Over mijn crew date en de lappenmand

Tsja, en toen was ik opeens ziek. Zomaar, uit het niets. Ik had me maandag enorm verheugd op de meeting met mijn GirlsLove2Run Crew, maar het ging niet zoals gepland.

Toen ik me op de redactie in mijn sportkleding aan het hijsen was, kwam de eerste buikpijn al opzetten. Ik hoopte dat die zou wegtrekken als ik lekker actief in de frisse buitenlucht in de weer zou zijn. Op Amsterdam CS zou ik even snel een Julia!s pasta eten, maar daar had ik geen zin in, ik werd al misselijk bij het idee. Nou, dan is er dus echt iets mis met me hA?, als ik geen zin heb in mijn grote vriendin J. Ik hield het bij twee mueslibollen die ik met tegenzin wegwerkte; ik moest toch éets eten voor ik ging sporten.

In de tram naar ons meeting point Run2Day ging het al niet veel beter, maar ik wilde deze bijeenkomst perse niet missen. Die meiden zijn zA? leuk allemaal! Vol goede moed deed ik mee met de warming-up, maar daarna voelde ik na de eerste twee intervallenémijn mueslibollen omhoog komen en wist ik dat ik moest stoppen. Als ik het hele rondje Vondelpark op die manier zou afmaken, zou ik Is there a generic for maxalt mlt Cost of cozaar 50 mg definitely over mijn nek gaan. En aangezien ik een serieuze fobie daarvoor heb, snap je dat dat mijn ergste nachtmerrie was!

Ik moest dus helaas wachten bij Run2Day tot de rest klaar was. Op zo!n moment is het zo vervelend om ver weg te wonen: de Fyra gaat maar één keer per uur !s avonds laat en dan nog is het een takke-end naar Rotterdam. Gelukkig was Lin heel lief voor me en liet ze me slapen in de trein. Bovendien kon Johan me op het station ophalen, waarna ik direct mijn bed in dook. Met de details zal ik jullie niet vermoeien, maar ook Johan had het te pakken, zelfs nog tien keer erger dan ik. De nacht was hels. :(

En dus zijn we met z!n tweeén twee dagen lang twee vaatdoeken geweest. Ons huis was één groot bacillennest. Zo goed en zo kwaad als het ging, hebben we voor elkaar gezorgd. Veel geslapen, amper wat gegeten en toen het wat beter ging de laatste twee afleveringen van Dexter gekeken. Waar ik direct weer van slag van was, my God… Mag ik even huilen? Ik mis hem nu al.

Maar gelukkig voel ik me inmiddels weer een stuk beter. Wat word je toch altijd gaar van dat in bed en op de bank liggen, pfff… Niks aan. Ik heb nu alweer zin in de crew date van februari; hopelijk kan ik daar weer volop aan meedoen!

Lisinopril online kaufen Foto: GirlsLove2Run

Follow on Bloglovin

10 Comments

 1. Pien 22 januari 2014 at 20:43

  Oww zo vervelend. :( En ondanks de Dettol was ons huis toch nog een bacterienest. Jullie hadden niet moeten komen eten. Hopelijk voelen jullie je een beetje beter. X

  1. Marieke 22 januari 2014 at 20:44

   Mja, misschien was dat idd niet zo handig, haha… Maar goed, wij dachten ook dat het wel kon. We hebben het hopelijk weer gehad voor de rest van het jaar! ;) X

 2. Sylvia 22 januari 2014 at 20:56

  Hè bah, wat zonde! Gelukkig is het zo februari :)

 3. Rosalie 22 januari 2014 at 21:10

  Gelukkig gaat het nu weer een beetje.

 4. Willemijn 22 januari 2014 at 21:24

  Balen zeg dat je ziek was, maar gelukkig gaat het alweer wat beter!

 5. Linda 23 januari 2014 at 01:27

  Waardeloze timing om ziek te worden, gelukkig is er wel weer een nieuwe om naar uit te kijken :)
  Ik moet nog aan seizoen 8 beginnen van Dexter, maar die is gelukkig nog niet beschikbaar op Netflix. Hoe graag ik hem ook wil kijken, ik ben er nog niet klaar voor dat het echt over is..

  En alle bacillen al buiten gezet? Hoop dat je snel weer helemaal fit bent :)

 6. Petra 23 januari 2014 at 11:28

  :-( ziek zijn komt nooit uit. Balen zeg! Gelukkig voel je je nu al iets beter?

 7. Marcella 24 januari 2014 at 10:05

  Hè bah, wat naar. En dan nog tegelijk ook… Gelukkig gaat het nu weer wat beter. Rustig aan!

 8. Mieke 24 januari 2014 at 14:40

  Blehh, ziek zijn is zo stom.
  Gelukkig ben je nu weer opgeknapt!

 9. annouska 26 januari 2014 at 10:59

  He bah wat vervelend dat je avond zo moest aflopen. Gelukkig zijn jullie nu alweer een beetje opgeknapt. Ziek zijn is zooooo vervelend en het komt ook nooit goed uit helaas.