Kijken, kijken… en misschien wel kopen?

Al een tijdje had ik interieurkriebels. Toen ik twee jaar geleden bij Johan introk, hebben we wat van mijn spulletjes en accessoires in zijn huis gezet, en dat was dat. Eigenlijk paste het niet heel goed bij elkaar, maar ach… Zo lang zouden we er toch niet meer wonen.

Toch kreeg ik soms zin om ons huis om te gooien, als ik bijvoorbeeld bij vriendinnen thuis was geweest waar alles zo mooi één geheel is. Ik wilde ook een gezellig eigen plekje! Zelf heb ik er alleen de ballen verstand van; ik had geen idee waar ik dan moest beginnen en wat ik dan precies wilde.

Toen weébesloten van makelaar te switchen, boodéJolien spontaan aan te helpen ons appartement leuk(er) aan te kleden. Je kent haar blog vast al, maar die meid heeft dus echt gevoel voor stijl. Haar huisje is heel knus; haar meubels en bijzondere spulletjes passen allemaal perfect bij elkaar. Ik ging dus maar wat graag op haar aanbod in!

Op een vrije zaterdag legden we de achterbank van mijn kleine Micraatje plat en reden we richting Capelle, waar een aantaléleuke woonwinkels dicht bij elkaar liggen. Ik had een lijstje gemaakt welke spullen sowieso vervangen moesten worden en we hadden al een beetje voorbereidend werk gedaan op internet. Ik stond open voor alles en liet Jolien de leiding nemen. Ik zei alleen maar ‘ja! of ‘nee!, of ‘eehh, hoe zie je dat voor je?! Haha!

Zo kochten we een mooie grote witte eettafel, die bij de Kwantum in Capelle natuurlijk weer net niet op voorraad was en waarvoor we Johan dus naar de vestiging in Rotterdam moesten sturen om ‘m op te halen. En wat staat ie mooi in ons huisje! We vonden er leuke antraciet stoeltjes bij, waarvan er nog maar eentje in mijn auto paste, dus ook daarvoor moest Johan op pad. ;)

Verder hebben we bij de Woonstore een geweldig salontafeltje gescoord dat ik zelf dus nA?A?it gekozen zou hebben. Ik zou er waarschijnlijk gewoon zelfs straal voorbij zijn gelopen. Joévisualiseerde het echter voor me, waarna ik toch maar overstag ging. En wat ben ik daar blij mee! Natuurlijk moest er ook iets leuks op, we kozen voor een plateau met waxinelichthouder, nepplantje en een kaars van mijn favo beautymerk Rituals.

We kochten verder bedlampjes, een mandje voor tijdschriften (wat ik zelf ook nA?A?it bedacht zou hebben), een dekbedovertrek, krukjes (deze, Purchase levlen formula deze & een bijzettafel)émet prachtige nepbloemen in grote vazen voor wat sfeer en een vloerkleedje (ook Woonstore) voor onder de salontafel. ‘Is die niet te klein?! ! ‘Neeee, dat staat leuk, let maar op!! ! ‘Oké, ik vertrouw je.!

En weéshopten nog veel meeréaccessoires, zoals een plaid voor op de bank, koeiencanvas voor aan de muur, koperen windlichtené(groot & klein), vaasjes én nog eenénepplantje. Datéfelgroene dingéop de eettafel was het enige wat ik zélf spotte en waarbij ik direct riep: ‘Die wil ik!! Ik vond ‘m zo schattig… Waarop Jo keihard moest lachen. (Maar hee, ik kreeg ‘m wel mee. ;)) Daarna raceten we nog naar de HEMA in Rotterdam voor nieuwe kussensloopjes Buy xenical weight loss .

Dit alles werd vakkundig en met groot wiskundig inzicht in mijn Micra gepropt.éEenmaal thuis zetten we alles in elkaar en richtte Jo ons huis in.

En nu komen we elke dag thuis in een fijn huisje en genieten we van de tijd die ons daar nog rest. Want: ons heerlijke appartementje, mét grote tuin, staat duséTE KOOPémensen! Komende zaterdag 4 oktober is het Open Huis en iedereen mag komen kijken (en misschien wel kopen!). Of ken je misschien iemand die een toffe starterswoning in Rotterdam zoekt? Spread the word!!!

