WIN (+ review): Small Personal Item Belt – de SPIbelt!

Om mijn vorderingen op hardloopgebied te meten, maak ik gebruik van de Nike+ Running-app op mijn iPhone. Dat betekent dat ik mijn telefoon altijd meeneem als ik ga rennen. In koudere tijden kan dat heel makkelijk in de zak van mijn jasje, maar in de lente en zomer maak ik daarvoor gebruik van zo!n sportband om m!n arm. Maar heel eerlijk? Eigenlijk zit dat voor geen meter: je voelt ‘m altijd zitten en het gaat zo lekker zweten…

Toen ik op de SPIbelt stuitte, was ik dus direct geA?nteresseerd. Dit kleine heuptasje belooft nogal wat: dat het niet rammelt, erg comfortabel zit en dat er veel in past. Iets wat moeilijk te geloven is als je ziet hoe klein ie is. Tijd om de proef op de som te nemen: ik mocht er eentje testen voor mijn blog!

Ken je dat kleine visje uit Finding Nemo, dat zich opblaast tot een enorme bol als ie gestresst is? Nou, dat effect heb je ook ongeveer met de SPIbelt! (Maar dan zonder die stressfactor hA?…) Het tasje is super stretchy en dus oprekbaar, waardoor je er inderdaad verrassend veel in kwijt kunt. Ik neem meestal naast mijn iPhone 5 ook mijn huissleutels en wat noodgeld mee, voor als ik onverhoopt heel erg dorst krijg of naar de wc moet onderweg.

En dan: rennen maar! Ik was vooral benieuwd of de SPIbelt op z!n plek zou blijven zitten, want het is behoorlijk irritant om tijdens het sporten iets aan je lijf te hebben dat de hele tijd op en neer schudt. Wederom was ik blij verrast: het werkt! Met de verstelbare band kun je ‘m zo strak doen als je zelf prettig vindt en hij schoof mijn hele run van 7,5 km niet omhoog. Bovendien heb je echt amper door dat je ‘m om hebt. Johan heeft ‘m ook getest en ook hij was fan!

Kortom: topuitvinding. En om het allemaal nA?g leuker te maken, mag ik er ook eentje weggeven aan een gelukkige lezer! (Je kunt ‘m natuurlijk ook heel goed in de sportschool of voor andere sporten/activiteiten gebruiken.)

Wat moet je doen om kans te maken op een original SPIbelt Buy paroxetine 20 mg online naar keuze?

– Like Brouwertje.coméop Facebookéof volg meévia Bloglovin!.
– Laat hieronder even een reactie achter dat je meedoet en vergeet daarbij niet een geldig mailadres op te geven, zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Sms spy, Ubicar telefono por gps. Deze actie is inmiddels verlopen. De winnaar trok ik eerlijk via de website random.org.

En de gelukkige winnaar is! *tromgeroffel* Sabine met reactie nummer 84! Zij heeft inmiddels per mail bericht gekregen.

Goed nieuws: heb je niet gewonnen en wil je wel graag een SPIbelt aanschaffen? Met de code Purchase lady era pills brouwertje krijg je t/m 10 mei 10% korting! Shop ze op www.spibelt.nl!

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

92 reacties

 1. Heel handig!! Ik loop normaal ook altijd met een band om m’n arm, maar zo in de zomer is zo’n band niet erg fijn! Ik doe dus graag mee met de actie!

 2. Hardlopen doe ik (nog) niet, maar ik skeeler wel vaak een rondje.. En inderdaad.. Dillema! Want ik wil muziek luisteren (en telefoon bijhebben voor noodgevallen, lees valpartijen), maar hoe dan?! In de winter in de zak van mn hoodie.. En in de zomer dus in de SPIbelt! Handig, ik doe graag mee!

 3. Leuk!! Na elke race heb ik ‘m in mn handen, maar toch nog nooit gekocht. Misschien toch maar snel doen en anders doe ik graag mee

 4. Ik mag sinds vorige week, na een blessure van 5 jaar, eindelijk naar de sportschool. Superblij mee, vol motivatie en nu al veel spierpijn, maar gisteren had ik voor het eerst m’n telefoon bij me gehouden en daarmee zorgde ik voor muziek! Ik kan alleen m’n telefoon nergens laten.. Dit zou de ultieme oplossing zijn, want zo’n telefoon die de hele tijd op de grond valt is natuurlijk niet superchill..

