Nieuw speeltje: GoPro Hero 3+ Black

Hoe cool is het als je van je toffe reis niet alleen een mooi fotoboek als aandenken hebt, maar ook een gave video? Dat je ook bewegend beeld hebt waarbij je weer even weg kunt dromen en herinneringen ophalen? Nou, heel cool! Aangezien wij eind dit jaar naar een droombestemming gaan afreizen (waarover later écht meer), leek het Johan leuk om nu al een camera aan te schaffen zodat we er goed mee kunnen oefenen en optimaal voorbereid zijn.

En dus hebben we een nieuw speeltje in huis: de Average price topamax GoPro Hero 3+ Black Cheap lady era reviews . Of naja, Johan eigenlijk, die is er het drukst mee. Ik blijk nog niet echt heel veel aanleg of inzicht te hebben voor het maken van mooie beelden, maar ik heb hoop dat ik het komende tijd ga leren. ;)

Hij is al een paar keer op pad geweest met het ding en het is echt lachen. De camera is namelijk 100% waterproof. Op het strand is het leuk dat je dus met camera en al het water in kunt rennen. Hier in Nederland zie je onder water echter niet veel, dat zal op vakantie toffer zijn. Ik zie het al voor me: met z!n tweetjes lekker snorkelend in kraakhelder water… We hebben er zo!n uitschuifbare stick bij, zodat je ook jezelf goed kunt filmen en gave selfies kunt maken, want het is tegelijk ook een fotocamera.

De GoPro is een action cam, wat inhoudt dat ie erg goed tegen een stootje kan en voornamelijk outdoor gebruikt wordt. Op de fiets, in de auto en onderwater dus. Johan is de creatieveling van ons tweeén, ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar volgens hem is het super makkelijk om de video!s te monteren. Hij doet dat via iMovie op zijn iPad, maar het kan uiteraard op meerdere manieren (andere systemen en apps). Knippen, plakken, versnellen, vertragen, overlopen; easy de peasy. Muziekje erbij en klaar ben je!

We hebben nog even de tijd om ‘m echt helemaal onder de knie te krijgen, maar hieronder vast twee filmpjes: een dagje op het strand met schoonzusje Roelie en neefje Luuk. En nog eentje van ons Scheveningen-tripje vorig weekend. Lang leve de techniek!

 


Follow on Bloglovin Cheap sarafem pmdd

22 Comments

 1. Suuz 26 juli 2014 at 20:03

  Wat een gaaf ding he!!!! ooh ik fotografeer al zo’n 10 jaar onderwater heb daar ook een mooie canon met behuizing voor! maar zo’n gopro kriebelt bij mij ook hoor!! vooral gaaf als ik weer ga kitesurfen of wakeboarden! ben nu wel heeeeeel benieuwd waar jullie heen gaan op vakantie!! :-)

 2. Suuz 26 juli 2014 at 20:04

  Waanzinnige beelden! zo gaaf dat effect!

 3. Ann 26 juli 2014 at 20:36

  Ha, mijn vriend en ik hebben ‘m ook gekocht vlak voor onze reis. Geweldig ding is het, nu enkel nog tijd vinden om ons vakantiefilmpje te monteren :).

  Dat van jou is alvast goed gelukt! Waar heb je dat muziekje vandaan? Ik vond alleen hele corny deuntjes die rechtenvrij zijn.

  Veel plezier ermee!

  1. Marieke 26 juli 2014 at 22:26

   Cool! Post ‘m even hier als ie af is, ben wel benieuwd. :)
   Muziekje is gewoon van iMovie zegt Johan!

 4. Daphna 26 juli 2014 at 21:02

  Super gaaf!!

 5. Jillis 26 juli 2014 at 21:06

  Ik voel een tripje naar Thailand aankomen…

 6. Roel 26 juli 2014 at 22:27

  Ja, erg fijn ding!

  Heb ‘m nu een maandje en vind het heerlijk.
  Trainingen gefilmd, in het zwembad, een fietstochtje richting m’n trainster, maar nu nog de “tijd” vinden om het te monteren, dat is echt moeilijk, haha.

  In het begin moet je ook echt veel dingen kopen, van die mounts enzo, maar het is zeker de moeite waard!!

