Ik ben er nog, hoor!

Als je moeder belt met de vraag of alles wel goed gaat, ‘want het is zo stil op je blog!, is het misschien wel weer even tijd voor een update. De afgelopen maanden heb ik voor mijn doen vrij intensief stukkies getikt en vier, vijf of soms nog meer blogs per week online gezet. Ik had genoeg stof om over te kletsen en dat typ ik dan graag van me af. Daar waren mijn trouwe bezoekers, onder wie mijn moeder, blijkbaar een beetje aan gewend geraakt.

Afgelopen week had ik daar echter opeens even geen zin meer in. Eén dag zonder nieuw artikeltje werden er twee, daarna drie en uiteindelijk blogde ik zelfs bijna een week niet. En weet je? Ik vond dat wel effe best.

Zolang ik inspiratie heb én zin, weet ik altijd wel tijd te maken om de kronkel in mijn hoofd uit te werken tot een blogje. In de trein, !s avonds op de bank of in het weekend !s ochtends in bed. Maar ik was afgelopen week een beetje door mijn onderwerpen heen, het lijstje in mijn Moleskine-agenda was helemaal afgevinkt. En aangezien mijn blog nog altijd mijn hobby is, hoefde ik van mezelf niet als een gek geforceerd op zoek te gaan naar dingen om over te schrijven. Brouwertje.com lag gewoon even stil.

Ik vermaakte me verder prima hoor! Het gaat, om de naast mijn moeder nog andere nieuwsgierigen gerust te stellen, hartstikke goed met me. Het weekoverzicht van gisteren was ook iets minder bruisend dan jullie gewend zijn; ik deed gewoon even een stapje terug. Andere hobby!s dan mijn blog en noodzakelijke klusjes kregen voorrang. Ik las weer uren in eenéboek, keek veel series, hing met Johan op de bank, ging lekker sporten en we stapten over op een andereémakelaar voor de verkoop van ons huis (waarover snelémeer!), waarvoor van alles geregeld moest worden.éIk zal me nooit vervelen.

En ik vind dat zo fijn hA?, dat ik soms gewoon even de boel de boel kan laten. Want mijn blog is gelukkig niet mijn inkomen. Hij mA?g stil liggen, als ik er even klaar mee ben. Stoppen zal ik waarschijnlijk nooit, maar zo nu en dan een pauze kan helemaal geen kwaad. Uit ervaring weet ik dat de inspiratie vanzelf wel weer komt, die ligt immers op straat.

Voor nu dan toch even dit kletsblogje én een nieuw kiekje uit de fotoshoot die ik twee weken geleden met Mariét had. Misschien heel on-Hollands om dit te zeggen, maar ik vind ‘m echt prA?chtig. Ja, ik ben hier trots op!

Naprosyn for sale Foto: Mariét Mons

Follow on Bloglovin Nombre generico de fosamax plus Call blocker, Spy on iphone.

28 Comments

 1. Linda 30 september 2014 at 07:15

  Soms is rust ook goed lekker ontspannen en dergelijke:) groot gelijk :)

 2. Patricia 30 september 2014 at 07:45

  Groot gelijk! Zie het vooral niet als een verplichting, je doet het altijd nog voor jezelf :)

  En je mag best trots zijn op die foto, want hij is prachtig!

 3. Rosanne 30 september 2014 at 08:16

  Ik vind het heerlijk dat je er zo in staat en niet geforceerd dingen gaat typen. Superfijn, toch! En een prachtige foto die het afmaakt.

 4. Suuz 30 september 2014 at 08:38

  Het is een waanzinnige foto!!!!!!!!! en doe lekker wat goed voelt! :-) ik blijf je blogs lezen hoor, of t nou 1 x of 5 x per week is!

 5. Marieke 30 september 2014 at 08:39

  Hij IS ook prachtig! Wauw. En inderdaad: soms heb je gewoon even pauze nodig. Herkenbaar, hoor!

 6. Annemieke 30 september 2014 at 08:40

  Zo herkenbaar, alleen is het op mijn blog al wel langer dan een week een beetje rustig. Ik wil wel, inspiratie genoeg, maar aan de tijd ontbreekt het even. In eerste instantie knaagde het aan me, maar sinds ik het los heb gelaten vind ik het goed. Over ruim een maand hoop ik weer iets meer tijd te hebben en dan komt die blogflow vanzelf weer. Je moet doen waar je energie van krijgt en als dat even iets anders is dan bloggen omdat dat prioriteit heeft, dan is dat meer dan goed. :-) Oh, en je foto. Man man man, wat mooi!