 5. Super handig! Tijdens het hardlopen moet ik altijd mijn bloedglucose meter en prikset meenemen ivm diabetes type 1 dus dit lijkt me echt ideaal om alles in kwijt te kunnen tijdens het hardlopen!

 6. Leuk! Ik zit inderdaad ook altijd te kloten met mijn telefoon! Ik hou niet van zo’n band dus heb ‘m nu gewoon in mijn hand, maar dat is natuurlijk ook niet ideaal!

 7. Wat leuk! Ik doe mee, ik kan er wel eentje gebruiken aangezien ik altijd mijn handen vol heb tijdens het trainen (en dat loopt echt niet lekker)!

 8. Inderdaad, die sportbanden voor je arm zitten vreselijk, en vooral lekker plakkerig in de zomer! Lijkt me heel handig om zo je telefoon en vooral sleutel (daar hebben veel zomerbroekjes geen vakje voor) mee te kunnen nemen!

 9. Oehhh dat zou lekker zijn! In de winter vond ik zo’n band om m’n arm over m’n shirt prima maar nu met korte mouwen of zonder mouwen is het minder fijn!

 10. Ik heb nu al een aantal heel positieve reviews gelezen dus word er wel erg nieuwsgierig naar! Ik doe mee :)

 11. Wat handig! Hier was ik dus naar opzoek! Doe graag mee en anders komt het op mijn lijstje.

 12. JAAAA!!!! Ik doe mee! Dat ding zou echt ideaal zijn met paardrijden. Nu nemen we zo’n groot heuptasje mee op buitenrit of ik moet mijn telefoon en sluitels van ellende in mijn bh stoppen, haha! Zo’n groter heuptasje is haast niet te doen, vooral als je een stukje flink wilt galloperen, stuiterd dat ding alle kanten op.

 13. Hier doe ik graag aan mee, kan de Spibelt goed gebruiken.
  Nu het mooier weer wordt merk ik dat het lastig is om mijn telefoon en sleutels op te bergen. Normaal doe ik het altijd in m’n jasje. Maar het s steeds vaker lekker weer (gelukkig!)

 14. Wat een leuke winactie :-)
  Heb hem een keertje mogen testen de Spibelt en was toen erg enthousiast.
  Helaas nog steeds zelf geen aangeschaft, dus eentje winnen zou ideaal zijn :-). Loop 2 a 3x in de week hard samen met mijn hond en heb nu zo’n armband, maar echt comfortabel is dat niet.

 15. Ik wil hem niet voor mezelf winnen, maar voor mijn vriend. Hij blijft nu – ondanks enorme hooikoorts – trouw zijn rondjes rennen om fit te blijven. Hij zou het tasje goed kunnen gebruiken, geen gehannes meer met huissleutels aan schoenveters binden e.d. Lijkt me een topding!

 16. Oh geweldig! Ik was nog heel hard op zoek naar zoiets, maar al die arm-dingen leken me zo onhandig. Dit zou dus echt perfect zijn. Ik doe mee!

 17. Al verschillende heuptasjes geprobeerd, maar het is het allemaal net niet. Over de spibelt lees ik alleen maar positieve dingen, dus ik hoop dat ik de kans krijg om die uit te testen. Nu duimen maar en hopelijk me nog even behelpen met mijn eigen heuptasje

 18. Ik loop altijd met een armband, maar in de zomer is dat vervelend. Ik wil heeeeeeeeeeeel graag een SPIbelt, een vriendin van mij heeft m ook en ik ben rete jaloers.

 19. Ik doe graag mee! Die arm-dingen zijn voor mij meestal te groot, dat gewiebel, gezweet en dat afzakken. Ik krijg er de kriebels van. Laatst liep ik gewoon een rustige 5 KM met mijn telefoon in mijn hand maar na de eindsprint was ik dusdanig vermoeid dat mijn hand-oog-coördinatie niet helemaal meer goed ging; oeps!
  Achter de broekband blijft mijn telefoon ook niet hangen en in mijn BH is mijn speaker ooit gesneuveld door ietwat zoutig zweet, bah!
  En na een lange run met trillende vingers mijn schoenveters ontknopen zodat ik mijn huissleutel los kan maken is ook niet prettig. En tegenwoordig trap ik mijn schoen uit en laat de sleutel er aan vast zitten om de voordeur te openen. Al ziet dat er ook ietwat gek uit ;-)
  Dit tasje zou ik graag willen proberen, want inderdaad geld meenemen is ook makkelijk. Goede tip!