  Benieuwd naar jullie filmpjes! Er is ook een gratis GoPro-editor trouwens.

 7. Marcella 26 juli 2014 at 22:50

  Zooooo tof! Wij hebben vorig jaar ook een GoPro gekocht, de 3 zonder plus. We hebben in Nieuw-Zeeland veel gefilmd en dat levert een tof filmpje op. Ik moet er vaker mee op pad, juist ook op een weekend weg of gewoon bij een eindje fietsen. Zulke leuke herinneringen, erg gaaf. Enne, die GoPro komt zéker van pas tijdens jullie te gekke reis!!

 8. Mieke 26 juli 2014 at 22:54

  Wat een super gaaf speeltje! Echt mooie filmpjes ook zo.

 9. Yvon 27 juli 2014 at 05:19

  Nou Brouwertje, je weet de spanning wel op te bouwen zeg! ;) Elke blogje eventjes die vakantie noemen, maar toch net niets prijsgeven, haha!

  Toen ik een camera wilde gaan kopen twijfelde ik tussen een handycam en gopro. Uiteindelijk voor een handycam gegaan, maar nu denk ik er heel hard over om toch een GoPro te kopen. Naja, de Chinese versie / merk dan. Dezelfde kwaliteit, maar een stuk goedkoper.

 10. Michelle 27 juli 2014 at 09:25

  Gaaf! Wij hebben er begin dit jaar meegenomen, en veel plezier van gehad op wintersport! We hadden ‘m op die stok en onze helm gemonteerd, leverde mooie beelden op! Hij gaat over 2 maanden ook zeker mee naar Bali :)

 11. Nuria 27 juli 2014 at 10:32

  Hij staat op m’n wishlist maar vind het wel duur! Filmpjes maakte ik de afgelopen jaren al van de vakanties en leuke uitjes maar met de GoPro wordt dat wel makkelijker gemaakt!

 12. Patricia 27 juli 2014 at 12:29

  Heel gaaf! Ben nu al benieuwd naar de filmpjes van die ozo mysterieuze vakantie!!

 13. Veronica 27 juli 2014 at 21:03

  Oh wat ben ik jaloers! Ik ben echt van de gadgets en camera’s maar helaas krijg ik Johan nooit zo ver om dit soort dure dingen aan te kopen, maar wat zou dit gaaf zijn voor onze reis door Amerika!

 14. Elisa 28 juli 2014 at 07:45

  Oh wat super gaaf :)

 15. Babi 28 juli 2014 at 10:34

  Errr, volgens mij heb ik vorige week op de blog van je liefde al iets gelezen over je vakantiebestemming…? :D

  1. Marieke 28 juli 2014 at 10:51

   Yes, dat kan kloppen! ;)

 16. Bente 28 juli 2014 at 13:07

  Wat een ontzettend leuke filmpjes! En ik ben echt heeeel nieuwsgierig wat die droombestemming nou is! :)

 17. Deirdre 28 juli 2014 at 15:54

  Wat een onwijs gaaf ding zeg!! We wilde er altijd al 1 hebben, voor motortripjes voornamelijk maar als ik dit zo zie.. gaaf!

 18. Ines 29 juli 2014 at 13:22

  Wil er echt al eventjes eentje maar jammer dat het direct een investering is!

 19. johan k 30 juli 2014 at 16:13

  Nou, ik heb een panasonic/waterdichte fotocamera met als extraatje
  dat je er mee kunt filmen en in HD uiteraard. een topding. en hij is ook klein en sexy en blablamooi. Nou, bij dit ding is het dan andersom filmen en evt. foto’s maken, alleen betaalde ik toen maar 179,– gewoon bij (ik noem geen namen maar) begint met C en en eindigd op ORRECT R’dam.
  U bent dus helemaal niet stoer en hip als je dit GOPRO hebbedingetje koopt omdat u sowieso achter de feiten aanloopt want ik maak al jaren leuke filmpjes voor mn moeder die ik dan via gratis dienst WE TRANSFER verstuur naar haar email waarmee zij de volgende dag loopt op te scheppen bij haar buren. Beste mensen laat u toch niets aanpraten die GOPRO is veel te duur

 20. inge 31 juli 2014 at 19:02

  owooow gaahaaf. wil. ik. ook!