Dit was mijn week 10

Jaaa, zoals ik vorige week al voorspelde, was dit echt een topweek! Maar drie dagen werken en er daarna lekker op uit met Johan. En ik was Hyzaar price comparison jarig, wat je niet ontgaan kan zijn… ;) Kijk mee in mijn volle dagboek!

Maandagavond moest Johan naar een persconferentie van Louis van Gaal en at ik dus alleen. Ik besloot onderweg van het station naar huis lekker sushi af te halen bij Sushi Qube. Mmmm! Goed begin van de week!

Dinsdagochtend lekker lezen in de trein met een Starbucks-ontbijt erbij. Ik had Debet van Saskia Noort echt binnen mum van tijd uit.

’s Avonds ging ik gezellig uiteten bij Brasserie Pierre met mijn BFF. We proefden allerlei heerlijke hapjes van de voornamelijk Franse kaart. Risotto, met geitenkaas gevulde portobello, zalmtartaar, salade met geitenkaas, gebakken brie en frietjes met truffelmayo. Ik bombardeerde dit restaurant direct tot één van mijn favo hotspots in Rotterdam.

Woensdagavond had ik echt geen zin om te gaan sporten, maar ik wist dat er drie dagen (Disneyland) Parijs op het programma stonden met ongetwijfeld heel veel (en slecht) eten. Ik redde het tot 7,5 km op de loopband, het gaat weer de goede kant op!

Deze week kwam ook het geboortekaartje van Yfke binnen! Vriendinnetje Marlies en haar Fosamax and dental implant treatment Germ zijn op 1 maart trotse ouders geworden van een prachtig meisje. Ik kan niet wachten om haar te gaan bewonderen!

Business plan

En toen was het donderdag eindelijk zover, op naar Parijs! Op station Rotterdam Centraal even wakker worden met een vanilla latte. Ik kreeg zowaar een hartje van de Starbucks-medewerker. :)

Wat is de Thalys relaxt zeg, wow. Beetje bloggen, beetje Modern Family kijken… Die 2,5 uur vlogen voorbij.

Voor je het weet ben je op Gare du Nord!

Na het spullen droppen in het hotel kon de pret beginnen! Uiteraard lees je de komende week nog veel meer over onze Disney- en Parijs-avonturen, maar nu alvast wat fotootjes in het weekoverzicht natuurlijk.

Dat kasteel blijft magisch…

Vrijdagochtend: JARIG! Ik kreeg mijn kadootje op bed.

Daarna weer naar het park! Park 2 genaamd Walt Disney Studios is ook echt te gek.

Uiteraard moesten we, nu we er toch waren, zaterdag even de binnenstad in. Wat is de Eiffeltoren toch een indrukwekkend ding. En wat was het heerlijk weer, bijna zomer!

Eindelijk mocht ik mijn Michael Kors-horloge om, yay!

Ik wilde weleens weten what the fuzz is all about.éEn dus in de rij voor macarons van Laduree! Men, wat een belevenis.

Kusselfie bij de Notre Dame voor het tijd was om naar huis te rijden.

Binnen vier uur waren we weer in Rotterdam. Wat een kippe-eindje eigenlijk, ideaal. Thuis vond ik drie lieve kaartjes op de mat van vriendinnetjes Monique, Pien en Marlies. Thanx ladies, zo leuk!

En ook mijn startbewijs voor de 10 km van de marathon Rotterdam is binnen! Ik moet nog even flink aan de bak om die goed uit te kunnen lopen op 13 april, maar dat moet goedkomen.

Zondag moest Johan naar Groningen-Feyenoord en kwamen mijn ouders op de thee, nog voor mijn verjaardag. Helaas vergat ik foto’s te maken, beetje jammer.

Ik at in mijn eentje en besloot een lekkere (en makkelijke) couscoussalade te maken naar recept van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet. Ik paste ‘m alleen iets aan: ik gebruikte rucolamelange in plaats van de alfalfa en voegde nog wat geitenkaas met honing toe. Echt heerlijk!

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

19 reacties

  1. Wat een heerlijke week! En graag gedaan wat betreft het kaartje, vond hem wel toepasselijk! ;) En die salade ga ik ook eens maken, lijkt me heerlijk!

  2. Wat een heerlijke week, en fijn hè hoe snel je eigenlijk in Parijs bent! Ik ben benieuwd naar het uitgebreide verslag!

  3. Wat een heerlijke week! Als ik je sushi foto zie krijg ik echt zin in sushi en dat om half 11 in de ochtend

  4. Oeh, dat eten van Brasserie Pierre ziet er goed uit zeg! Volgens mij heb jij een hele fijne week gehad!

  5. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Leuk dat jullie naar Parijs zijn geweest! Mooie foto ook van de Eifeltoren!

  6. Wat een leuke blog en heerlijke week, met een paar dagen in Parijs! :)
    Ga trouwens het boek op m’n to-read lijstje van volgende week zetten!

  7. Wat een heerlijke week joh, echt fijn! Tof om op je verjaardag in het buitenland te zijn, dat wil ik ook nog eens! Ik ga eind maart met de Thalys naar Parijs (met m’n moeder) en ben er benieuwd naar. Jouw ervaring klinkt goed!