[VIVA] Types als Badr

badrhari

Ik zapte dit weekend per ongeluk langs het gevecht van Badr Hari. En ik dacht alleen maar: why, Estelle, why?!

Kijk, ik hou dus heel erg van sportmannen. Jongens die zich regelmatig in het zweet werken, of dat nu met voetbal is of mijn lievelingssport volleybal of zelfs waterpolo, hebben al een streepje bij me voor. Het hoeft niet eens op topniveau te zijn; ik heb in vorige relaties en bij mijn huidige vriend vaak zat op zaterdag of zondag bij 5eklasse-voetbal staan kijken. En om het hardst aangemoedigd, om de wedstrijd na afloop bloedserieus te analyseren.

!s Avonds in een steegje
Maar dat vechten zoals Badr Hari dat doet, vind ik maar eng. Mannen die vechten, lijken net beesten. Die hoeveelheid testosteron die naar boven komt, is angstaanjagend. Dat gebeuk en getrap op elkaar! ik snap het niet. Je zal hem !s avonds laat maar in een steegje tegenkomen, dacht ik de hele tijd. Brrr. Afknapper met een hoofdletter A.

Clubliefde
How much does alesse cost in ontario Dat ligt vast aan mij hoor. Kickboksen is A?A?k sport. Maar ik hou gewoon niet van agressieve mannen. Vergelijk het maar met die hard supporters van een willekeurige voetbalclub. Ik hou zelf van voetbal, ben Ajax-fan, maar ik verbaas me elk weekend weer als ik beelden zie van volwassen mannen die als het op hun club aankomt zomaar een waas voor hun ogen krijgen. Die bij elk doelpunt of elke confrontatie met ‘de aartsvijand! de boel afbreken. Die met een blote bast, een groot glas bier en hun arm om de schouders van hun maat heen geslagen de boel staan op te jutten. Clubliefde gaat soms wel heel ver.

College essay help Eerste rang
Estelle Cruijff was vooral opgelucht dat haar liefje met ‘slechts! een gebroken voet het kickbokstoernooi in Zagreb had moeten verlaten. Ik kan me niet voorstellen dat je daar lekker zit. Wat is er nou aantrekkelijk aan een man die een ander helemaal verrot slaat? Aan de angst, elke wedstrijd weer, dat hij zélf in elkaar wordt gerost? En dan als vrouw nog eerste rang zitten bij dat hele gebeuren ook!

Badr Hari is vast Order lady era review in real life hartstikke lief. Of heel goed in bed. ;)

Ook verschenen op Viva.nl

Foto: Flickr/legendashow

1 Comment

  1. Miranda 23 maart 2013 at 20:40

    Je hebt helemaal gelijk, mijn vriend kijkt het weleens en toevallig keek ik vorige week mee en zei ik precies hetzelfde als jij, maar dan tegen mijn vriend, prima dat je voetbalt, maar zoiets als dit? reken er maar niet op dat ik was wezen komen kijken… Jezelf in elkaar laten slaan en een ander moedwillig verwonden? Gaat er bij mij niet in, zelfde als voetbalsupporters die zich misdragen, belachelijk vind ik het, je kan ook heel goed van een club/sport houden zonder aggressie