je vingers bij af te likken. Het eerste wat ik doe als ik mijn streefgewicht heb behaald, is iets heel lekkers bakken om dat heugelijke feit te vieren. Kan ik nu mooi alvast gaan bedenken welke van de tientallen recepten dat dan gaat worden. Mjam!

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

12 reacties

 1. Dat programma is zo geweldig! Sowieso staat 24 kitchen vaak op als de tv aanstaat!
  Maar idd hoe kan hij dat allemaal maken (en wat van eten neem ik aan) zonder een tonnetje te worden?!

 2. Fijne zender, fijn programma. Alleen als je heel vaak kijkt (zoals ik nu tijdens mijn verlof) zegt hij zoooo vaak dezelfde dingen. Tomaten niet in de koelkast, geen extra virgin olijfolie om in te bakken enz. enz. En soms erger ik me aan zijn Brabantse? accent.. ;) Maar verder niks te klagen! De recepten en vooral eindresultaten… Mmmm!

 3. Ik kan er ook uren naar kijken. Of luisteren als ik iets anders aan het doen ben.
  En ik sluit me bij Pien aan, dat tomaten niet in de koelkast mogen dat weet ik nu wel. En ook dat je van lege vanillepeulen vanillesuiker kunt maken ;-)

 4. Ik heb helaas niet zoveel tijd om tv te kijken, anders had ik uren nutteloos op de bank naar 24 kitchen zitten kijken.. Ik ken mezelf :p

 5. Toen ik die foto zag dacht ik meteen: HEB JE HEM WEER!

  Altijd als ik bij mijn vriend kom staat Rudolphs Bakery aan, haha! ;)

 6. Ik houd ervan, maar eigenlijk mag ik er niet naar kijken. Ik ga dan alleen maar dingen bakken terwijl ik juist gezond wil eten.

 7. hahaha herkenbaar! Hier ook zo’n lekkere dingen bakker in huis, ook fan van o.a. Rudolph en dat is níet goed voor ons afvaldoel ;-)