WIN: Het mega spannende boek ‘Slaap’ van Lars Kepler!

Het is lang geleden dat ik zo’n ongelofelijk spannend boek heb gelezen. Vanaf de eerste pagina was ik in de ban. Ik heb ‘m nu een paar dagen in huis en duik ieder vrij moment in het verhaal. Ik lees in de tram, in de trein, staand op het perron, wachtend op een bankje, op de loungeset in de tuin, op de bank als Johan tv kijkt… Ik vrees de dag dat ik ‘m uit heb, ik weet nu al dat ik in een enorm zwart gat ga vallen als ik de laatste bladzijde omsla.

Ik heb het over het boek Slaap van Lars Kepler. Ik had het tijdens het rondstruinen in de Bruna al een paar keer in m’n handen gehad. Omdat ik thuis echter nog genoeg ongelezen boeken had liggen, kocht ik ‘m steeds niet.

slaap2_200Lars Kepler is het pseudoniem van het Zweedse schrijversechtpaar Alexandra Coelho en Alexander Ahndoril. Ze schreven in totaal vier boeken over rechercheur Joona Linna, waarvan Slaap de nieuwste is. Ik had nog niets van hen gelezen voor ik aan dit boek begon.

Het verhaal
Seriemoordenaar Jurek Walter slijt zijn dagen in een psychiatrische inrichting, waar hij al jaren in volledig isolement leeft. Maar als op een koude winteravond een van zijn laatste slachtoffers levend wordt gevonden, verandert de situatie volledig. Waar heeft deze doodgewaande jonge man de afgelopen dertien jaar doorgebracht?

De onverwachte getuigenis van de man zorgt ervoor dat de zaak opnieuw geopend wordt. De tijd dringt, levens kunnen worden gered. Maar iemand moet het vertrouwen van de seriemoordenaar zien te winnen. Joona Linna gaat in Slaap opnieuw de confrontatie aan met zijn oudste vijand, Jurek Walter. De man voor wie Linna alles wat hij liefhad moest achterlaten.

Winnen!
Van uitgeverij Cargo Buy fincar cheap mag ik het boek recenseren én, goed nieuws, er eentje weggeven aan een gelukkige lezer! Ik zeg het je: dit boek wil je winnen. Het maakt niet uit als je deel 1 t/m 3 nog niet gelezen hebt (dat heb ik dus ook niet); het is sowieso geweldig.

Wat moet je doen om kans te maken op Slaap van Lars Kepler?

– Like Brouwertje.com op Facebook of volg me via Bloglovin!.
– Laat hieronder even een reactie achter dat je meedoet en vergeet daarbij niet een geldig mailadres op te geven, zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Naprosyn over the counter uk Deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar trok ik eerlijk via de website random.org.

Ginette-35 order En de gelukkige winnaar is! *tromgeroffel* Des met reactie nummer 80! Zij heeft inmiddels per mail bericht gekregen.

winnaarslaap

Bedankt voor het meedoen allemaal! Hou mijn site in de gaten voor nieuwe winacties!

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

85 reacties

 1. Hoi Brouwertje, heel herkenbaar, ook ik heb al vaker met dat boek in mijn handen gestaan, alleen dan bij Polare. De achterflap gelezen, het lijkt mij een heel spannend boek. ik lees veel Scandinavische trillerschrijvers, maar van Lars Kepler heb ik nog niet eerder iets gelezen. dus ben ik best wel nieuwsgierig naar deze. Maar ja soms moet je keuzes maken, net vakantie geweest en al te veel uitgegeven. Hij gaat op mijn verjaardagslijstje, altijd leuk om nieuw leesvoer te krijgen. Succes met de actie.
  Groetjes, Xandra.

 2. Ik doe heel graag mee aan deze super spannende actie! Die boeken zijn zo spannend en dit deel ken ik nog niet dus waag ik een gokje!

 3. Ik doe graag mee, ik heb hem zelf in de boekhandel ook al in handen gehad maar ook hier ligt nog een stapel in de kast die ook graag gelezen wil worden. Maar na jou recensie staat deze bovenaan mijn wensenlijstje!
  Ik volg je via bloglovin en heb je artikel ook even geliked.