  1. Ha, dat van die schoen uittrappen vind ik wel goed gevonden! Maar dan moet je wel een aparte hardloopsleutelbos hebben natuurlijk.

 20. Handig, ik zat al te bedenken hoe ik mijn spullen in dat hele kleine vakje van m’n hardloopbroek moest krijgen.

 21. Goedemiddag, ik loop nu met een armband, maar dat wordt in de zomer zo zweterig, dus ik wil de SPIbelt heeeeeeeeeel graag winnen.

 22. Tof, ik loop altijd te klooien met mijn ipod en huissleutels, dus dit zou wel een uitkomst zijn. Doe graag mee dus :).

 23. Ohhh die wil ik wel winnen dus doe ik mee.
  Heb er een om mijn arm voor de telefoon maar in mijn zakje van mijn broek doe ik dan de sleutels en wat geld maar dat is niet altijd even lekker om mee te lopen

 24. Die zou ik goed kunnen gebruiken! Ik loop nu vaak alleen met horloge en iPod Shuffle, maar ik vind het toch wel prettig om mijn telefoon bij me te hebben. Zeker zo bij mijn vriend op een plek die ik toch niet heel goed ken en waar ik regelmatig verdwaal is het fijn om te kunnen bellen en Google Maps te kunnen checken. En mijn armband zakt idd steeds af, dus dit zou ideaal zijn. Mocht ik m niet winnen, dan ga ik er zelf binnenkort eentje halen denk ik.

 25. Wat handig! Ik loop altijd met een hele sleutelbos in mijn ene hand en iPod in de andere, dat is allesbehalve praktisch. Dit zou dus de ideale uitkomst zijn, zeker als hij zich ‘opblaast’ naarmate er meer in zit.
  Ik wil dit zakje dus heel graag winnen, volg je al tijden via bloglovin!

 26. Wat een leuk tasje! Ik loop nu met een wat groter tasje en die voel ik wel tijdens het rennen. Zou deze graag willen winnen om eens uit te proberen!

 27. Jaaa, die wil ik ook nog proberen! Zo’n armband voor je telefoon is met die warme temperaturen toch niet al te fijn.

 28. Wauw, dit lijkt me echt ideaal! Vind het met een band om je arm ook wel een nadeel dat je dan zo raar bruin wordt. :P En het zit ook gewoon niet zo lekker. Ik doe dus graag mee met de winactie!!

 29. Ik heb ook altijd zo’n band op m’n arm, maar ben me nu al een paar keer tijdens het hardlopen een hartverzakking geschrokken, omdat die klittenband ineens los ging en die band bijna op de viel incl. iPhone, zag m’n nieuwe telefoon al in honderd stukjes uit elkaar kletteren. Dit ding lijkt me ideaal!

 30. Dit lijkt me echt heel handig! Ben net begonnen met hardlopen en dit mis ik echt nog. Ik doe graag mee.

 31. Ik ben net begonnen met hardlopen, heerlijk! Ik wil per se lopen met muziek in m’n oren, maar owh wat is zo’n phone in je hand of broek onhandig!! Dit zou top zijn!!

 32. Lijkt mij heel erg handig, sinds kort begonnen met hardlopen en kan m’n telefoon nergens kwijt zonder er last van te hebben.

 33. Kei-handig!! Stop meestal alles in mijn achterzakje van mijn hardlooplegging, maar dit vind ik nooit echt lekker zitten (vooral de sleutels). Bij deze: ik doe mee!

 34. Super handig dingetje zeg,loop nu met een band om mijn arm,handig maar niet charmant in de zomer, 1 bruine arm en 1 met een witte band en sleutels in mijn broekzak en rammelen maar :-)
  Gemakkelijk alles bij elkaar,die wilik wel, ik doe mee.

 35. Dan kan ik eindelijk op een fantsoenlijke manier mijn telefoon meenemen, zonder dat mijn broek afzakt!

 36. Ik ben zelf al voorzien van een SPIBelt, wat een superding is dat zeg! Mijn buurman (die mij de passie voor hardlopen heeft bijgebracht) loopt alleen altijd te klooien met spulletjes in zakken enzo, dus ik wil er graag een voor hem winnen!

