WIN: Jouw eigen visitekaartjes via Moo.com!

visitekaartjes_250

Inmiddels ben ik al een tijdje bezig mijn blog wat serieuzer aan te pakken. Vaker een artikel online, leuke winacties! Ik wil graag groter en bekender worden en hoop nu op de goede weg te zijn!

Het begon echter al iets langer geleden, toen ik MylA?ne vroeg mijn lay-out eens serieus onder handen te nemen. Het poppetje moest terug, de digitale Marieke moest echt iets herkenbaars worden. Ik wil dat ze steeds terugkeert: daarom prijkt ze nu op mijn iPhone-cover, iPad-hoes, iPad-achtergrond en inmiddels ook op mijn visitekaartjes!

Spread the word
Want dat vind ik toch wel heel leuk: iets hebben om uit te delen als je mensen vertelt over je blog. Where i can buy cytotec in the philippines Spread the word is mijn devies! Onlangs liet ik nieuwe visitekaartjes drukken, natuurlijk met mijn poppetje erop. Ik deed dat bij Moo.com, waar ik goede ervaringen mee heb. Uitstekende kwaliteit en prima prijs, daar hou ik van.

minicardsOp Moo.com kun je zowel gewone visitekaartjes als MiniCards bestellen, die steek je nog makkelijker in je portemonnee. Je kunt uit heel veel kant en klare designs kiezen, maar ze ook helemaal Generic alesse alysena from scratch zelf ontwerpen. Wat jij wil!

Winnen!
Het leuke is dat ik door Moo.com benaderd werd voor een winactie. Of ik het misschien leuk vond om mijn lezers kennis te laten maken met de site door drie pakketjes kaartjes weg te geven? Zij wisten toen nog niet dat ik al klant van hen was, dus dat is super toevallig.

En dus mag ik nu drie codes weggeven waarmee je 50 visitekaartjes A?f 100 MiniCards kunt bestellen met gratis verzending!

Vind jij het ook leuk om eigen visitekaartjes te hebben? Doe dan snel mee!

– Like Brouwertje.com op Facebook of volg me via Bloglovin!.
– Laat hieronder even een reactie achter dat je meedoet en vergeet daarbij niet een geldig mailadres op te geven, zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Deze actie is inmiddels gesloten. De winnaars trok ik eerlijk via de website random.org.

En de gelukkige winnaars zijn! *tromgeroffel* Anne (29), Geertje (1) en Shanna (46)! Zij hebben inmiddels per mail bericht gekregen.

moo_winnaar1éémoo_winnaar2é Cheap stromectol ivermectin moo_winnaar3

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

51 reacties

 1. Ah, dat zou heel goed uitkomen! Ik ben net verhuisd en het adres van de kaartjes van mijn bedrijf klopt dus niet meer… Daarnaast vond ik ze uiteindelijk toch helemaal niet zo leuk als ik gedacht had :( (Vistaprint…) Ik wil dus héél graag eens Moo proberen! O, en volgen deed ik je allang ;)

 2. Ik doe heeel graag mee! Mijn vriend heeft onlangs visitekaartjes van MOO besteld en die zijn zo mooi dat ik ze het liefste zelf uitdeel ;) En voor mijn nieuw op te starten bedrijf/idee komt het helemaal mooi uit om dat direct goed aan te pakken :)
  FB + Bloglovin volgen deed ik al.

 3. Ja hoor, net als ik bij MOO nieuwe kaartjes heb besteld, kom jij met deze winactie! Ach ja, dat zijn kaartjes voor mijn fotografie, misschien zijn aparte mini cards voor mijn blog ook wel leuk voor erbij… Never enough MOO. ;)

 4. Wat een super leuke winactie! Ideaal nu ik mijn layout heb aangepast! Dan kan ik mijn visitekaartjes er mooi op aanpassen. Leuk leuk leuk! I’m in!

 5. Leuk! Mijn oude kaartjes kloppen niet meer, dus ik wil graag nieuwe bestellen. Tof als dat via jouw actie zou kunnen!

 6. Leukk! Ik doe graag mee, ik fotografeer en ik krijg steeds meer opdrachten en ik moet steeds alles voor iedereen opschrijven, heel irritant ;)

 7. Wat zijn die minicards leuk! Ideaal om mezelf als pas afgestudeerde (en op zoek naar een baan!) beter in de spotlight te zetten! Ik doe graag mee!

 8. Dit is super , want ik doe namelijk op lullige papiertje uitprinten , niet eens echt een kaartje .
  En ik heb gedeeld en nu maar duimen

 9. Leuke actie! Zulke kaartjes zijn volgens mij ook essentieel tijdens het netwerken, zeker als je je blog professioneler wilt gaan aanpakken (wat sowieso cool en terecht is in jouw geval). Ik zou ze ook wel kunnen gebruiken :) Ik volgde je al lang via Bloglovin’:)

 10. Ja, dit is nou echt zo iets wat ik makkelijk zou vinden om te hebben maar nooit zelf zou bestellen :-)!

 11. heb je ontdekt via Lonneke (hierboven ;-) ), en heb echt dringend nieuwe kaartjes nodig aangezien ik sinds kort ook wat serieuzer ben gaan bloggen en nu vanaf een eigen domein blog, dus met oude kaartjes rondloop. Supertof dat je deze winactie doet, natuurlijk even geliked en volg je nu ook op Bloglovin :-).

 12. Ohhhh, wat ontzettend leuk zeg. Dit is nog eens iets anders dan een boek of een armbandje, heel creatief!! Natuurlijk doe ik mee en maak ik graag kans op zo een leuke prijs. Toi toi toi!

 13. Leuke winactie Marieke !!!

  Aangezien ik je al like op FB en al volg op Bloglovin, bij deze m’n reactie! Ik denk dat eitjekookt wel mooie kaartjes kan gebruiken :)

  Groetjes mireille

 14. Ik doe mee!!! Dit is precies wat ik net nodig heb! Ik merk de laatste tijd steeds vaker dat ik echt leuke visitekaartjes mis, zowel voor mijn blog als voor mijn opleiding. Deze winactie komt echt als geroepen :)

 15. Wat een gave actie, en deze komt precies geroepen voor mij! Ik was net bezig met bedenken dat ik ze misschien toch wel nodig heb nu mijn site aan het groeien is! :)

 16. Ooooo wat leuk! Da’s nog eens een originele winactie!
  Ik doe mee, en ontdek je blog vandaag dus ga je ook meteen volgen :)