Meeting miss Kelly Osbourne

Ik ben dus zo’n muts die het stiekem heel spannend vind om BN’ers te interviewen. Daar ben ik eerlijk in: iedere keer als ik tegenover een bekend iemand zit, voel ik de zenuwen door mijn lijf gieren. Ook al heb ik het inmiddels al heel wat keren gedaan. Gezonde spanning, zeg maar. Gelukkig is dat altijd ook heel snel weer weg, na de eerste vraag blijkt meestal dat het ook maar gewoon mensen zijn en dat ze er graag op los kletsen. Ik heb nog nooit een vervelend interview meegemaakt. (Even afkloppen…)

Een internationale ster is echter wel even andere koek, dat had ik nog nooit gedaan. Interviewen in het Engels leek me erg pittig. Ik kan het goed verstaan en ook heel aardig lezen, maar zelf spreken? Dat doe ik natuurlijk niet dagelijks. Toch lijkt het me fantastisch om ooit naar Los Angeles of New York af te reizen voor een gesprek met een échte A-lister, van het kaliber Ryan Gosling, Jennifer Aniston of Mila Kunis. Waarschijnlijk kan ik geen woord uitbrengen als ik daadwerkelijk tegenover ze zit, maar goed. Alle vragen netjes opschrijven en je komt al een heel eind!

Over dat reisje droom ik nog even verder, maar het interview met een buitenlandse ster is er inmiddels geweest! Kelly Osbourne kwam naar Nederland om haar programma Fashion Police te promoten en ik werd gebeld of ik haar wilde spreken. Samen met modecollega Debbie toog ik richting Amsterdam, waar we samen met nog vier andere media de kans kregen om Kelly een kwartier te interviewen.

Helaas was het niet ideaal om met zo veel redacteuren tegelijk een interview te doen. Je kunt het gesprek niet goed opbouwen, doorvragen is er niet bij en je bent afhankelijk van de vragen van anderen. Per persoon hebben we er namelijk maar twee kunnen stellen. Aan Kelly lag het echter niet, die kletste er vrolijk op los. Ze was haar goedgebekte, pittige zelf. Bovendien zag ze er fantastisch uit; wat is zij in de loop der jaren (positief) veranderd!

Na afloop gingen we even met haar op de foto. Niet gebruikelijk, ik vind het zelfs een tikkeltje onprofessioneel, maar ik wilde dit moment eigenlijk toch wel even vastleggen. Mijn eerste echte grote ster!

12 Comments

  1. Marije_Blogt 25 maart 2013 at 17:36

    Wat gaaf!
    Kan me voorstellen dat dat héél spannend is!
    Ga gauw je interview lezen.. :)

  2. Eva 25 maart 2013 at 18:33

    Ik heb er normaal niet zo’n last van. Maar toen ik Gary Lightbody (Snow Patrol) mocht interviewen had ik ook wel écht last van zenuwen. Die treinreis van Arnhem naar Amsterdam is ook nog nooit zo lang geweest ;)

  3. inge 25 maart 2013 at 18:35

    jaaaaa super! en dat bedoelde ik ook, dat ze alleen al qua uiterlijk zo positief veranderd is!

  4. Ilse 25 maart 2013 at 18:42

    Super vet! Ik zou dus echt met knikkende knieën het interview afleggen haha.

  5. Yolande 25 maart 2013 at 18:51

    Wat leuk dat je haar hebt geinterviewd! Zelf vind ik het ook altijd spannend om beroemdheden te interviewen. Vorige week moest ik op een persevenement bekende acteurs interviewen en ik vond het zo spannend! Maar ik ben dan ook nog maar student journalistiek, jij hebt natuurlijk veel meer ervaring. Wel echt super dat je haar mocht interviewen, ze is echt een internationale ster en ze lijkt me heel erg aardig.

  6. Suzanne 25 maart 2013 at 18:53

    Ahh super gaaf! Echt heel stoer! En mooi interview!

  7. Indira 25 maart 2013 at 19:36

    Gaaf zeg! Ik zou het ook wel spannend vinden! Wat is zij trouwens enorm afgevallen :O

  8. Marleen 25 maart 2013 at 21:28

    Ha, wat leuk! En wat is het dan toch eigenlijk al ontzettend lang geleden dat we haar leerden kennen in The Osbournes. Positief veranderd indeed!

  9. Suus 26 maart 2013 at 10:43

    Super tof! Ik snap dat dat wel even knikkende knietjes oplevert. Maar goed gedaan hoor. En Mila Kunis moet nu ook wel gaan lukken ooit, die is ook niet de moeilijkste als je dít hele grappige interview bekijkt…

    http://www.youtube.com/watch?v=z4Ezruu1oeQ

    Super gedaan, en die foto…ik begrijp je gène zo goed, maar soms kan dat best joh!

    Liefs

  10. HansDeZwans 26 maart 2013 at 11:00

    Ik herkende ze nog nauwelijks, wat is zij veranderd.

  11. Nina 26 maart 2013 at 14:37

    Hartstikke leuk! En die foto, ach dat vergeven we je gewoon…

  12. Dina 27 maart 2013 at 09:47

    Wat leuk zeg je eerste ‘echte’. :D