Things I Love

Ik zie ze regelmatig voorbij komen op blogs: lijstjes met dingen waar de betreffende blogger happy van wordt. En dat vind ik eigenlijk zo leuk! Na het lezen heb je een instant blij gevoel en je leert de persoon achter de site ook weer een klein beetje beter kennen.

Ik ben niet van plan om dit wekelijks te doen, maar voor nu leek het mij ook weleens geinig zo’n lijstje te delen! Wat maakt mij op dit moment vrolijk?

De zon
Natuurlijk, het is nog verschrikkelijk koud, maar de zon breekt langzaam maar zeker door. Hoe heerlijk is het om je ogen dicht te moeten knijpen als je ’s ochtends vroeg de deur uit stapt om naar je werk te gaan!

(10 km) hardlopen
Ik heb mijn zelfvertrouwen op hardloopgebied weer helemaal terug. Ik moet op 14 april de 10 km lopen van de marathon Rotterdam en dacht tot voor kort echt niet dat het me zou lukken. Tot ik afgelopen weekend met Lindsey toch echt die afstand weer eens haalde! Wat een kick gaf dat.

Barcelona Cheap lady era reviews Buy essays
Ik heb een ongelofelijk leuk tripje naar Barcelona in het verschiet. Volgende week woensdag, donderdag en vrijdag verblijf ik voor Grazia.nl in deze heerlijke Spaanse stad voor de lancering van een nieuwe hardloopschoen van Nike. Hoe cool en spannend is dat! Uiteraard lezen jullie er alles over als ik terug ben. Volg me ook op Twitter en/of Instagram voor live updates!

hartjes_300

Nieuwe restaurantjes ontdekken met nieuwe mensen
Met een collega van Johan en zijn vrouw hadden we al een tijdje bedacht dat het leuk zou zijn om eens een hapje te gaan eten met z’n vieren. Gisteren kwam het er eindelijk van, we spraken af in het Indonesische restaurant Blauw in Utrecht. Ik kende hen allebei nog niet, en het eettentje ook niet, maar wat was het een succes. We smulden van een uitgebreide, overheerlijke rijsttafel met spekkoek na en kletsten honderduit. Wat hou ik toch van zulke avonden!

Mumford & Sons
Ik was vreselijk teleurgesteld toen het me niet lukte kaartjes te bemachtigen voor deze fantastische band. Maar ik had geluk! Johan verraste me op Oudejaarsdag met twee tickets die hij via via op de kop had kunnen tikken. Ik had er helemaal niet meer aan gedacht, maar dat concert is dus a.s. zaterdag al! Ik kan echt niet wachten.

Tandarts
Nou ja, van de tandarts zelf word ik natuurlijk niet blij. Ik heb nu twee van de vier behandelingen achter de rug en het is nog steeds een hel. Ik zal altijd bang blijven, maar wat me wel happy maakt, is dat mijn gebit weer gezond wordt. Mijn mond is vreselijk gevoelig door al dat gewroet, maar bij Pure Dent hebben ze me ervan verzekerd dat het weer helemaal goedkomt. Ik ben gewoon trots op mezelf dat ik dit aandurf.

Experimenteren in de keuken
Ik dacht altijd dat ik niet kon koken, maar nu blijkt dat als ik gewoon netjes de recepten volg, er dus echt wel lekkere dingen uit mijn keuken komen. Als iemand nog een makkelijk maar zeer smakelijk recept in de aanbieding heeft dat ik echt MOET proberen, laat het me dan vooral weten.

How much does flomax cost Beeld: Dreamstime.com

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

14 reacties

 1. Heb je de wraptaart al gemaakt? ;-)
  Weet niet waar je van houdt, maar couscous met ratatouille is ook echt een aanrader. Staat op mijn blog, Samen met nog veel meer lekkere gerechten.

 2. Ik vind dit soort lijstjes ook altijd erg leuk om te lezen. Ik plaats er zelf wekelijks eentje in een verkorte versie.

  Gaaf hoor, dat je voor je werk naar Barcelona gaat. Een prachtige en heel fijne stad! En ik heb qua recepten nog genoeg inspiratie in koekboeken, opgeslagen blogs en tijdschriften liggen, maar ik moet toch echt aan de slag om wat lekkers te maken. Dit weekend krijgen we bezoek, dus dan komt het er vast van om iets heerlijks te maken!

 3. Idd, ik heb ook al een hele reeks van zo’n lijstjes zien verschijnen en gelezen. ‘De tandarts’ is een originele…die was ik nog nergens tegengekomen :-). Mumford & Sons: ik wou er ook zo graag naartoe, maar het mocht niet baten :(

 4. Vooral de laatste is leuk! Daar worden wij ook happy van. Ik vind dat je heerlijk kan koken en fijn dat we af en toe aan mogen schuiven! :)

 5. Ohja, ik vind dat ook allemaal leuk! :) Dat hardlopen is echt super van je! & heerlijk naar Barca. Enjoy!

 6. Wat een heerlijk lijstje. Ik hou van zulke lijstjes. Het is goed om bij dit soort zaken stil te staan!

 7. ik moet nog beginnen aan m’n tandartsrondje en oe ik zie er zooooo tegenop!!! #denkaanme
  verder word je idd wel vrolijk van dit soort blogjes, maar volgens mij slingerde ik al eens eerder 100 happy things het internet op, dus ik sla nog even over nu.