Blijheidslijstje

Zo nu en dan maak ik, net als veel andere bloggers, een Happy List. Call blocker, Spy on iphone. Deélaatste is alweer een tijdje geleden, dus het leek me een goed moment om er maar weer eens eentje samen te stellen. Mooi om te zien of er nu heel andere dingen in staan dan toen of juist dezelfde. Hier komt ie: waar werd/word ik de laatste tijd blij van?

Rosuvastatin price walmart Nieuwe baan
Ik ben nu 1,5 week bezig bij Veronica Magazine en vind het geweldig. Ik kom enthousiast en vol verhalen thuis na een lange werkdag. Ja, het is intens, met al die nieuwe indrukken en de drukke tijden waar ik in terecht ben gekomen. Ja, ik moet ver reizen. Maar het is écht heel erg leuk en dat is het aller belangrijkst!

Groeiende blog
De maand augustus was blogtechnisch de beste maand sinds… nou, ehh… lang. Ik ben gestart met het organiseren van winacties en ik probeer dagelijks een nieuwe blog online te zetten. Berichtjes als dieéover mijn nieuwe baan doen het ook altijdégoed, haha. Helaaséheb ik die niet wekelijks. ;) Feit is dat mijn blog groeiende is en dat vind ik super om te merken. Als jullie nog dingen hebben die je hier graag zou lezen of van me zou willen weten, let me know!

BFF naar Rotterdam
Mijn langste, oudste vriendinnetje is Paulien. We leerden elkaar kennen in de brugklas en ik weet nog goed dat ik in mijn dagboek schreef: ‘Ik hoop dat we vriendinnen worden.! Nou, die wens kwam uit! Inmiddels zijn we 18 jaar verder en onzeévriendschap heeft alle veranderingen doorstaan. Het mooie: per 1 oktober verhuist ze samen met haar vriend van Den Haag naar Rotterdam! Nooit gedacht dat wij hier ooit samen zouden wonen, haha. Maar ik ben blij! Dan woont ze nA?g dichterbij.

Mijn LunarGlides+ 5
Oké, het hardlopen gaat nog niet helemA?A?l zoals ik wil en de Dam tot Dam is nog slechts 1,5 week bij me vandaan. Maar van de nieuwe LunarGlides die ik bij mijn laatste persevenement voor Grazia.nl kreeg, word ik wél blij. Ik loop mijn rondjes, lang of kort, alleen nog maar hierop. Mijn lievelingsmodel aller tijden.

Series
The Walking Dead is klaar, dus we hebben de Suits-draad weer opgepakt. Het zijn niet alleen de series die ik zo geweldig vind, maar ook het feit dat ik ze samen met Johan kijk. We zitten er helemaal in en slingeren elk vrij moment de dvd-speler of laptop aan. Zo heerlijk om samen op de bank, onder een dekentje, helemaal verslaafd te liggen zijn.

Familie
Mijn ouders die een Argumentative essay dagje naar Rotterdam kwamen, WhatsAppen met m!n broertje vanaf zijn vakantieadres, de verjaardag van mijn lieve schoonzusje, de bruiloft van mijn oom, koken voor mijn schoonouders… Wat ben ik een mazzelaar dat ik een goede band heb met mijn (schoon)familie, dat we graag tijd met elkaar doorbrengen. Dat besef ik maar al te goed.

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

15 reacties

 1. Wat fijn dat je nieuwe baan zo goed bevalt. Ik loop sinds twee weken voor het eerst stage (trendwatching) en ik vind het ook héél erg leuk!

 2. Ha Marieke,

  Ik heb gelijk antwoord op mijn vraag in de mail.

  Wat een heerlijk verhaal.!!!

  Wij boffen ook!!!!!!

  Liefs
  Tanja

 3. Ik word altijd blij van deze blijheid lijstjes en deze is ook weer erg fijn! Van alle factoren die het leven fijn maken heb je wat moois!

 4. aahw zelfs ik word blij van jouw lijstje! Wat leuk dat Paulien naar Rotterdam verhuisd, dat maakt het toch even wat makkelijker om elkaar op te zoeken! En herkenbaar dat je blog groeiende is, elke dag blogs plaatsen helpt daar ook wel bij he :) Dat merk ik met mijn blog ook.