Dit was mijn week 40

Ik mag dan momenteel even iets minder vaak bloggen, mijn weekoverzichten blijf ik gewoon posten hoor! Vind het zelf ook heel leuk om bij te houden wat ik allemaal doe, zodat ik af en toe even weemoedig kan terugbladeren en constateren dat de tijd zo vreselijk snel gaat. En dus: weer een nieuwe diary!

Maandag deed ik naast werken niets bijzonders, dus ik maakte ook geen foto, haha. Ik ging wel weer eens (voor mijn doen) op tijd naar bed! Dinsdag werkte ik thuis en kon ik dus heerlijk wat langer slapen. Zo fijn!

Thuiswerken aan de nieuwe eettafel! Dat zit een stuk beter.

Stevige lunch tussen de middag: broodjes van de kaasboer op de hoek. Een goede bodem was nodig…

… want ik ging na werk weer eens voor een duurloop! Ik wilde zo graag 20 km rennen, maar het lukte me echt niet. Mijn benen deden zA?’n zeer! Ik maak me best een beetje zorgen over die halve marathon, over twee weken is het al zover!

Goede vriendéHenk-Jan, dieéde smaak van het hardlopen ook helemaal te pakken heeft, WhatsAppte me dit plaatje. Het deed hem aan mij denken, haha… Oeps! Guilty.

Woensdag kwam ik thuis en had Johan het eten klaar. Dat vind ik zo’n ongelofelijk luxe hA?, dat je na werk gewoon kunt aanschuiven. En het was nog goddelijk ook: malse biefstuk met aardappeltjes uit de oven en een salade.

RTL bestond donderdag 25 jaar en liet dozen cupcakes bezorgen op diverse redacties. Ook wij mochten smullen, mmmm!

Daar is ie hoor: mijn iPhone 6! Ik had ‘m op mijn werk laten bezorgen, omdat ik dan zeker wist dat ik het pakketje kon aannemen. Anders moest ik wachten tot het weekend en dat wilde ikénatuurlijk niet. ;)

We hadden de cupcakes nog niet op of er werd nog meer lekkers bezorgd. Taart van Rimmel! Ik sloeg deze echter over en daar was ik best trots op.

Johan WhatsAppte: mijn kadootje voor hem was bezorgd! Hij speelt graag Stratego, maar we haddenéhet zelf niet en moesten het dan lenen bij ons neefje en nichtje. Nu niet meer! Ik doeéhet eigenlijk nooit, maar kan het dus nu mooi van hem leren.

Paper writing service Order lady era side

’s Avonds ging ik superrr smakelijke sushi eten met Paulien bij mijn favo sushitent Sushi Qube. To die for.

Daarna thuis voor het slapen gaan natuurlijk de iPhone installeren. Zo hing ik erbij, Johan maakte deze foto van me zonder dat ik het doorhad, hihi.

Vrijdag weer een rondje rennen, ik hield het bij 6 km en ging als een speer! Zo lekker. Daarna maakten we het huis aan kant…

… voor de Open Huizen Dag op zaterdag! We waren best nerveus: zouden er kijkers komen? Uiteindelijk kwamen er 8, superleuk! Nu duimen dat we nog iets van ze horen.

’s Avonds maakte ik het gezellig in huis.

Comprar cialis online argentina

En dekten we de tafel mooi, want Pien en Daan kwamen eten!

Ik maakte mijn eigen variant op de Kip Pizzaiola van Chickslovefood.com. Zij gebruiken salami, ik hou daar niet van en vervang dat door Parmaham en een beetje groene pesto. Keukenprinses Pien vond het lekker, jeeeej! En zij heeft er verstand van, dus dan zal het wel goed zijn. ;)

Pien had zelfgemaakte chocoladekoekjes meegenomen voor bij de thee. Mjammie.

Zondagochtend maar even (een deel van) het lekkers eraf lopen bij de Kralingse plas. Voor een ochtendrun, wat mij gewoon echt niet ligt, ging het helemaal niet zo slecht.

’s Middags kwam Henk-Jan gezellig op bezoek en gingen we naar de bios voor de film Wonderbroeders. Ik vond ‘m lollig!

Biosselfie!

Weer thuis besloten we nog maar een filmpje te kijken: ik vond dat Henk De Marathon echt gezien moest hebben en die film geeft mij natuurlijk ook de nodige inspiratie voor mijn halve. Blijft fantastisch!