Voor meer info en foto’s, neem een kijkje Cheap rogaine foam opéFunda!

Follow on Bloglovin

41 Comments

 1. rachel 01 oktober 2014 at 10:08

  wat een heerlijk huisje zo zeg :D su6 met de verkoop!!!

 2. Eminke 01 oktober 2014 at 10:19

  Een mooi interieur voor je huis doet zoveel, dat kan de verkoop ook nog wel eens bevorderen! Make over geslaagd!

 3. Paulien 01 oktober 2014 at 10:24

  Echt leuke spulletjes gekocht samen! X

 4. Debbie 01 oktober 2014 at 10:36

  Mooi geworden. Hopen dat het snel verkocht wordt. Vraagje: waar heb je die koperen kandelaars die op je eettafel staan, vandaan?

  1. Marieke 01 oktober 2014 at 10:46

   Bij Leen Bakker, ze zijn van de 101 Woonideeën-collectie!

 5. Joëlle 01 oktober 2014 at 10:47

  Leuk! Is die salontafel nu van Kwantum? En waar komen al die leuke krukjes en vaasjes vandaan? Mijn appartement kan ook wel een make-over gebruiken :).

  1. Marieke 01 oktober 2014 at 10:56

   Salontafel, vaas en witte bloemen van de Woon Store, krukje van Kwantum. Twee andere krukjes + vaas + herfstige bloemen bij Leen Bakker. :)

 6. Dollie Brouwer 01 oktober 2014 at 10:48

  Ziet er erg leuk uit! Ga voor jullie duimen!!!! xxx

 7. Mirne 01 oktober 2014 at 11:02

  Ziet er leuk uit, hopelijk heb je snel kopers!

 8. Bente 01 oktober 2014 at 11:03

  Ziet er mooi uit! Hopelijk komen er lekker veel kopers aankomende zaterdag:)

 9. Bente 01 oktober 2014 at 11:03

  En met kopers bedoelde ik eigenlijk kijkers, maar kopers zouden natuurlijk nog leuker zijn ;)

 10. Annemieke 01 oktober 2014 at 11:32

  Ah, ik krijg hier kriebels van om ook aan de slag te gaan in huis. Erg leuk geworden en wat duim ik voor je/jullie dat jullie huisje de aandacht krijgt wat het verdiend, zodat jullie het kunnen verkopen en een nieuwe stap kunnen zetten. Fingers crossed, maar tot die tijd genieten van je mooie “nieuwe” plek.

 11. Stéphanie | Expeditie Aardbol 01 oktober 2014 at 11:34

  Lief dat je geholpen werd, al ben ik nu wel benieuwd naar dat groene ding op tafel! Jullie tuin ziet er trouwens relaxt uit!

 12. Iris 01 oktober 2014 at 11:39

  Wat ziet het er leuk uit zeg!:) Veel succes met de open huizendag!

 13. Tamara 01 oktober 2014 at 11:49

  Ziet er superleuk uit!
  Vraagje: waar heb je die grote overhangende lamp vandaan?

  1. Marieke 02 oktober 2014 at 11:47

   Johan had ‘m al toen ik bij hem introk, hij weet helaas niet meer waar ie vandaan komt. Geen grote keten in ieder geval.

 14. annouska 01 oktober 2014 at 12:05

  Ik vind jullie huis echt super mooi., jammer dat het net een slaapkamer te weinig voor ons heeft want anders was het wel een leuke optie. :D

  Ik hoop dat er bij jullie zaterdag kijkers komen. Wij doen zelf ook mee voor het eerst; dus ben sowieso benieuwd hoe zoiets gaat.

 15. Naomi 01 oktober 2014 at 12:19

  Ok, that’s it. Ik neem ook een interieur-vriendin!

 16. Daphne 01 oktober 2014 at 12:40

  Ziet er goed uit zeg! Enne, ik zie dat ik dus maar eens langs de Leen Bakker moet gaan.. KOPER! Ik vind je woonkamertafeltje trouwens echt prachtig!

 17. Maureen 01 oktober 2014 at 13:52

  Wauw mooie stijl heb je! Hopen dat het huis snel verkocht is :)

 18. Mrs. T. 01 oktober 2014 at 14:31

  Ik vind het mooi, alleen snap ik dat kleine kleedje onder de salontafel niet. Maar dat zal wel aan mij liggen.

