We Own The Night kick-off: HIIT it baby!

Met de GirlsLove2Run Crew Instagram spy, Phone spy. Buy himcocid syrup komen we één keer per maand bij elkaar voor een gezellige, maar ook sportieve avond. Afgelopen woensdag werd er echter plotseling een extra get togetheréingelast. Wat we precies gingen doen, was nog even geheim. ‘Sportkleding mee!! kregen we als enige aanwijzing. Oh ja, en dat het eten inbegrepen was.

Vol verwachting meldden we ons in een studio in Amsterdam, waar we door Nike werden opgewacht met gezonde sapjes en kleine hapjes. Daarna was het tijd om aan de slag te gaan en kregen we te horen waar het allemaal om draaide: de kick-off van We Own The Night, de run voor dames die Nike op 7 juni organiseert in Amsterdam. Twee enthousiaste trainers van Nike zouden ons voorbereiden op deze 10 km run door middel van de HIIT-trainingsmethode. Ik had geen idee wat dat is, maar daar kwam ik dus heel snel achter…

Hier vond ik het nog leuk… ;) Cheap lady era reviews

HIIT betekent High Intensity Interval Training. Met andere woorden: keihard aan de bak. Een half uur lang werden we he-le-maal afgebeuld op keiharde muziek en vlogen de zweetdruppels letterlijk in het rond. Push-ups, jumping jacks, planken, squats en nog veel meer. Twee keer mochten we héél kort een slokje water drinken, maar verder was het vooral door, door, door – aangemoedigd door de twee bloedfanatieke trainers. Help!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet A?lles helemaal volhield en dat ik soms het gevoel had dat ik doodging, maar toen dat half uurtje eenmaal voorbij was, voelde ik me goehoed! Ik wist ook direct: hiervan ga ik spierpijn krijgen en dat klopt, mijn hele lijf doet zeer. Maar goed, zulke oefeningen zijn zo!n goede aanvulling op het hardlopen, dat ik er alleen maar heel blij mee ben dat we het hebben gedaan.

Na de training werden we rijkelijk beloond met een gezond en superlekker 5-gangendiner aan een prachtig gedekte tafel. Een soepje van doperwtjes, risotto met erwtjes en truffel, gegrilde tonijn met sugar snaps, malse kippendij, quinoasalade met geitenkaas & granaatappelpitjes en rabarbercrumble toe. Mmmm! Moe maar héél voldaan nam ik met Daphna de trein terug naar Rotterdam.

Vorig jaar heb ik We Own The Night ook gelopen en dat was superrr leuk! Ben jij er dit jaar ook bij? Schrijf je dan in via http://go.nike.com/WOTNamsterdam.

Follow on Bloglovin

6 Comments

 1. Ines 05 april 2014 at 09:21

  Ziet er superleuk uit! Moest ik dichter bij amsterdam zijn, zou ik graag meedoen aan We own the night!

 2. Marcella 05 april 2014 at 10:12

  Klinkt als een super combi, eerst hard werken en dan heeeeeerlijk eten. Yum!

 3. annouska 05 april 2014 at 10:45

  Oeh dat zijn echt intensieve trainingen. Ik heb er 1 een keer op de sportschool gedaan. Hoe wel het super goed voelde, is het niet voor herhaling vatbaar vind ik haha.

 4. vanemi 05 april 2014 at 12:05

  Leuk! Goed voor je motivatie!

 5. Mieke 06 april 2014 at 14:51

  Lijkt me super heftig, zo’n training. Maar zo leuk om samen met je crew te doen, lijkt me. En zo’n lekker diner erna is ook niet verkeerd. :)

 6. Rianne 09 april 2014 at 18:00

  Pfoe, zwaar! Maar lijkt me wel leuk! :)