I’m a GirlsLove2Run Crew Member

gl2r_630 Purchase minomycin dosage

Hardlopen is soms best een beetje eenzaam. Meestal is het heerlijk om lekker in je eentje je hoofd leeg te maken, maar soms mis ik het gezelschap van een team. Ik heb tot anderhalf jaar geleden altijd fanatiek gevolleybald, een op en top teamsport, dus je kunt je misschien voorstellen dat ik zo nu en dan best een beetje heimwee heb. Een groep gelijkgestemde meiden met wie je de strijd aangaat, samen voor één doel, en leuke dingen doet zoals uiteten gaan, borrelen en stappen. Het gevoel dat je ergens onderdeel van bent en dat het team zonder jou niet compleet is, is zo leuk. Ik wilde daar echter niet meer drie keer per week aan vast zitten, dat werd met mijn drukke baan en lange reistijd simpelweg te veel.

Ik was dan ook erg blij met het berichtje van Fieke en Francien van GirsLove2Run. Zij hebben namelijk het plan opgevat om een groep hardlopende dames om zich heen te verzamelen en een heuse ‘crew! te vormen. Een team vol gezellige, sociale meiden die bovenal lekker sportief zijn, maar ook erg in zijn voor regelmatige drankjes en etentjes. Een team dat zich minstens eens per maand verzamelt om te trainen voor een gezamenlijk doel (denk aan een halve of hele marathon in het buitenland, yay!), maar ook andere mensen inspireert via blogs en social media. Toen ik de vraag kreeg of ik het ook leuk vond om me daarbij aan te sluiten, twijfelde ik natuurlijk geen moment.

Gisteren was de eerste kennismakingsbijeenkomst. De groep bestaat uit 19 meiden, van wie ik de meeste al kende. Jullie als bloglezers vast ook: naast Fieke, Francien en hun gastblogger Manon ook Lindsey, Annemerel en haar zusje Roos, Esmée, Debbie, Claartje en Daphna. De rest moet ik nog beter leren kennen, maar dat komt vast helemaal goed. Het was in het Amsterdamse restaurant Werck in ieder geval super gezellig en er werden al mooie plannen gesmeed.

Ik heb helemaal zin om met deze meiden aan mijn halve marathon-doel voor volgend jaar te werken. Ik was de hardloopflow echt een beetje kwijt, ik haat rennen in de herfst en winter, maar ik hoop door de crew mijn mojo weer terug te krijgen. Het zou toch zonde zijn als ik na mijn Dam tot Dam-prestatie weer helemaal van voor af aan moet beginnen!

Hoe zit het met jullie sportiviteit deze maanden? Lukt het jullie wel om de deur uit te gaan?

Buy aleve d Beeld: GL2R + Buy nasonex cheap Nike

Follow on Bloglovin

20 Comments

 1. Chezzelia 22 oktober 2013 at 14:51

  Juist in de winter ren ik beter dan in de zomer. Mijn focus lag om sneller te lopen en niet meer grote afstanden doen maar eerlijk is eerlijk, na de halve marathon in Paris en nu zie ik weer dat je je kan aanmelden.. het kriebelt!!

 2. Resy 22 oktober 2013 at 15:12

  Super leuk dat je er bij zit! Zat net het artikel op girlslove2run te lezen. Zelf ben ik gisteren na twee maanden ook weer eens wezen lopen en ben van plan om het wel weer vol te houden. Hopen dat het ook na mijn vakantie en tentamenweek lukt kwa drukte rond mn studie

 3. Brenda 22 oktober 2013 at 15:30

  Wat leuk zeg! Ik volg je hardloopavonturen met veel plezier en het inspireert mij ook zeker.
  Zelf ben ik na het lopen van de dan tot dam en 7 heuvelenloop vorig jaar door blessures gestopt met lopen. Meerdere keren heb ik geprobeerd het op te pakken, maar iedere keer vind ik ook een weer smoes waardoor ik niet doorzet.
  Maar nu is het over: vanavond ga ik weer beginnen en deze keer zet ik door! (bedankt voor de inspiratie :-))

 4. Joëlle 22 oktober 2013 at 15:49

  Ik ben zelf juist meer een winterloper. Wolkjes blazen onder een strakblauwe lucht, heerlijk. Alleen van sneeuw en ijzel moet ik niets hebben; op de rest kun je je kleden.