Follow on Bloglovin

20 Comments

 1. Lauriëtte 06 oktober 2014 at 08:32

  Acht bezoekers op open huizen dag is veel! Hopen dat de koper daar bij zit! Het avondeten van woensdag ziet er echt heerlijk uit. Fijne week! :)

 2. Carlijn 06 oktober 2014 at 09:35

  Leuk overzicht! Die halve marathon gaat goedkomen, een slechte generale is een goeie wedstrijd zeggen ze toch ;-). Heb er alle vertrouwen in!
  Fijn dat er zoveel mensen zijn wezen kijken tijdens de open huizen dag, duimen nu :).

 3. Linda 06 oktober 2014 at 09:57

  Acht kijkers, laten we hopen dat er 1 koper bij zit. Je heb altijd leuke weken!

 4. Sophie 06 oktober 2014 at 10:00

  Wat een leuke foto’s allemaal! Bikkel dat je 17 heb gerend, die 20 lukt ook echt wel! Wat een hoop bezoeken bij je open huis, fingers crossed!

 5. Nuria 06 oktober 2014 at 10:10

  Fijne week!! Die sushi ziet er weer goddelijk uit en ik hoop dat die kijkers ook gaan bieden op jullie huis!!

 6. Jorien 06 oktober 2014 at 10:14

  Dat hardloopplaatje is echt geweldig! En wat fijn dat er al kijkers zijn geweest, dat geeft vast goede hoop :)

 7. Maaike 06 oktober 2014 at 10:19

  Ziet er leuk uit allemaal! Vooral die sushi, haha :)

 8. Stéphanie | Expeditie Aardbol 06 oktober 2014 at 10:22

  Wat loop jij veel in een week! Bewonderenswaardig :) En acht kijkers is goeeed! Hopelijk zit er iemand bij die het wil kopen!

 9. Danielle 06 oktober 2014 at 10:27

  Oeh, Wonderbroeders wil ik ook nog zien want de Marathon vond ik ook echt een heerlijke film! En jullie ettafel, wowie heel mooi!!

 10. Marieke 06 oktober 2014 at 12:17

  Hahaha, de Wonderbroeders lijkt mij ook erg leuk!

 11. annouska 06 oktober 2014 at 21:39

  Ik hoop echt dat er voor jullie een paar serieuze kijkers bij zaten. Gun jullie zo graag een nieuwe huisje. Blijven jullie trouwens in Rotterdam Noord als jullie verhuizen?

 12. Stephanie 07 oktober 2014 at 02:10

  Wat leuk allemaal om te zien en te lezen ^^!
  Toffe foto’s en veel succes met voorbereiden op de marathon!

 13. Laura 07 oktober 2014 at 08:51

  Sportieve week Marieke! En ik vind dat je bijna niet mag zeggen dat het slecht ging wanneer je benen instaat zijn om 17 kilometer te lopen hoor, die halve marathon gaat je zo dik lukken.

  Wat veel lekkers allemaal zeg. Ik hoop dat je wat van enkele bezoekers hoort. Duimen! Fijne week!

 14. Kim 07 oktober 2014 at 09:30

  Wat fijn dat je zo ontzettend veel kijkers had tijdens de open huizen dag! Al iets positiefs terug gehoord? Succes met het lopen deze week! Komt waarschijnlijk allemaal goed met die halve marathon :)

 15. inge 07 oktober 2014 at 10:49

  hahaha dat plaatje 1994/2014 is geweldig, ik zie er zo ook tig meer voor me! verder ziet vooral johan’s kookkunstje er lekker uit, die chocoladekoekjes zag ik eerst voor gehaktballen aan hahaha zegt mss meer over mijn gehaktballen.. ;-)

 16. rachel 07 oktober 2014 at 12:54

  8 bezoekers op een dag is top!! ik ga duimen dat je er wat van hoort meis :D
  johans creatie met biefstuk ziet er goddelijk uit en over de sushi praat ik niet meer met je hahaha

 17. Cindy 07 oktober 2014 at 14:41

  Ik vond De Marathon een heerlijke film om naar te kijken, ook wel beetje sneu. Ik ben benieuwd naar WonderBroeders. Dat plaatje van hardlopen in 1994/2014, geweldig!

 18. Saskia 07 oktober 2014 at 20:19

  Ik val in herhaling: leuk overzicht!
  Goed bezig met lopen hoor…

 19. Nicetobeout 09 oktober 2014 at 16:10

  Leuke week weer! Ik ben erg benieuwd naar wonderbroeders, de marathon vond ik ook erg leuk.

 20. Marcella 12 oktober 2014 at 17:46

  Tof dat jullie meerdere geïnteresseerden hadden voor jullie huis! Heeft die oproep en de metamorfose van het huis toch geholpen. Zou fijn zijn als er een goed bod uit komt! Ik heb de 6 nog niet live gezien, maar de presentatie van Apple en de enthousiaste reacties beloven veel goeds! Veel plezier met je gloednieuwe telefoon!