 4. Lijkt me een spannend boek zeg! En aangezien ik net het laatste boek van PLL uit heb, ben ik weer op zoek naar een nieuw boek :)

 5. Hoi!

  Dit boek zou ik wel graag willen winnen. Moet momenteel rustig aan doen, wegens knieoperatie en ik kan wel wat leesvoer gebruiken ;)

 6. Hoi marieke lijkt me een super spannend boek en natuurlijk wil ik graag weer meedoen. Gr dickij

 7. Jaaaaaaaa leuk!!! Ik waag graag een poging voor de toffe prijs!! Wat een leuk product en actie alvast bedankt voor de voorpret, die is ook al leuk mijn complimenten voor de mooie FB pagina en het aanbod. Op hoop van zegen dan maar.
  Ik volg op FB en Bloglovin’ en heb geretweet en gedeeld op FB :-D

 8. Slaap kindje slaap, thril triller thrilst, ben megabenieuwd of dit boek me uit m’n slaap kan houden … Als ik het win hou ik jullie allemaal op de hoogte ;-)!

 9. Dat klinkt goed. Ik heb ook nog niets van LARS KEPLER gelezen, maar vertrouw op jouw: niet nodig,

 10. Oei oei, klinkt spannend! Ik ben dol op lezen, maar de laatste twee thrillers kregen mij niet echt te pakken. Ik haat het als het een moordzaak betreft en de moord pas op pagina 124 gepleegd wordt…. Dus een loei spannend boek vanaf de eerste pagina is zeer welkom!!

 11. Je hebt me wel erg nieuwsgierig gemaakt naar het boek. Ik heb precies hetzelfde gehad, ik koop het maar niet, want er liggen er nog zoveel ongelezen in de kast te wachten om gelezen te worden.

 12. Ik ken de schrijver niet , maar ik heb wel veel over gehoord dat een goede thriller en daar hou ik van .
  Nu heerlijk donkere dagen komt , lekker lampje aan , dekentje erom heen en lezen maar , heerlijk

 13. Ik doe graag mee:) Ben heel erg benieuwd naar dit boek!
  Groetjes Marion Thomas(schrijfster van ”Ademloos verlangen”)

 14. Ohhh, hoog heb gehalte! Tot nu toe hypnose en getuige van lars kepler gelezen en allebei mega spannend en in 1 ruk uitgelezen! Super leuke win actie!!!

 15. Hoi!

  Ik doenbaar mee voor mijn vader wil die wil dit boek heel graag!
  Ik ben je gaan volgen op bloglovin.

  Liefs linda

 16. Ja natuurlijk doe ik mee !!!! Ik heb al zo ontzettend veel goede verhalen over dit boek gehoord dat ik het ZEKER wil lezen, en winnen zou helemaal leuk zijn !! :)

 17. Oeeh klinkt goed, al veel goede verhalen over gehoord! En leuk om mee te doen met een actie (volgde je site al wel :))

 18. Geliked! Klinkt spannend. :-) Net een hele stapel boeken weg gedaan, dus er kan weer wat bij in mijn kast!

 19. Bijna op vakantie, kan wel een goed boek gebruiken. Zon, zwembad, cocktail en goed boek. Heerlijk!

 20. Hoi Marieke
  Had al meer gehoord over dat dit schrijversduo zulke spannende boeken had geschreven…en ja ik wil ook net als jou in een zwart gat vallen..als ik dit heel spannende boek lezen mag…en als ik het dan uit heb weer even tot mezelf moet komen..

 21. Ja, ik doe mee! Ik ben nu ‘Contract’ aan het lezen en die smaakt heel erg naar meer, meer, meer! :)

 22. Ik ben een grote fan van spannende boeken. In een jaar tijd gaan er vele exemplaren door mijn handen heen. Dit boek is er ook eentje die ik graag zou willen lezen. Dus ik doen mee met je actie. Volg je op Bloglovin’ en ook op FB ben ik van de partij.

 23. Cool, deze wil ik ook wel winnen! De eerste twee boeken zijn ook erg goed (moet je ook echt gaan lezen!)

  *duim duim*

 24. Ik was helemaal vergeten mee te doen maar doe dat nog steeds wel erg graag! Van Kepler heb ik Hypnose gelezen, wat een tof boek zeg! Ben dan ook erg benieuwd naar deze :)
  Like op FB en follow op Bloglovin’ zijn binnen!

 25. Hij is echt tijden uitgeleend bij de bieb en ik ben nu erg nieuwsgierig, dus ik doe graag mee!