Blijheidslijstje

Zo nu en dan maak ik, net als veel andere bloggers, een Happy List. Call blocker, Spy on iphone. Deélaatste is alweer een tijdje geleden, dus het leek me een goed moment om er maar weer eens eentje samen te stellen. Mooi om te zien of er nu heel andere dingen in staan dan toen of juist dezelfde. Hier komt ie: waar werd/word ik de laatste tijd blij van?

Rosuvastatin price walmart Nieuwe baan
Ik ben nu 1,5 week bezig bij Veronica Magazine en vind het geweldig. Ik kom enthousiast en vol verhalen thuis na een lange werkdag. Ja, het is intens, met al die nieuwe indrukken en de drukke tijden waar ik in terecht ben gekomen. Ja, ik moet ver reizen. Maar het is écht heel erg leuk en dat is het aller belangrijkst!

Groeiende blog
De maand augustus was blogtechnisch de beste maand sinds… nou, ehh… lang. Ik ben gestart met het organiseren van winacties en ik probeer dagelijks een nieuwe blog online te zetten. Berichtjes als dieéover mijn nieuwe baan doen het ook altijdégoed, haha. Helaaséheb ik die niet wekelijks. ;) Feit is dat mijn blog groeiende is en dat vind ik super om te merken. Als jullie nog dingen hebben die je hier graag zou lezen of van me zou willen weten, let me know!

BFF naar Rotterdam
Mijn langste, oudste vriendinnetje is Paulien. We leerden elkaar kennen in de brugklas en ik weet nog goed dat ik in mijn dagboek schreef: ‘Ik hoop dat we vriendinnen worden.! Nou, die wens kwam uit! Inmiddels zijn we 18 jaar verder en onzeévriendschap heeft alle veranderingen doorstaan. Het mooie: per 1 oktober verhuist ze samen met haar vriend van Den Haag naar Rotterdam! Nooit gedacht dat wij hier ooit samen zouden wonen, haha. Maar ik ben blij! Dan woont ze nA?g dichterbij.

Mijn LunarGlides+ 5
Oké, het hardlopen gaat nog niet helemA?A?l zoals ik wil en de Dam tot Dam is nog slechts 1,5 week bij me vandaan. Maar van de nieuwe LunarGlides die ik bij mijn laatste persevenement voor Grazia.nl kreeg, word ik wél blij. Ik loop mijn rondjes, lang of kort, alleen nog maar hierop. Mijn lievelingsmodel aller tijden.

Series
The Walking Dead is klaar, dus we hebben de Suits-draad weer opgepakt. Het zijn niet alleen de series die ik zo geweldig vind, maar ook het feit dat ik ze samen met Johan kijk. We zitten er helemaal in en slingeren elk vrij moment de dvd-speler of laptop aan. Zo heerlijk om samen op de bank, onder een dekentje, helemaal verslaafd te liggen zijn.

Familie
Mijn ouders die een Argumentative essay dagje naar Rotterdam kwamen, WhatsAppen met m!n broertje vanaf zijn vakantieadres, de verjaardag van mijn lieve schoonzusje, de bruiloft van mijn oom, koken voor mijn schoonouders… Wat ben ik een mazzelaar dat ik een goede band heb met mijn (schoon)familie, dat we graag tijd met elkaar doorbrengen. Dat besef ik maar al te goed.

Follow on Bloglovin

15 Comments

 1. Simone 12 september 2013 at 20:15

  Wat fijn dat je nieuwe baan zo goed bevalt. Ik loop sinds twee weken voor het eerst stage (trendwatching) en ik vind het ook héél erg leuk!

 2. Tanja 12 september 2013 at 20:21

  Ha Marieke,

  Ik heb gelijk antwoord op mijn vraag in de mail.

  Wat een heerlijk verhaal.!!!

  Wij boffen ook!!!!!!

  Liefs
  Tanja

 3. Saar 12 september 2013 at 20:24

  Dat zijn allemaal fijne dingen! Geniet ervan :)

 4. Lin 12 september 2013 at 20:25

  Love it! Tot zondag babe!

 5. Sylvia 12 september 2013 at 20:31

  Wat een leuk stukje :) Geniet van al die leuke dingen!

 6. Chezzelia 12 september 2013 at 20:37

  Hele fijne dingen en fijn dat je het leuk hebt op je werk! Dat is het allerbelangrijkste!

 7. Marcella 12 september 2013 at 23:10

  Wat een fijn lijstje, vrolijke dingen! Ben blij dat je zo happy bent!

 8. Ilse 13 september 2013 at 00:01

  Wat een fijn lijstje! Fijn dat je baan zo goed bevalt, dat maakt het lange reizen het dan helemaal waard.

 9. Shirley 13 september 2013 at 08:32

  Leuk om te lezen dit! Mooie dingen :) Fijn weekend X

 10. Anouk 13 september 2013 at 09:46

  Ik word altijd blij van deze blijheid lijstjes en deze is ook weer erg fijn! Van alle factoren die het leven fijn maken heb je wat moois!

 11. Veronica 13 september 2013 at 09:51

  aahw zelfs ik word blij van jouw lijstje! Wat leuk dat Paulien naar Rotterdam verhuisd, dat maakt het toch even wat makkelijker om elkaar op te zoeken! En herkenbaar dat je blog groeiende is, elke dag blogs plaatsen helpt daar ook wel bij he :) Dat merk ik met mijn blog ook.

 12. angela 13 september 2013 at 15:10

  Ik word helemaal happy van jouw happy lijst! :-D

 13. Mieke 13 september 2013 at 20:09

  Wat een fijn lijstje. Super dat je het zo naar je zin hebt in je nieuwe baan!

 14. Nuria 13 september 2013 at 20:26

  Fijn dat je baan bevalt en dat je blog groeiende is!! Leuke dingen!

 15. Mrs. T. 13 september 2013 at 21:07

  Mooi, zo’n lijstje!