Just do it

Ik hou wel van een uitdaging. Die ben ik begin dit jaar aangegaan toen ik door Fieke en Francien van GirlsLove2Run uitgekozen werd als één van hun vier ‘projectjes!. Zij volgen mij het hele jaar in het behalen van mijn hardloopdoel: het uitlopen van de Dam tot Damloop.

Die is nu echt, daadwerkelijk in zicht. Helaas heb ik wat tegenslagen gehad in mijn voorbereiding en ben ik er voor mijn gevoel nog totaal niet klaar voor. Maar goed, ik doe (nog) wat ik kan en sta er zondag 22 september gewoon. Ik moet en ik zal. Ik zie wel hoe ik over de finish kom en hoe lang ik erover doe. Mijn motto: JUST DO IT!

Run the distance
Een wedstrijdelement toevoegen aan je trainingen werkt vaak enorm motiverend. Daarom heeft Nike deze maand de #runthedistance challenge gecreéerd: loop een halve marathon in één week. Je kunt zelf bepalen of je die 21,1 km verspreidt over meerdere runs of dat je het ‘gewoon! in één keer doet. Zo is het voor iedereen leuk!

Hoe werkt het?
Download de Assignment Nike Running-app. Maak de halve marathon-challenge aan en daag je vrienden uit om mee te doen. Challenge (of een deel ervan) volbracht? Maak dan een screenshot en/of een foto en deel deze op Twitter, Facebook en Instagram met de hashtags #runthedistance en #justdoit. Deel je prestaties ook op de Facebook Event Page van de Nike Challenge!

Aanstaande woensdagavond (18.30 uur), vrijdagavond (18.00 uur) en zondagochtend (11.30 uur) kun je aan je uitdaging werken met de Nike Run Club Amsterdam. Hardloopfanaten verzamelen zich bij de Nike Store in de Kalverstraat om samen te gaan rennen. De komende drie edities zijn daar ook bloggers bij aanwezig, waaronder mijn vriendinnetje Lin, Annemerel, Esmée, Antivert 25 mg cost How much does cleocin t cost Debbie en natuurlijk Fieke en Francien. Zelf ben ik er zondag, het zou super zijn om daar lezeressen te treffen. Succes met je halve marathon en wie weet tot dan!

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

7 reacties

    1. Maar dat hoeft niet in 1 keer! De uitdaging is om het in 1 week te doen, dus in jouw geval dan verspreid over meerdere runs. 3×5 en 1×6 ofzo! :)

  1. Zo jammer dat Amsterdam vanaf hier zo’n drie uur reizen is. Dat is voor mij helaas niet te doen. Anders zou ik zeker één van de drie keer meelopen.

    1. Da’s idd jammer! Maar je kunt wel de challenge doen: een halve marathon in een week! En dan Twitteren/Instagrammen/Facebooken met de hashtags #runthedistance en #justdoit. Doe je mee? :)