De Lekkerste8 is live!

Eindelijk kan ik wat meer vertellen over het project waar ik sinds vorige week aan werk. Veronica!s Risperdal without prescription Lekkerste8 is gistermiddag officieel gelanceerd en beschikbaar voor iedereen bij wie het magazine wekelijks op de mat valt!

De Lekkerste8 is namelijk een kadootje voor de abonnees van Dipyridamole cost Veronica Magazine. Zij registreren zich eenmalig en krijgen vervolgens dagelijks om 17.00 uur acht lekkere ‘entertainmentsnacks! voorgeschoteld. Dat is sowieso elke dag een winactie, maar ook exclusieve video!s, fotoslides, nieuwtjes, trailers, etc. Het kan van alles zijn, elke dag is weer een nieuwe verrassing! Bovendien heeft elke dag een ander thema.

Lekkerste8

Na gisteren de laatste hand aan de acht snacks van de allereerste dag te hebben gelegd, hebben we met iedereen die heeft bijgedragen, intern en extern, afgeteld tot 17.00 uur en geproost op dit mooie initiatief waarmee we in Nederland de eerste zijn.

De web-app is bereikbaar via www.veronicamagazine.nl/lekkerste8 en is te bekijken op desktop, laptop, tablet en mobiel. Het is natuurlijk de bedoeling dat de abonnees van het magazine dagelijks terug gaan komen om te kijken wat we nu weer voor lekkers voor ze hebben verzameld.

Ik ben in ieder geval heel trots op wat er nu al staat en hoop dat het een succes gaat worden. De komende dagen, weken, maanden staan in het teken van goed analyseren, Dissertation fine tunen en verder ontwikkelen. En daar heb ik veel zin in!

Lekkerste8

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

12 reacties

  1. De Veronica Gids (ik blijf gids zeggen, ;-) ) viel hier gisteren binnen. Lijkt me een leuk concept. Zit wel wat met het tijdstip. 17.00 uur is spitsuur hier.

    1. Om 17u gaat het live, maar je kunt het bekijken wanneer jij wil. :) Je kunt ook 7 dagen terugbladeren. De winacties zijn wel maar 1 dag open.