Dit was mijn week 13

Daar zijn we weer met een nieuw weekoverzicht! Ik vind het altijd maar lastig om die introtekstjes te bedenken (volgens mij heb ik deze zin ook al drie keer eerder gebruikt), dus laten we maar gewoon direct doorgaanénaar het foto-overzicht van week 13. Fijne week allemaal! :)

Maandagavond zou ik de maandelijkse date hebben met de GirlsLove2Run Crew, maar helaas ging die toch niet door. Ik had echter al sushi besteld oméaan mijn bureau op te eten… Ach, ik genoot er niet minder van, hihi. Ik kan dit serieus elke dag eten.

Bij Rituals op het station kocht ik weer even een lading lekkers. Ik ben echt dol op dit merk, elk product is een kadootje. Zaterdag zou het Open Huizen Dag zijn, dus wat fijne ruikertjes in huis zijn dan nooit weg.

Dinsdagavond ging ik spontaan met mijn collega’s naar de film. Vooraf aten we een snelle Mexicaanse hap bij Salsa Shop vlakbij Rembrandtplein.

We aten vers bereide, zeer goed gevulde burrito’s. Mmmm… Echt heel erg lekker! Ook de citroenlimonade was een aanrader; ik las die tip toen ik via de app Swarm bij Salsa Shop incheckte.

De film draaide in Pathé Tuschinski. Het was alweer even geleden dat ik daar was geweest, het blijft een prachtige bioscoop.

We gingen naar Cinderella! Wat een heerlijke, mierzoete film wasédat. We hebben echt genoten en gezwijmeld, superleuk.

Een tijdje geleden interviewdenémijn collega’s Dave en Dries Roelvink voor onze Superguide-appé(te downloaden in de App Store en inéhoe dat ook heet bij Android ;)). Daarbij werden ze zelf ookégefilmd, door de cameraploeg van de realitysoap De Roelvinkjes. Deze week was het op tv te zien, haha!

Er kwam een pakketje voor me binnen op de redactie van Veronica Magazine. Altijd leuk! Wat zou erin zitten?

Het was een gave fles wodka van het merk New Amsterdam. Ik kreeg er ook nog een heel cocktailpakket bij. Dankjewel MissPublicity!

Op de terugweg naar huis had ik zin in een kleine snack. Ik zwichtte voor de popcorn van Propercorn, verkrijgbaar bij AH To Go op Rotterdam CS. Deze Sweet & Salty is mijn favoriete smaak.

Donderdag was het Nike Air Max Day! Natuurlijk deed ik mijn meest recenteéaanwinsten aan.

Mijnétwee collega-Laura’s zijn ook sneakerfans (nog vele malen erger dan ik) en hadden uiteraard ook hun Air Max’jes aangetrokken naar de redactie.

’s Avonds had ik het gave PUMA-event in Rotterdam, waar ik gisteren een blogje over schreef. (Ik postte die overigens vrij laat op de avond, dus klik even door als je ‘m nog niet gezien hebt – de foto’s zijn heel vet.)

We verzamelden bij Perry Sport. Selfie time met Lianne en Phone tracker, Spy on iphone. Annemieke!

De Euromast was één van de hotspots die we tijdens onze hardloopspeurtocht door Rotterdam aandeden. Zo cool.

Ik had moeite het snelle tempo bij te houden, maar gelukkig was er Joanneémet een fiets. We wisselden elkaar maar al te graag af! ;)

Eindpunt: restaurant Prachtig aan de voet van de Erasmusbrug. Een te gekke plek, ik heb daar ’s zomers al een aantal keer op het heerlijke terras gegeten. Check dit uitzicht!

Vrijdag was ik vrij, maar ik moest toch vroeg op. Mijn kleine groene Micraatje moest namelijk weer gekeurd worden! Aangezien het al een oud bakkie is, is het elk jaar weer billenknijpen. Gaat ie nog een jaar mee? Ook deze keer was het antwoord gelukkigéja! Fjieuw…

Homework

’s Avonds gingen we naar mijn schoonzusje in Leiden. Samen met neefje Luuk (3) speelden we memory! Hij is er echt veel te goed in.

Daarna lekker gourmetten, mmmmm! Frikandellen in kleine stukjes bleken een enorm succes op de bakplaat.

