WIN: Het boek ai???Het puttertjeai??i?? van Donna Tartt!

Jaren geleden heb ik al eens iets van Donna Tartt gelezen en, heel eerlijk, dat was niet zo!n succes. De kleine vriend was een enorm dikke pil en ik kwam er maar niet doorheen. Ik kan me niet meer herinneren waar ie over gaat en heb het einde niet gehaald.

Deze schrijfster heeft echter net een nieuw boek uitgebracht, getiteld Het puttertje Where to buy remeron . En werkelijk waar elke recensie die ik erover lees is lovend. Het boek krijgt overal het maximaal aantal sterren, ook in Veronica Magazine Buy lasuna himalaya . Mijn collega die ‘m voor het blad las, raadde ‘m ook heel erg aan.

En dus wil ik Donna Tartt een nieuwe kans geven. Voor mijn Letterhonger-rubriek mag ik Het puttertje lezen en natuurlijk heb ik ervoor gezorgd dat ik ook weer een bezoeker van mijn blog blij mag maken!

Even het verhaal…
Theo Decker, een dertienjarige jongen uit New York, overleeft op wonderbaarlijke wijze een aanslag waarbij zijn moeder om het leven komt. Zijn vader is een paar maanden daarvoor verdwenen en Theo komt na de aanslag bij de familie van een rijke vriend terecht. Hij is verbijsterd door zijn nieuwe leefomgeving, verward door zijn klasgenoten die het moeilijk vinden met hem om te gaan en diepbedroefd door het verlies van zijn moeder. Theo vindt houvast aan dat ene object dat hem aan haar doet denken: een klein, mysterieus schilderij, dat hem uiteindelijk in de onderwereld van de kunst doet belanden.

Ben jij ook wel benieuwd oféHet puttertje van Donna Tartt echt zo goed is? Dit moet je doen om kans te maken:

– Like Brouwertje.coméop Facebookéof volg meévia Bloglovin!.
– Laat hieronder even een reactie achter dat je meedoet en vergeet daarbij niet een geldig mailadres op te geven, zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Cheap minomycin Deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar trok ik eerlijk via de website random.org.

En de gelukkige winnaar is! *tromgeroffel* Natasja met reactie nummer 5! Zij heeft inmiddels per mail bericht gekregen.

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

63 reacties

 1. Lijkt me een erg leuk boek! Vind het heerlijk om goede boeken te kunnen nemen en zo even te kunnen ‘ontsnappen’ uit mijn eigen wereld.

 2. Ik hou van Donna Tart, vooral de verborgen geschiedenis vind ik een prachtig boek. Het enige nadeel van haar is dat je steeds zo’n 10 jaar op een nieuw boek moet wachten.. ;) Ben heel erg benieuwd naar deze, dus ik doe graag mee!!

 3. I’m in :) Lijkt me echt een heel leuk boek. Ik ben heel erg benieuwd en doe dus graag mee!

 4. Tof! Ik las jaren geleden ooit De Verborgen Geschiedenis van haar, ook zo’n dikke pil. En inmiddels zo lang geleden dat ik niet meer weet waar het over ging ;-) Maar I like, zowel boeken als je Facebook page!

 5. Ik doe heel graag mee want het boek nodigt uit om te worden gelezen! Gisteren zien liggen bij de boekhandel. Ik heb er zin in!! Heerlijk dikke pil!

 6. Heey Marieke,
  Ik doe graag mee met de win actie!! Ik wilde ook even zeggen dat ik de blogs die je plaatst altijd met veel plezier lees!! Ga zo door!!!!
  Dikke kus stefanie

 7. Wat een leuke actie. Haar eerste boek, De Verborgen Geschiedenis, is al jaren mijn favoriete boek, maar ik kwam ook echt niet door De Kleine Vriend heen. Ben nu erg benieuwd naar haar nieuwste boek, en hoop dat ik ‘m win!

