Wat zat er in het pakje?!

Buy wellbutrin xl

Ik was op mijn verjaardag dus in (Disneyland) Parijs (waarover later uiteraard meer) en ik kreeg Johan z’n kadootje vrijdagochtend op bed in het hotel. Op Instagram had ik al heel flauw bovenstaande foto geplaatst, met de mededeling dat ik op mijn blog zou laten zien wat erin zat… Nou, hierbij! *tromgeroffel*

Een héél mooi horloge van Michael Kors! Nu moet ik wel eerlijk bekennen dat we ‘m samen hebben uitgezocht tijdens onze shopsessie in Utrecht vorige week, maar goed. Het arme schaap wist echt niet wat ie me moest geven en heel lang kon ik zelf ook niks bedenken. Want tsja, eigenlijk had ik niet zo veel te wensen… Luxeprobleem, Purim basket delivery in israel I know.

Tot ik me opeens bedacht dat het jaren geleden is dat ik een horloge had en dat eigenlijk een supergaaf accessoire vind. Gelukkig vond Johan dat ook leuk om te geven, maar moest ik wel mee om ‘m te kopen. Een horloge is natuurlijk wel een heel specifiek iets waarmee je zomaar de fout in kunt gaan qua smaak en da’s niet leuk. Ik spotte deze te gekke Michael Kors toen ik op zoek was naar een zilverkleurig horloge (al mijn sieraden zijn zilverkleurig) met niet te veel poespas. Is ie niet gaaf?!

Mijn nieuwe aanwinst werd natuurlijk feestelijk ingepakt en ik (Miss Ongeduld…) moest een week wachten voor ik ‘m mocht uitpakken én dragen. Maar toen het eindelijk zover was, vond dat heugelijke feit nog plaats in het mooie Parijs ook.

Follow on Bloglovin Sms spy, Phone call tracker.

Share Button

LEES OOK:

22 reacties

  1. Gaaf horloge en de achtergrond van de foto’s zijn ook fantastisch! Klinkt als een heerlijk verjaardagsweekend.

  2. Prachtig!!! Leuk, die foto’s met de Eiffeltoren erbij, haha! Ik zou ook een horloge van m’n lief krijgen want ook ik droeg er al jaren geen. In NZ zijn we toen geswitcht naar een mooie ketting (blog volgt) maar anderhalve werk later kocht ik alsnog een mooi horloge. Nu heb ik dus beide :-)

  3. Tof horloge en mooie foto’s! Ik ben zelf ook meer van de zilveren sieraden dus ben het helemaal met je keuze eens ;-)