Ook zaterdag stonden we vroeg op: nog even met een laatste sopje door het huis…

… voor de Open Huizen Dag! Helaas was het echt super slecht weer, zo jammer. Onze tuin is natuurlijk in het zonnetje nog veel mooier en leuker. Toch kwamen er vijf mensen kijken, nu maar hopen dat we nog iets van iemand horen. Ook komen kijken? Klik HIERévoor meer info!

Johan moest ’s avonds werken bij Nederland-Turkije, dus kwam goede vriend Henk-Jan gezellig naar Rotterdam. We gingen sushi eten bij Sushi Qube, want Henk had al even geen sushi meer op en had daar enorm veel zin in. Duséach, ik offerde mezelf maar op. Ik doe mijn vrienden (en vooruit, mezelf ook…) graag een plezier. ;)

Miek + sushi = BLIJ EI.

Terwijl we de slechte wedstrijd van het Nederlands elftal aan hadden staan, vermaakten we ons uitstekend met de Q-music 90’s-playlist op Spotify. We hebben ongegeneerd meegezongen met Mariah, The Kelly Family, Britney, Celine en Robyn. No shame in our game…

Zondag was een enorme lambaldag. Ik sliep uit, doordat de klok een uur vooruit ging was het opeens ook veel later dan gepland natuurlijk. Ik keek een aflevering Grey’s Anatomy in bed en ook de season finale van Hart of Dixie S04, waarna ik erachter kwam dat er dus waarschijnlijk geen S05 komt… en daar baalde ik flink van. Ik vind die serie zA? leuk! Verder vielen we in slaap bij een film, deed ik belastingaangifte en schreef ik de PUMA-blog.

Qua avondeten deden we makkelijk: het werden tosti’s.

Met Bollino-vla als toetje. Jummie.

Follow on Bloglovin Is there a generic for ponstel

LEES OOK:

23 reacties

 1. Prima weekje zo! Ik hoop ook echt voor jullie dat mensen nog wat van zich laten horen na zaterdag, ik zal voor jullie duimen!

 2. Sushi <3 Volgens mij is er geen weekoverzicht zonder, een voornemen wat ik ook eens zou moeten aannemen ;-) Donderdag was idd zo gaaf. Super leuk je ook weer eens gesproken te hebben!

 3. The amount of sushi in this weekoverzicht is too damn high, haha! Maar het was lekker!!

  En bij Android heet het de Play Store. ;)

 4. Ik ben zo blij dat je wekelijkse diary weer terug is! Heerlijk om mee wakker te worden :). Ik word wel een beetje jaloers van de hoeveelheid sushi die jij per week eet, gimme!

 5. Wat een zalig weekje weer vol leuke dingen!! :-) jaaaa propercorn is heerlijk!! ik vind je vanilla / coconut erg lekker!

 6. Gourmetten is zo heerlijk hè! En sushi ook haha. het is dat ik net gegeten heb anders had ik nu enorme honger ;p

 7. het was inderdaad de laatste aflevering van Hart of Dixie. Met een enorm Glee einde, wat ik persoonlijk dan weer wat minder leuk vond. Nu weer op zoek naar een nieuwe serie ter verslaving.
  Nog tips? ;)

 8. Hahaha, heerlijk zo’n sambal-dag! Daar was het ook wel weer voor! Ik stond gewoon in de regen op ’t hockeyveld met m’n goeie gedrag!

 9. de eerste foto doet hem het al…BAM sushi hhaahh goedemorgennnnn rach dacht ik hahah. heerlijk joh zoon lamme zondag :D en hoop dat er wat uitkomt voor de verkoop voor jullie huisje ;) fijne week weer meis

 10. Geloof het of niet, ik af afgelopen zaterdag voor het eerst sushi. In een echt sushi restaurant, best een uitdaging want ik eet geen vis en mag geen soja… uiteindelijk toch heul lekker gegeten hihihi… maar zo’n sushi addict als jij zal ik nooit worden ;)

 11. Ik moet iedereen weer lachen om de sushi (ik vind dat heel erg vies), maar er gaat volgens mij geen week voorbij zonder dat jij een keertje sushi eet! Die foto vanaf restaurant Prachtig is, nou ja, prachtig. Ik moet echt eens een keertje een weekend Rotterdam doen.

 12. Bolino vla, heerlijk spul. Ik heb ooit de eerste test versies van die vla nog met de hand inelkaar geroerd voor een proefpanel. Lang geleden alweer :D