[VIVA] De dubbele nipple slip van Rebel Wilson

rebelwilson

Als er iemand is die haar (voor)naam eer aan doet, is het Rebel Wilson wel. Wie? Nou, die stevige Amerikaanse actrice die overal schijt aan heeft. Ze heeft haar nagels in Hollywood gezet en is voorlopig niet van plan los te laten. Vastbesloten om wat sfeer in de brouwerij te brengen, zien we Rebel steeds vaker rebell! ehh, opduiken.

Snapchat spy, Whatsapp spy. Niet zo serieus
Ik hou van Rebel Wilson. In Bridesmaids was zij zo ongeveer het enige leuke aan die hele film, in Sale lady era What To Expect When You!re Expecting is haar bijrol onvergetelijk en toen ik haar als Fat Amy in het heerlijke Pitch Perfect zag, wist ik: dit is wat het zichzelf veel te serieus nemende Hollywood nodig heeft. Iemand die dat juist niet doet.

Neptepels
Ze steekt er zelfs de draak mee. Afgelopen weekend presenteerde de actrice de MTV Movie Awards en kreeg ze direct alle lachers op haar hand door bij haar eigen introductie als host van de avond voor een (dubbele!) nipple slip te zorgen. Rebel droeg twee neptepels onder haar jurk en showde deze vervolgens ongegeneerd aan haar publiek, als sneer richting alle ophef die zoiets normaal gesproken veroorzaakt in het preutse Amerika. De toon voor de avond was gezet.

Verder hees de actrice en zangeres haar curvy lichaam in een sexy leren pakje voor een spetterend optreden en verscheen ze in een fake Iron Man-pak met borsten. Ze grapte en grolde de avond aan elkaar en was overduidelijk in haar hum.

Verademing
Rebel Wilson is werkelijk een verademing. Iedereen loopt met haar weg. En dan niet omdat ze stevig is, maar omdat ze om zichzelf kan lachen. En om anderen! Bovendien kan die meid ├ęcht acteren, wat ook wel bleek uit het feit dat ze zelf ook twee awards mee naar huis mocht nemen, waaronder die voor Breakthrough Performance in Pitch Perfect.

Ik hoop dat deze vrolijke dame zo zichzelf blijft en haar rondingen blijft omarmen. Hoe vaak zie je niet dat een Hollywood-ster eerst verkondigt trots te zijn op haar iets vollere lijf, maar zichzelf uiteindelijk toch op een streng (crash)dieet zet. Tot nu toe kiest Rebel naar eigen zeggen juist voor de rollen die collega-actrices niet willen hebben: die van het lelijke zusje. ‘Why not? They!re the best roles!’ En daarom vind ik haar fantastisch.

Ook verschenen op Viva.nl Cleocin capsule price

Foto: Flickr/evarinaldiphotography

1 Comment

  1. Lisanne 09 mei 2013 at 14:53

    Zij is awesome!