 19. Suavementes 01 oktober 2014 at 14:40

  Die salontafel is geweldig!

 20. Lisa 01 oktober 2014 at 15:50

  Ziet er goed uit! Helaas ben ik niet in staat om een huis te kopen, anders was ik wel langsgekomen. Veel succes met de verkoop! :)

 21. blauwesokken 01 oktober 2014 at 16:22

  Wat gezellig en leuk ingericht!! Heel veel succes met de verkoop!

 22. tineke 01 oktober 2014 at 16:32

  Het ziet er heel leuk uit! Ik krijg er helemaal zin van om ook weer te gaan decoreren!

 23. Lauriëtte 01 oktober 2014 at 17:57

  Vind het een prachtig huisje! Het is dat we zelf ook groter willen gaan wonen en ons huis binnenkort waarschijnlijk ook te koop gezet gaat worden, anders had ik zeker interesse gehad. Ziet er heel erg knus uit! :)

 24. Marlies 01 oktober 2014 at 19:27

  heel mooi geworden Miek!

 25. Nuria 01 oktober 2014 at 21:46

  Wauw!! Wat een leuk huisje! Als ik Rotterdam zou willen wonen had ik zeker komen kijken!

 26. Marcella 02 oktober 2014 at 11:34

  Wauww, wat een gave inrichting! Dat mandje is leuk en de salontafel is te gek! Ik kan me bijna voorstellen dat je er niet meer weg zou willen ;-) Ik hoop dat je veeeeel kijkers krijgt zaterdag! Succes met de verkoop!

 27. Susan 02 oktober 2014 at 11:36

  Waar is dat dekbed van? Die vind ik echt superleuk!

  Superleuk geworden! En wat fijn dat jullie ook een tuin hebben. Moet toch een fijn huisje zijn om te starten :)

  1. Marieke 02 oktober 2014 at 11:46

   Dekbed is van Kwantum! :) En het is inderdaad een heel fijn startershuisje!

   1. Susan 02 oktober 2014 at 13:30

    Dankje, ik ga even kijken. Zag ook dat ze een heel mooie aanbieding hebben met de stoelen die je gekocht hebt. Ik moet mijn werkruimte nog inrichten, dus dit is ideaal :)

    1. Marieke 02 oktober 2014 at 13:36

     Klopt, die heb ik daar ook vandaan, ze zijn er in allerlei kleuren. En ik vind ze ook nog eens lekker zitten!

 28. Mieke 02 oktober 2014 at 20:54

  Wat mooi geworden zeg! Jullie hebben zo’n leuk huis, ik snap echt niet dat het al zo lang te koop staat. Als ik een starter zou zijn, zou ik het wel weten! Ik duim iig voor zaterdag!

 29. M. 02 oktober 2014 at 22:38

  Waar is die grote witte spiegel vandaan? Zou graag zo een grote willen voor ons appartementje :) Ik ga binnenkort ook even langs karwei voor dat krukje, leuk!

  1. Marieke 03 oktober 2014 at 09:47

   Die heeft Johan al een hele tijd geleden gekocht, bij Xenos dacht ie!

 30. Lonneke 03 oktober 2014 at 07:58

  Ziet er erg leuk uit! Ik ga voor jullie duimen!

 31. inge 04 oktober 2014 at 17:04

  prachtige geworden! wil je daar nog wel weg joh? ;-)

 32. Saskia 05 oktober 2014 at 10:58

  Ik heb hier in huis zo’n boeltje van vanalles en nog wat. Past echt niet meer bij elkaar. Elke kamer die we nu aanpakken gaat volgens een vast principe: wit, hout, grijs tinten. Neutraal houden. Maar toch, als ik jouw foto’s zie, dan snap ik waarom sommigen hun geld ermee verdienen :) Erg leuk geworden. Succes met de verkoop!

  Trouwens, Ik heb je zojuist genomineerd voor de ‘Sunshine Blogger Award’. Meer informatie op mijn blog.

 33. monique 05 oktober 2014 at 11:02

  Geweldige aankopen. Ik vind het bronzen mandje voor je tijdschriften geweldig!

 34. Paul 12 oktober 2014 at 09:18

  Volgens mij kan het niet lang duren voordat je dit appartement kwijt bent, het ziet er op de foto’s in elk geval prachtig uit.