 8. Tuurlijk doe ik weer mee marieke. De aanhouder wint tenslotte. Fijn weekend. Gr dickij

 9. Goede recensies gelezen over deze schrijfster maar ik heb nog nooit wat van haar gelezen. Eens moet de eerste keer zijn dus ik waag een kans!

 10. Ik ben erg nieuwsgierig naar dit boek van Donna Tartt. Een mooie kans om kennis te maken met deze schrijfster, want ik heb nog niets van haar gelezen. Extra leuk omdat het boek gedeeltelijk in nederland afspeeld heb ik gelezen. Like & Share <3

 11. Leuke uitdaging zo’n dikke pil, heb ook op fb een berichtje geplaatst! Groetjes!

 12. Ja natuurlijk wil ik heel graag meedoen met deze leuke actie !! Ben erg benieuwd naar dit boek van Donna Tartt na alle ophef… :)

 13. ik ga er helemaal voor… super … ik ben morgen jarig… mooi kadootje !!!

 14. De Verborgen geschiedenis was helemaal fantastisch, maar De kleine vriend viel helaas erg tegen. Beide boeken staan hier in de boekenkast en ik zou graag de serie compleet in papieren versie hebben. ;-)
  Ben Het Puttertje nu digitaal aan het lezen. Ben rond bladzijde 350 en het is prachtig.

 15. Hallo Marieke,

  Ik wil heel graag aan deze actie meedoen! Het zou fantastisch zijn ‘Het Puttertje’ van Donna Tartt te winnen, niet voor mezelf maar voor mijn lieve man! Zou werkelijk een verrassing voor hem zijn!

  Groetjes Ellie

 16. Je moet haar eerste boek; de verborgen geschiedenis een keer lezen, die is echt heel spannend! Ik doe heel graag mee, mede doordat dat boek echt een van mijn lievelings boeken is geworden! Super leuke win actie!

 17. Ik heb nog niets gelezen van Donna Tartt. De voorbije week heb ik echter al heel veel lovende recensies over haar drie boeken gelezen en zou graag kennis maken met haar boeken.

 18. lijkt me een geweldige uitdaging om te lezen na al die lovende woorden
  dus ik doe graag mee

 19. Ik verslind boeken, dus dat ‘Puttertje’ kan er ook nog wel bij. Zou heel blij zijn met die bijna 1000 pagina’s leesvoer. Ben echt wel fan van Donna Tartt.

 20. Hoi…ik doe heel graag mee om dit boek te winnen. Ik heb er al meerdere keren mee in mijn handen gestaan maar toch nog niet gekocht. Dit zou toppie zijn als ik hem zo in mijn bezit zou kunnen krijgen. Toppie!

  Groetjes Silvia

 21. Haar eerste boek heb ik gelezen, vond ik goed. Ben nu heel erg benieuwd naar haar nieuwste.

 22. Haar eerste boek vond ik geweldig, het tweede kwam ik niet doorheen en dus ben ik heel benieuwd naar Het puttertje!

 23. Leuke actie, ik doe graag mee.
  Ik volg je via FB en Bloglovin.
  Ik ben heel benieuwd naar dit boek, ik heb ooit op de HAVO examentekenen gedaan en daar hoorde kunstgeschiedenis bij dus dat een deel van het boek over kunst gaat vind ik erg leuk

 24. Ik doe graag mee! Lekker lezen met een dekentje en een kopje thee straks weer… (ik volg en like je al btw)

 25. Wat grappig, De kleine vriend vond ik ook om niet door te komen..
  Een herkasing zou leuk zijn. Ik doe graag mee!

 26. Ik volg je op twitter en Facebook, erg leuk om je blogs te lezen….en nu dan ook nog eens een leuke winactie :-)

 27. Ik kom graag in aanmerking voor het boek Het Puttertje. De vorige 2 boeken ook met veel plezier gelezen. Ik heb zelfs een gesigneerde versie in mijn kast staan.

 28. Graag doe ik mee om ” Het Puttertje ” te winnen ! Ik heb jaren geleden ” De Verborgen Geschiedenis ” gelezen en heb daar toen heel erg van genoten ! Donna Tart is een talentvolle schrijfster !