Dit was mijn week 48

Het was zo’n week waarin ik heel weinig afspraken had. Dat was even nodig, want ik was moe. Ik had behoefte aan rustige avondjes op de bank en veel slaap, zodat ik er komende week weer helemaal tegenaan kon. Aangezien ik nauwelijks iets beleefde, heb ik amper foto’s gemaakt. Degene die ik wel maakte, zullen vooral weer veel honger trek opwekken. Sorry alvast! ;)

Ik was door pr-bureau MissPublicity uitgenodigd om te komen eten bij het Rotterdamse restaurant APARTT. Samen met een heel stel bloggers genoot ik van het heerlijke eten – lees er alles over in mijn vorige, uitgebreide blog. Ik zat naast Janinke, die stage loopt bij de welbekende foodblog Chickslovefood.com Order neurontin . Was super gezellig!

Bij APARTT hebben ze het concept Taste on a Stone gelanceerd. Goede kwaliteit vlees en vis op een gloeiend hete steen, gewoon bij jou aan tafel. Puur, healthy en heel erg smakelijk.

Vrijdagavond stond me een verrassing te wachten toen ik thuis kwam van mijn werk. Het hele huis was aan kant, de kaarsjes waren aangestoken en er kwam een superverse plaatpizza uit de oven. Johan oefende met onze nieuwe camera en zijn foto’s waren niet onaardig!

De pizza bevatte naast een laag tomatensaus ook verse tomaten, champignons en parmaham…

Daar overheen ging nog wat mozzarella en pesto…

En op het laatst nog een pluk rucola. Mmmm!

Zaterdag sliep ik heerrrlijk uit en keken we een aantal afleveringen van Modern Family in bed. ’s Avonds stond er een diner met mijn BFF Paulien en haar vriend (die sinds kort ook in 010 wonen) op het programma. Op aanraden van Lin gingen we naar Destino, een Spaans restaurant.

Bij Destino eet je wat luxere tapas, dus geen patatas bravas en gehaktballetjes in tomatensaus. We hadden onder meer een heerlijke tortilla met paddenstoelen en schapenkaas, kroketjes met een kip/ham-vulling, aubergine-beignets met een honingachtige dressing, mini-hamburgertjes, malse kip en een stoofpotje van wild zwijn.

Mijn favoriet: fantastische serranoham. Ik ben echt dol op dit soort (rauwe) ham!

Toetje? Witte chocolade-cheesecake. TO DIE FOR! How much does wellbutrin xl cost at walmart De mannen aten ieder een punt, Paulien en ik besloten ‘m heel verstandig samen te delen.

Zondag moest Johan werken, hij ging naar De Kuip voor Feyenoord-PSV. Ik keek weer Colchicine buy online uk Modern Family in bed en deed boodschappen voor een lekker avondmaaltje. Het was 1 december en ik vond het tijd voor mijn UGG’s. I love them and I’m not afraid to say it. ;)

Eenmaal thuis dook ik achter mijn MacBook Air (beste aankoop van het jaar) om een blog te tikken en een heleboel andere blogs (bij) te lezen.

Ik ben echt dol op risotto, maar helaas kost het veel tijd om het te maken. Als we het eten, is dat dan ook altijd in het weekend. In een oude blog heb ik allerlei risottorecepten verzameld en ik koos er nu eentje van De pan van Pien met champignons, spinazie en spekjes. GODDELIJK!

Follow on Bloglovin

15 Comments

 1. Marcella 02 december 2013 at 07:46

  We hadden afgelopen week weer risotto, echt yum! En mijn beste aankoop dit jaar is mijn iPad mini. Zo ideaal ding! Je Uggs staan leuk zo trouwens, vast lekker warm ook! Fijne week!

 2. Sylvia 02 december 2013 at 07:48

  Haha, geef mij ook zo’n man ;) En ohh, die witte chocolade-cheesecake! :D

 3. Deirdre 02 december 2013 at 10:51

  Ooohh Destino ga ik zeker een keer proberen! Ik ben al een tijd op zoek naar zoiets! Ook een leuk restaurant: Napoli op de Meent Heerlijk italiaans eten!

 4. Deirdre 02 december 2013 at 10:52

  Oh en ik zie nu dat Destino en klein stukje achter ons oude huis zit! *schandalig!!*

 5. rachel 02 december 2013 at 10:56

  oooh dat eten hahahah heerlijk!!! en jaaaa uggs tijd!! het mag weer:D

 6. Simone 02 december 2013 at 11:46

  Die pizza… cheesecake.. risotto.. ik heb inderdaad heel veel trek nu. En lekker he die Uggs. Ik heb het nog weten uit te stellen, zodra het echt gaat vriezen mag ik ze weer aan van mezelf!

 7. Angela 02 december 2013 at 13:01

  Risotto valt best mee qua bereidingstijd toch? Met een half uurtje zit je aan tafel en als je het goed doet, heb je maar 1 pan (wok in mijn geval) om af te wassen. Ideaal ! :-)

 8. Sheelagh 02 december 2013 at 14:00

  Ik heb m’n Uggs ook weer tevoorschijn gehaald, heerlijk toch. De risotto ziet er goed uit!

 9. Mandy 02 december 2013 at 14:36

  Thanks Mariek, nu heb ik honger. ;)

 10. Anouk 02 december 2013 at 15:11

  Jep, je hebt gelijk. Veel honger krijg je er zeker door. Wat handig die leuke vriendinnen in Rotterdam die de hotspots al weten te vinden. Ideaal!

 11. Willemvk 02 december 2013 at 19:24

  Mooi hoe die kartels van het mes in de tomaat zichtbaar geworden zijn op de foto.

 12. Sofie 03 december 2013 at 10:02

  Jij hebt een leuke week achter de rug. En ooooh wat ziet die risotto er heerlijk uit! Risotto is echt mijn favoriete gerecht!

 13. Ilse 04 december 2013 at 00:17

  Ik heb nog nooit risotto gegeten maar het ziet er zo lekker uit, ik denk dat ik binnenkort eens een poging waag..

 14. Pingback: Weekoverzichten: ja of nee? | 18elf