Rotterdam in vuur en vlam

Colchicine price increase

De meeste hardloopevenementen vinden plaatséin Amsterdam. Nu is dat voor mij niet héél erg, aangezien ik in die stad werk, maar de terugreis is altijd wel een beetje een gedoe. Ik ben in ieder geval vrij laat thuis na zo!n avond. Afgelopen week had ik geluk: ik was uitgenodigd door Lin en PUMA om mee te doen aan het zogeheten Ignite Event in, jawel, mijn eigen Rotterdam!

Lin organiseerde de bijeenkomst samen met twee andere grote blogsters (en tevens onze crew buddy!s) Annemerel en Daisy. Ze verzamelden ieder een team van 8-9 mensen om zich heen, bestaande uit vriendinnen en winnaressen via hun blogs (véél bekenden, supergezellig!). Startpunt was Perry Sport, waar we uitleg kregen over de nieuwste PUMA Ignite-schoen, die door het merk ‘de meest responsive schoen ooit! genoemd wordt. En wij mochten ‘m testen!

Naast een paar ultralichte schoenen die aanvoelden als slofjes, werden we ook in een tight, shirtje en jasje gehesen. Het was vervolgens de bedoeling dat de drie teams tegen elkaar zouden strijden in een soort hardloopspeurtocht langs vijf hotspots in Rotterdam. Door middel van aanwijzingen die we steeds kregen bij een bestemming, konden we doorrennen naar de volgende. Het team dat als eerst het eindpunt bereikte, zou winnen én een mooie prijs krijgen.

Aangezien ons team uit een aantal Rotterdammers bestond, hadden wij onze eer hoog te houden. Dit mA?esten wij gewoon winnen, dat kon niet anders. Lin en een paar andere fanatieke Snelle Jelles gingen er dan ook als een speer vandoor toen we de eerste clue hadden ontvangen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het enorm pittig vond. Ik had al even niet hardgelopen wegens een lichte knieblessure plus motivatiegebrek, én ik ben normaal ook al lang niet de snelste, dus had ik de grootste moeite om mijn team bij te houden. Gelukkig voor mij was teamlid Joanne geblesseerd aan haar knie en fietste zij met ons mee, ze bleef heel lief bij mij in de buurt tot ik echt niet meer kon. Samen met nog twee meiden die het tempo ook wel erg heftig vonden, wisselden we elkaar vervolgens af op de fiets.

Het was onwijs gaaf om Rotterdam in het donker te zien. Het blijft gewoon echt een mooie stad, met natuurlijk de Erasmusbrug als grote eye catcher. Het thema van de avond was ‘ignite your city’, dus was er ook vuur! Met brandende fakkels de brug af; echt megagaaf…

Uiteindelijk maakten we de verwachtingen waar: team Rotterdam kwam als eerst aan bij Bar-RestaurantéPrachtig, aan de voet van de Erasmusbrug! Daar stonden heerlijke hapjes en drankjes voor ons klaar. Toen iedereen binnen was, kletsten we gezellig bij en werd het woord IGNITE aangestoken, wat kekke plaatjes opleverde. Daarna reden we met taxi!s terug naar Perry Sport en ging ieder weer haar eigen weg.

PUMA, Perry Sport, Lin en alle hardloopmeisjes: bedankt voor een te gekke avond!

Follow on Bloglovin Cannabis seeds ottawa ontario Order fosamax lawsuits

LEES OOK:

11 reacties

  1. Het ziet eruit als een zeer geslaagd event! Wel balen dat je niet volledig mee kon doen, maar wie kan Lindsey nou wel bijhouden? Haha.

  2. Ooooh wat onwijs tof zeg! Super dat je daar aan mee hebt gedaan. En hoewel ik Rotterdam als stad ook best leuk vind, vind ik ‘Vak410 in vuur en vlam’ toch nog wat mooier klinker ;) Haha.

  3. Haha ik had al berichten van de andere teams gelezen over dit event en had al zo’n vermoeden dat team Lindsey had gewonnen ;). Klinkt als een heel tof event :)

  4. Wat gaaf om dat mee te maken zeg en is inderdaad wel fijn als het in je eigen stad is! :)