Dit was mijn week 15

Hoe fijn is het als je aan het begin van de week al weet dat het een kort werkweekje gaat worden, omdat het weer tijd is voor ADV? Ik verheugde me de hele week op een relaxte vrijdag, maar deed daarvoor ook nog een hoop leuks. Check it out! Sale lady era

Maandag werd er op onze redactie een te goddelijke toffee-achtige taart bezorgd door Net5 vanwege het nieuwe programma Bake My Day. Die karamellaag was echt zooo lekker! Ik hield het bij een heel klein stukje, vond ik echt knap van mezelf, haha.

’s Avonds na het eten besloten Johan en ik even een rondje te gaan rennen. Ik hield het bij een heerlijke 6,3 km en was net voor de plensbui binnen, Johan helaas niet. Hij liep er 16,1 en was tot op zijn onderbroek nat. Gek genoeg vindt hij lopen in de regen nog lekker ook.

Another morning in the train! Ik lees het boek van Hugo Borst over Louis van Gaal. Ik vind dat (Van Gaal) zo’n irritante, maar ook weer fascinerende man.

Dinsdagavond reed Fyra niet, dus pakte ik de trein naar Sloterdijk (waar Johan dichtbij werkt) en reed ik met hem mee naar Rotterdam.

We hadden geen zin om uitgebreid te koken, maar wel in iets lekkers. Het werd een variant op mijn macho nacho’s: gehakt rullen, een zak Mexicaanse groenten erbij en een zakje fajitas- of tacokruiden. Dan een ovenschaal vullen met: nachochips naturel, gehakt/groentemengsel en geraspte kaas. En dan nog een keer. Even 10 minuutjes in de oven tot de kaas gesmolten is en smullen maar! (Natuurlijk met verse guacamole erbij.)

Ik ben fan van de doosjes bevroren fruit van de Appie. Vooral de mango en framboosjes vind ik heerlijk! Lekker ’s ochtends in de yoghurt met een beetje muesli.

Wéér taart op de redactie. Collega Buy rogaine on amazon Gijsbert was naar Londen geweest om daar met de enige echte Cake Boss een taart te bakken. Hij was mierzoet, maar erg lekker!

Woensdagavond was het tijd voor sushi bij Hasekura in Utrecht met Naomi en Henk-Jan, mijn goede vrienden die ik al ken sinds de middelbare school. (Nee, inderdaad weer geen week zonder sushi. ;))

Ik had wat tijd over op Utrecht CS en kocht een Double Chocolate Cream van Starbucks. Prima toetje!

Donderdagavond nog even een laatste rustige 5 km run voor het zondag tijd was om te shinen op de 10 km van de Rotterdam Marathon.

En toen was het vrijdag, whoohoooo! Samen met mijn schoonzusje Marisa (de vriendin van mijn broertje) ging ik een dagje badderen en bubbelen bij Sanadome in Nijmegen. Natuurlijk moest er een badjasselfie gemaakt worden! Wat een heerlijke dag was dit, we kwamen helemaal relaxt en zen thuis.

Zaterdag haalde ik eerst mijn autootje op bij de garage; hij had een APK gekregen en er was flink aan gesleuteld (slik). Gelukkig kan ik nu weer een jaar vooruit!

Daarna ging ik met Johan naar de stad voor een lunch bij Subway. Daar krijgen we altijd heimwee naar Amerika Order sinequan side van…

En mijn startnummer voor de 10 km van zondag moest worden opgehaald. Heel Rotterdam ademde marathonsfeer, zo gaaf.

Ik was er vroeg bij met inschrijven, dus ik had nummer 190 van de 12.000 deelnemers.

Tadaaaa! Ik had er al helemaal zin in.

Maar eerst mochten de kids aan de bak, zij liepen 1 en 2,5 km. Superschattig om te zien.

Zaterdagavond kwamen mijn nichtje Sabine en haar vriend Tim uit Nijmegen een avondje naar Rotterdam. Eerst thuis even borrelen, daarna lekker naar de stad. We aten bij Italiaans restaurant Napoli op de Meent, waar Johan en ik al een paar keer langs waren gelopen en altijd nog eens wilden gaan eten.

Het bleek een goede keus: het eten was heerlijk (ik had melanzane als voorgerecht en gevulde vleesravioli met pesto en parmaham als hoofdgerecht) en de sfeer erg leuk. Zeker voor herhaling vatbaar!

We besloten geen toetje te nemen, maar een stukje verderop schepijs te halen bij de beste ijssalon van Rotterdam: De IJssalon.

Die nacht sliep ik slecht, ik was stiekem erg nerveus voor mijn eerste echte 10 km van dit jaar.

Ik liep ‘m samen met schoonzusje Roelie en Daan, als supporters waren Johan, Pien en Faas van de partij. Die laatste keek z’n ogen uit in al die drukte. Cutie!

Hoe de race ging, heb je kunnen lezen in mijn uitgebreide verslag. Op bovenstaande foto ben ik aan het wachten tot ik over de finishlijn mag… Beetje jammer.

We did it!

Van de rest van de dag ben ik helaas vergeten foto’s te maken, haha. Ik moedigde de marathonlopers aan, keek Pretty Little Liars vanaf de bank en tikte deze en de vorige blog. En toen was het weekend alweer voorbij! :(

Follow on Bloglovin

LEES OOK:

15 reacties

 1. Wat een leuke week! En jammer dat er zoveel mensen de 10km liepen dat je niet lekker door kon lopen! Maar wel petje af: You did it!

 2. Wat een fijne week! Ik kan echt van jouw weekoverzichtjes genieten. Elke keer neem ik me weer voor om ook foto’s te maken maar het komt er gewoon steeds niet van.

  Wel balen dat je zolang moest wachten tot je over de finish kon, wel een goede boodschap voor de organisatie dat ze dat de volgende keer anders moeten doen.

 3. Goed gedaan hoor! Op zich zou ik best willen hardlopen maar op de loopband vind ik het al zwaar genoeg dus laat staan dat ik dit soort afstanden ga volbrengen…

 4. Wat een heerlijke week zeg. Kan me voorstellen dat je enorm geniet van je adv-dagen. Ik heb inmiddels ook iets vaker vrij en zie dit ook echt als bonus-dagen.

  En de 10 km heb je super goed gedaan! Kan me voorstellen dat je nu met vertrouwen de 21 gaat voorbereiden :)
  Lees ik het goed dat je serieus moest wachten voor je mocht finishen?

 5. Vooral die eerste taart ziet er superlekker uit! Heerlijk joh, zo’n badderdag, ik wil ook supergraag es met een vriendin daarheen, zo fijn!

 6. ik krijg altijd trek van jouw dit was mijn week logjes hahaha maar gelukkig wordt er ook veel gelopen, johan is zo te lezen ook goed bezig met zijn marathon-training!