 7. Sabien 30 september 2014 at 08:44

  Ik kwam terug van mijn offline project in Marokko en dacht ga even op Brouwertje kijken. En niks! Heel herkenbaar (zo heb ik mij een tijd lang door bezoekcijfers en google analytics mee laten slepen ipv gewoon lekker bloggen) en heel goed. Jouw blog, jouw keuze! No stress…

 8. Paul 30 september 2014 at 09:04

  Prachtige foto inderdaad. En groot gelijk dat je een stap terug doet! Een hobby moet niet geforceerd worden.

 9. Martine 30 september 2014 at 09:12

  Terecht trots, het is een prachtige foto!

 10. Sophie 30 september 2014 at 09:13

  Je mag absoluut trots zijn op die foto hoor! En fijn dat het gewoon goed gaat, ontspannen is ook gewoon heerlijk!

 11. Bente 30 september 2014 at 09:15

  Ik vind hem ook heel erg mooi! :) En inderdaad: dat is het fijne van een blog als hobbie, je besluit lekker helemaal zelf of er iets online komt of niet :) Wij wachten gerust af!

 12. Willemvk 30 september 2014 at 09:48

  Je wordt wel goed in de gaten gehouden

 13. LNNK 30 september 2014 at 09:54

  Herkenbaar.. dan is het toch fijn als je blog gewoon een hobby is.

 14. Mirne 30 september 2014 at 10:18

  Haha, ik vind het wel leuk dat je moeder belt om te checken. :D

 15. Mieke 30 september 2014 at 10:22

  Wat een super mooie foto! Echt heel gaaf.
  En lekker hoor, af en toe een stapje terug. Die inspiratie en zin om te bloggen komen inderdaad vanzelf wel weer.

 16. Anne 30 september 2014 at 10:50

  Ik zit in een zelfde dipje, herken hem heel goed! Bloggen moet ook geen verplichting worden. En ik vind je foto prachtig, echt heel erg mooi!

 17. rachel 30 september 2014 at 11:08

  uhm het www kan wachten hoor hihih en geen zin is geen zin, het is niet je fulltime job dus toedeloe…..al mis ik wel je logjes hihi

  foto is prachtig meis!!!!

 18. Mandy 30 september 2014 at 11:31

  En terecht! Wat een prachtige foto.

 19. Ivette 30 september 2014 at 16:17

  Eens! De foto is supermooi!

  En wat betreft je blog? Groot gelijk. Doen wanneer jij dat wilt.

  Voor ons misschien jammer om niet dagelijks je leuke stukjes te lezen, maar ook dat overleven we wel hoor :).

 20. Naomi 30 september 2014 at 18:33

  Jaaa, een Mariët Monsje. Haha! En mee eens. Zodra het om vrij bloggen gaat, who cares als je even een paar dagen – wat zeg ik een week – de boel de boel laat. Lekker leuke dingen doen zodat je later weer genoeg hebt om over te schrijven. Of niet. ; )

  JOE!

 21. Nuria 30 september 2014 at 18:41

  Ik geef je groot gelijk!! Hoe lekker is het af en toe om eens lekker alles te laten voor wat het is en het dan weer op te pakken wanneer je daar zelf zin in hebt!

 22. iooon 30 september 2014 at 23:03

  Heel mooi kiekje!

 23. Saskia 01 oktober 2014 at 20:55

  Blogpauzes zijn soms verhelderend en werken inspirerend :)
  En, wat een prachtfoto!!

 24. Marcella 02 oktober 2014 at 11:26

  Juist goed dat je even rust neemt. Je bent vaak al zo druk, wat ik allemaal zie in je weekoverzicht. Geniet van de rust, ik kom toch altijd een kijkje nemen als er een nieuwe blog klaar staat :-) En die foto is onwijs mooi Marieke!

 25. annouska 03 oktober 2014 at 21:13

  Wauw prachtige foto.. Als ik jou dagboek blogjes lees snap ik wel dat je af en toe rust neemt van alles en dus ook bloggen! Geniet er juist van en dan komt de zin en tijd vanzelf wel weer.

 26. inge 04 oktober 2014 at 17:02

  deze foto is idd nog prachtiger dan die vorige. mooi meiske! en gezond, dat straalt er vanaf! ^^

 27. Lindsay | lindsayvallen.nl 05 oktober 2014 at 16:07

  Hey knappert! Wat een goeie foto! En wat een herkenbaar blogje weer, ik snap helemaal wat je bedoelt (ik heb er zelf ook ‘last’ van de laatste weken, maar ‘last’ wil ik het absoluut niet noemen!) Dat is juist het fijne aan een blog als hobby :-) Lekker wanneer jij het wil en er zin in hebt! En dan komt het vanzelf weer, precies wat je zegt! xxx