 37. hoi, wat een geweldige actie, en volg je natuurlijk op beide social media. Wil hem heel graag winnen !!! ben heel snel afgeleid als iets niet lekker zit en met een wat grotere mobiel, die ik altijd mee neem om mijn run te posten, voor nood gevallen en lekker muziekje ,zou hem ook heel graag willen showen op mijn run 10 km Rotterdamse marathon en anders helemaal geweldig met mijn pittige run in juni door de Utrechte heuvelrug bossen :-) (gelijk goede test ;-) ) liefs Wendy

 38. Leuk ding! Lijkt me een mooi cadeautje voor een vriendin die de Marikenloop gaat rennen.

 39. Oeh, ik ding graag mee voor deze winactie. Ik neem nooit mijn telefoon mee, omdat ik daar simpelweg geen plek voor heb. Maar helemaal lekker voel ik me zonder telefoon niet, als ik ’s avonds of ’s ochtends vroeg in stille straten of bossen ren. (en mijn moeder zou ook erg blij zijn als ik mijn telefoon meeneem, haha)

 40. Ohh die wil ik graag winnen! Vind hardlopen met sleutel in de hand echt irritant, zo’n belt is dan een goede oplossing! Doe graag mee :)

 41. Jaa, wat een uitvinding! Kan ik eindelijk weer in mijn voetbalbroekje lopen haha

 42. Ik heb een mini heuptasje van Nike, vergelijkbaar met dit. Het tasje draag ik op m’n rug en dan verschuift het maar minimaal. Maar ik ben ook erg benieuwd naar de spibelt, want deze lijkt me nog sluitender en passender

 43. Ik heb nu zo’n bovenarmband voor mijn telefoon tijdens het lopen. Voor de wintermaanden, wanneer ik met lange mouwen loop is dat prima, maar zomers is dat net even wat minder.

  Dus schrijf mij maar in voor de spibelt.

 44. Superhandig en een mooi tasje. Laatst heb ik nog een miskoop gedaan voor een soortgelijk tasje, dus ik zou hem heel graag willen winnen ;)

 45. Oehh jaa! Zou hem heel graag willen winnen. Heb nu een band voor om mij arm, maar vind dat zo vervelend zitten. Krijg last van mijn schouder daardoor..

 46. Dat lijkt me handiger als de band om mijn arm! Leidt me altijd af van mijn hardlooprondje..graag de spibelt..x

 47. Ik doe ook graag mee! Lijkt me niet alleen ideaal voor hardlopen, maar ook voor racefietsen (altijd te weinig plek in alle zakjes voor sleutels, telefoon, zakdoekjes, geld, gelletjes etc)

 48. Ik sport nu 10 uur per week (met trainer, dat wel), maar straks worden het veel meer uurtjes alleen, dus dan kan ik hem zeker wel gebruiken in de gym of tijdens oefeningen buiten. Doe mij die maar, dus!

 49. Oe ja! Ik heb vorig jaar tijdens mijn citytrip New York rondgelopen met een enorm grote bloedende schaafwond bij mijn ribbenkast die bij elke beweging openscheurde. Omdat ik een paar dagen daarvoor tijdens de halve marathon in Breda met mijn ‘handige’ armband mijn hele ribbenkast openschaafde!

  Die verdomde armband heeft mijn hele NYC experience gekleurd…en of ik een spibelt kan gebruiken!

 50. Oh ja, heel graag! Vooral omdat Nike straks geen ruimte sensoren meer in de schoenen maakt, moet ik nu ook mijn telefoon mee gaan nemen. GRAAG!

 51. Super handig! Ik heb ook zo’n band voor om mijn arm, maar van de week had ik dat om met een t-shirt en dan irriteerde het vreselijk! Het zit niet lekker en idd met zweten is het volgens mij echt niet goed voor je huid haha. Leuke winactie doe graag mee:)

 52. Ik doe dolgraag mee met deze actie! Was naar leuke blogs aan het zoeken op bloglovin en kwam toen de jouwe tegen! Erg leuk ga zo door

 53. Net op tijd om nog even met deze geweldige winactie mee te doen! Ik vind zo’n band om mijn arm ook maar verschrikkelijk!

 54. Hoi Marieke,

  Ik doe heel graag mee aan deze win actie. Mijn iPhone en koptelefoon zullen je dankbaar zijn als ik win, want die hebben het iedere run weer zwaar door het gezweet en de te kleine zakjes van mijn tights.

  P.s. ik like je op FB.