Dit was mijn week 16

Leuk hoor, zo’n lang weekend in aantocht. Maar dat extra dagje vrij (Paasmaandag, vandaag) betekende dat ik nog meer vooruit moest werken dan ik elke vrijdag al moet. Maar ik heb het gered en het optimaal genieten van een druk, maar leuk paasweekend kon beginnen!

Maar eerst trakteerde collega Debby maandag nog op rocky road-chocolade, omdat ze jarig was. My God, dat was lekker. “Eén stukje”, hield ik mezelf voor. Dat werden er zo’n tien.

Aan de slag in de sportschool was dus nodig. Na de 10 km van afgelopen zondag warenémijn benen nog wat stijf, dus ik liep ze lekker los op de loopband. Daarna krachttraining op de apparaten.

Als beloning 10 minuutjes onder de zonnebank. Ohhh, wat is dat toch lekkerrr!

Viber tracker, Ubicar telefono por gps.

Dinsdagavond was het tijd voor een belangrijk moment: Johan z’n blog ging live! Hij loopt (als alles goed gaat)éin 2015 de Marathon Rotterdam en blogt over zijn weg er naartoe. Volg hem, want hij kan alle steun gebruiken!

Onderweg naar de redactie zag ik woensdag deze poster hangen. Eindelijk komt de verfilming van het topboek De 100-jarige man naar de bioscopen. Heel benieuwd naar!

Zwager Sander heeft een eigen klusbedrijf en kwam ons huisje een beetje opknappen en opfrissen. De tuin nam ie ook even mee, onze veranda is weer mooi schoon en klaar voor de zomer.

Om te vieren dat Sander er was, aten we kaneelijs als toetje. Mmmmm!

Donderdagavond zochten Johan en ik onze dvd’s uit voor de rommelmarkt van zaterdag. De boeken hadden we al eerder gedaan. Het totaal aan volle verhuisdozen kwam op zeven uit.

Na een héél drukke werkdag ging ik vrijdagavond met mijn broertje Jesper naar het concert van Justin Timberlake. Helaas was het in het Gelredome en was het dra-ma met parkeren. Echt, nooit meer dit stadion voor mij.

Maar Justin rockte! Wat een entertainer. Gelikte show, mooie special effects, gave dansjes. We genoten!

Natuurlijk moest er even een selfie gemaakt worden. Vet leuk om met m’n broertje op pad te zijn, we zien elkaar niet heel vaak.

Omdat het logistiek handiger was als ik in Culemborg sliep bij mijn ouders, zette Jesper mij daar af voor ie doorreed naar zijn vriendin. Ik mocht in zijn heerlijke bed slapen, op het oude nest.

Helaas besloot de NS om juist dit weekend werkzaamheden uit te voeren tussen Utrecht en Rotterdam, dus had ik weer eens NS-pech. Ik moest belachelijk vroeg op en met twee boemeltreintjes van Culemborg-Geldermalsen-Dordrecht naar Rotterdam.

En toen snel naar de rommelmarkt bij metrostation Blijdorp, waar Johan, Pien en Daan alles al hadden opgebouwd. We deelden gezellig samen een kraam.

Ik vond dat verkopen dus superleuk om te doen, haha. We hebben erg gelachen en goed onderhandeld. Ik ben alleen lang niet alles kwijtgeraakt (ik had ook megaveel), dus misschien zoek ik op Koningsdag nog wel ergens een plekje.

Het hoogtepunt van de dag was trouwens dat leuke Des, één van mijn favo bloggers,ézomaar ineens aan m’n kraampje stond. Helemaal uit Groningen! Ze was toevallig een weekendje in 010 bij haar beste vriendin en kwam even spieken. En ze kocht nog twee boeken ook. <3

Na een dag marktkoopvrouw spelen hadden we pizza van Angelo Betti verdiend.

En toen was het alweer eerste Paasdag! Met mijn ouders, broertje en schoonzus gingen we brunchen in Houten bij Van der Valk. Een enorme (vr)eetschuur, maar goed… Het eten is op zich wel erg lekker.

Vooral de toetjes, mmmm… Ik ben dus echt DOL op spekkoek. Verder heb ik natuurlijk ook veel te veel ander lekkers gegeten.

En bij zo’n all you can eat-concept krijg je dus dit soort bijzondere combi’s op je bord. ;)

Eind van de middag ging ik met mijn pa en ma naar de bekerfinale tussen PEC Zwolle enéAjax. Lekker in de Kuip, dus dichtbij! Het was veel te lang geleden dat ik naar Ajax was geweest, dus ik had er veel zin in.

We hadden goede plekken met perfect zicht.

Hier hadden pa en ma er ook nog zin in.

Tot het stelletjeélosersédat zich ‘fans’ noemtéhet verpestte voor iedereen. En Ajax uiteindelijk met 5-1 de boot in ging. Wat een bizar slechte wedstrijd, ongelofelijk.

Dit troosteten was nodig. Heel hard nodig.

Cheap phenergan generic name Zoals je ziet, heb ik deze week niet heel gezond gegeten en maar één keer gesport, haha. Nieuwe week, nieuwe kansen!