  Als ik straks weer in Groningen woon – nieuwe baan – ga ik me daar ook aansluiten bij een running crew die ze daar hebben opgericht n.a.v. het GL2R-event. Ik las bij Lin dat jullie ook in Rotterdam iets gaan plannen qua activiteit met GL2R weer, klopt dat? Zou het leuk vinden om een keertje bij jullie aan te sluiten!

 5. Chantal 22 oktober 2013 at 15:53

  Superleuk initiatief! Stond afgelopen zondag langs de kant bij de marathon van Amsterdam, maar het heeft me zó geïnspireerd om m’n eigen hardloopschoenen ook weer aan te trekken! Fijn als je dat in groepsverband kunt doen, zeker als het een gezellige is ;-)

 6. Anne 22 oktober 2013 at 16:26

  Super leuk! Succes samen!

 7. Suzanne 22 oktober 2013 at 16:33

  Ik ren en borrel graag een keer mee, want het lijkt me super om jullie allemaal (live) te leren kennen!

 8. Nanda 22 oktober 2013 at 17:05

  Heel leuk initiatief en tof dat je daar deel van uit mag maken :)
  Ik heb momenteel een gi-gantische dip, hopelijk is die snel voorbij en kan ik weer heerlijk lopen!

 9. LNNK 22 oktober 2013 at 17:44

  Leuk. Ik heb gisteren de sportiviteit weer opgepakt met een powerwalk op de loopband :)

 10. Nicky 22 oktober 2013 at 18:53

  Ik merk inderdaad ook hoe kouder/natter het weer is hoe minder graag ik naar buiten ren.. Maar met een paar runs begin 2014 moet ik wel!
  Van welke site is het onderste nike plaatje want ik sta er toevallig tussen ;)

  1. Marieke 22 oktober 2013 at 20:34

   Van de Nike Running Facebook-pagina! Klik op het kleine linkje onderaan de blog.

 11. Wilma Groenewald 22 oktober 2013 at 19:15

  kom op zeg Marieke, zo ken ik je niet en bovendien het is voor geen meter koud, dus het zijn klingklare smoesjes, we hebben de afgelopen jaren zomers meegemaakt die niet zo warm waren (en droog) als deze herfst nu.
  (hahahahaha hoor wie het zegt). Dus run Mieke run…..

  1. Wilma Groenewald 22 oktober 2013 at 19:23

   zie je blog van 21-06-2011 hahahaha

 12. daphna 22 oktober 2013 at 19:48

  Yes die halve marathon gaat gelopen worden! You can do it :)

 13. annouska 22 oktober 2013 at 19:55

  Ik vind het wel een leuk initiatief. En zo wordt je ook gemotiveerd om te blijven lopen. :D

 14. Mandy 22 oktober 2013 at 22:45

  Supertof hoor! Lijkt me heel inspirerend. Ben benieuwd naar jullie avonturen!

 15. Mieke 22 oktober 2013 at 22:46

  Super leuk, zo’n crew!
  Zelf heb ik na de ladiesrun van de kustmarathon amper gelopen, beetje blessureleed. Maar het gaat nu gelukkig een stuk beter en zaterdag sta ik aan de start van de singelloop in Middelburg.

 16. Maaike 22 oktober 2013 at 23:36

  ik vind het lastiger lopen als het echt koud is… met regen vind ik het juist wel lekker… volgend weekend ga ik op zoek naar een “echte” winter hardopbroek…

 17. Farah 23 oktober 2013 at 21:22

  Super leuk!
  Ik wist niet dat daar zoveel ‘bekende’ bloggers bijzaten. Misschien ook omdat ik nooit ren en daarom de blog ook niet volg.
  Het wordt tijd dat ik dat wel ga doen. Goede motivatie om te gaan rennen ;).

 18. Lins 27 oktober 2013 at 15:25

  Wow, hoe cool! Ik ben jaloers, wat een leuke crew, tof dat je hier deel van uitmaakt! Ik probeer ook de herfst en komende winter te trotseren qua hardlopen, maar heb er (nog) geen ervaring mee omdat ik nog niet zo lang loop. Als het echt gevaarlijk is, zoals met sneeuw of ijs, kijk ik wel uit. Maar regen en kou, ach… dat overleef ik (denk ik ;-) wel. Veel succes met je doelen, ik weet zeker dat het je lukt! En dan een wedstrijd of fun-run samen lijkt me wel een keer gezellig! :-) X