GirlsLove2Run ON TOUR: We run Rotterdam

Een kleine week geleden deden GirlsLove2Run Buy colchicine cheap , Lin Flomax generics en ik een oproep: welke meiden hadden er zin om donderdag 2 mei te gaan rennen in Rotterdam? Omdat het zo kort dag was én niet in het voor Fieke en Francien vertrouwde Amsterdam, hadden we niet super hoge verwachtingen over de opkomst. Zou deze meet-up net zo’n succes worden als de events die ze altijd in onze hoofdstad organiseren?

Het antwoord? JA! Wat waren we blij toen de aanmeldteller op Facebook op 20 dames stond en hoe groot was onze verbazing toen ie de 60 aantikte! Dat uiteindelijk ruim 50 meiden zich meldden voor een doordeweeks rondje Kralingse plas, was echt te gek.

Na een korte warming-up begonnen we aan onze run van in totaal 5 km. Samen met Lin liep ik voorop om de weg te wijzen en steeds als ik achterom keek, kreeg ik een enorme energy boost. Een kleurrijke stoet hardlopende meiden als één grote slinger door mijn favoriete stuk Rotterdam dat er in het avondzonnetje nog mooier uitzag dan normaal. Kicken!

GL2R_kralingseplas

Tussendoor stopten we twee keer voor wat oefeningen en sprintjes, waardoor het voor iedereen goed bij en vol te houden was. Na afloop hadden Fieke en Francien voor verfrissend en welverdiend kokoswater gezorgd, waarmee de dorst kon worden gelest.

De reacties waren zA? positief en het was zo gezellig om nieuwe gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Zelf had ik vriendinnetjes Pien en Paulien gestrikt en ontmoette ik ook eindelijk Madelon in het echt, met wie ik al heel lang twitter en Facebook. Zo gaaf! Ik kan het niet laten om maar weer eens te benadrukken hoe tof de online wereld is. Wat heb ik toch geweldige dingen gedaan en lieve mensen leren kennen door mijn blog en social media.

Ik wil alle meiden die er gisteravond waren onwijs bedanken voor hun enthousiasme. GirlsLove2Run ON TOUR gaat na de eerste stop in Rotterdam weer verder, ik ben benieuwd wat de volgende stad wordt. Ik ben er in ieder geval bij, maar ben er net als Lin ook erg voor in om Rotterdam 2.0 te organiseren.

Who run the world? GIRLS!

GL2R010

Buy aleve d online Follow on Bloglovin

LEES OOK:

10 reacties

  1. Het was idd mega gezellig. Ik liep door een pijntje niet zo lekker als anders, maar dat mocht de pret niet drukken. 2.0 ben ik er ook bij hoor. Helemaal top!

  2. Geweldig dat het zo’n enorm succes was! Op zulke momenten baal ik dat ik niet in de randstad woon

  3. Wat gaaf zeg zo’n grote groep en dat het zo’n succes was! Ik kan met dit lekkere weer niet wachten om eindelijk aan de slag te gaan, gelukkig denkt mijn vriend er net zo over en hopelijk trek ik binnenkort dan eindelijk voor het eerst mijn renschoenen aan :)