Follow on Bloglovin Cheap tofranil reviews

17 Comments

 1. linda 21 april 2014 at 09:40

  Je heb een leuke week gehad! Ik zat gisteren ook te brunchen bij van de valk houten, heb je niet gezien maar was oom mega druk! Fijne tweede paasdag!

 2. Sylvia 21 april 2014 at 10:22

  Ohh, al die toetjes! Ik zou echt helemaal los gaan :P En hoppa, 7 verhuisdozen, dat ruimt lekker op :) Ik ben nooit fan geweest van Justin, maar ik moet zeggen dat de filmpjes die ik ervan zag komen er allemaal goed uitzagen!

 3. Veronica 21 april 2014 at 11:38

  Ik heb soms ook van die weken met teveel ongezond eten en te weinig sporten, maar het scheelt dat je dan de week erop weer gewoon opnieuw kunt beginnen ;)

  Ik had het op tv gezien van de wedstrijd, wat een sukkels zeg!

 4. Dianne Overbeeke 21 april 2014 at 11:41

  Leuke week! Ik heb gisteren ook de bekerfinale via de tv gekeken en ik vond het echt heel asociaal! Dat ze nog maar een flinke boete krijgen voor het verminken van de grasmat van mijn clubje!

 5. Tessa 21 april 2014 at 12:12

  Wij zijn juist super trots op Zwolle! Absoluut niet verwacht. Vandaag de huldiging! Maar inderdaad enorm asociaal van het vuurwerk!!!

 6. Mrs. T. 21 april 2014 at 13:28

  Als je naar een concert in Gelredome gaat moet je in de wijk parkeren. Even stukje lopen, maar daarna ook snel weg.

  Ik heb ook twee keer met een vriendin op de vlooienmarkt gestaan, vond ik geweldig. Moet ik misschien ook maar ‘ns een logje aan wagen.

 7. Cato 21 april 2014 at 14:22

  Na al het een en ander op twitter gelezen te hebben, heb je er een mooi weekverhaal van gemaakt. Ik heb het met een lach en een traan (die verschrikkelijke deceptie van gisteren) gelezen.
  Volgende week niet naar Almelo afreizen hè! Ben benieuwd naar je volgende verslag..
  gr. Carola

 8. Sharrel 21 april 2014 at 15:49

  Wat een gezellig week! Heel herkenbaar van de chocola haha.

  x

 9. Ines 21 april 2014 at 21:15

  Al dat lekker eten! Wat jammer dat de voetbal zo verpest werd zeg!

 10. Paul 22 april 2014 at 10:42

  Ah wat jammer van het parkeren! Ik heb juist altijd fijne ervaringen met het Gelredome. We parkeren bij de dierentuin en vanaf daar word je met de bus naar het stadion gebracht. Na afloop van het concert zit je meestal binnen een kwartiertje weer in de bus naar het parkeerterrein.

  Misschien moet je wat van je dvd’s en boeken op Bol.com zetten? Daar kun je ook tweedehands verkopen. Ik heb er goede ervaringen mee, omdat daar veel bezoekers komen. Je moet wel een stukje winst afdragen aan Bol dan.

  1. Marieke 22 april 2014 at 11:09

   Ik heb al wat verkocht via Marktplaats en bol.com inderdaad, maar vind het zo’n gedoe om ze allemaal per stuk te moeten opsturen. Zo’n rommelmarkt is veel makkelijker (al moet je ze dan wel een stuk goedkoper maken, anders kopen mensen ze niet). Goeie tip van Gelredome, tnx!

 11. Marcella 22 april 2014 at 10:56

  Leuk overzicht, fijne dingen! Behalve voetbal dan natuurlijk. Ook ik at afgelopen week veel lekkers met oa een hightea en natuurlijk Pasen. Deze week maar wat extra bewegen dus en gezonder eten! Des was een collega van mij en ik heb haar een paar weken geleden ontmoet. Leuke meid, echt heel aardig en lief! Tof dat jullie elkaar bij je kraampje zagen. Gezellig!

 12. Debbie 22 april 2014 at 12:44

  Leuk weekoverzicht, en een keertje een week ongezond eten kan geen kwaad. Nu gewoon weer lekker gezonder gaan eten.

 13. Barbara 22 april 2014 at 13:57

  He wat leuk! En dat Des ook aan je kraampje stond, ook 1 van mijn favoriete bloggers. Zeker gaan verkopen tijdens vrijmarkt op Koningsdag hoor! Vanaf ’s ochtends vroeg een plekje zoeken op de Binnenweg, mijn ervaring is dat het daar als een trein gaat.

 14. inge 23 april 2014 at 11:14

  collega van me was ook bij justin timberlake, had het ook te gek gehad (niks gehoord over parkeren ;-)
  en dan die voetbal. wat een toestanden toch steeds weer. ik heb nooit wat gehad met voetbal, maar door hoe het er nu al jaren aan toe gaat bij wedstrijden, krijg ik wel steeds meer iets tegen voetbal.
  oh en de nsm daar heb ik al jaren wat tegen!

 15. Des 23 april 2014 at 11:46

  Nu bezig met Tess Gerritsen! Marokkaanse lieverdjes aan LOML gegeven, hihi

 16. Kelly 23 april 2014 at 21:15

  Leuk weekoverzicht!