Dit was mijn week 39

Helaas vielen we maandagochtend hard van onze roze wolk af. Na ruim drie weken vrij te zijn geweest en de mooiste dagen van ons leven te hebben beleefd, was het tijd om weer aan het werk te gaan. Gelukkig was het een volle, leuke week wat de pijn enigszins verzachtte. Kijk mee in mijn diary!

Regen, regen en nog eens regen. Getver!

Op maandagochtend arriveerde ik weer bij het SBS-gebouw waar de Veronica Magazine-redactieéook te vinden is.

Lieve Janneke, die mij tijdens mijn afwezigheid had vervangen, had een kadootje achtergelaten. Een grote mok én mijn lievelings-Tony’s! Ze heeftéhet super gedaan, ik ben heel blij dat ze voor mij wilde invallen.

De Klaas-Jan-hoofden die mijn collega’s hadden gebruikt voor het hilarische bruiloftsfelicitatiefilmpje hierboven, hingen speciaal voor mij nog op de redactie én vlakbij mijn bureau!

’s Avonds ging ik weer eens met goede vriend Henk-Jan naar de bios. Eerst een snelle hap op het station van Utrecht.

En daarna naar Vacation! Eenébeetje flauw, maar goed… Ook vaak gelachen. Daarna kletsten we nog even goed bij, ook over de bruiloft natuurlijk!

Dinsdag had ik gelijk weer pech met Intercity direct. Maar liefst 1,5 uur stond ie stil in the middle of nowhere, omdat er iets kapot was. Uiteindelijk moesten we geévacueerd worden naar een andere trein die doorreed naar Amsterdam. Ik was ruim twee uur te laat op mijn werk. HAAT!

’s Avonds thuis hoefde ik gelukkig even niks. Ons naambordje was binnengekomen, trots plakte ik ‘m op onze voordeur. Zo cool dat ik nu Johan z’n naam heb! (Mijn blog, Twitter- en Instagram-naam blijft overigens gewoon brouwertje, zo kent iedereen mij immers online.)

Woensdagavond mocht ik na werk op uitnodiging van Adidas komen trainen op De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax.

Als kick-off van de Ajax Run, die op 25 oktober weer plaatsvindt, kregen we loop- en krachttraining van de performance trainer van Ajax en oud-atleet Bram Som. Heel gaaf!

Voor Ajax-fans en -kenners: Simon Tahamata was er ook, hoe cool!

Zwaaien met die zware touwen had ik nog nooit gedaan. Mijn armen verzuurden al na tien seconden, haha… Heftige oefening!

Lin en ik sprintten nog even de ‘powerhill’ op. Wat een gaaf trainingscomplex zeg! Geweldig om daar een keer te mogen zijn.

Whoehoee! Blij ei hier!

Ik doe overigens de 5 km van de Ajax Run, dat wordt al moeilijk zat voor mij. Ik ben er al even uit, dus moet nog alle zeilen bijzetten de komende weken. Die finish in de ArenA vorig jaar Buy amantadine online vond ik echter zA? gaaf, dat ik me gelijk weer aanmeldde. Dan maar even bikkelen!

Has micardis gone generic

In de spelershome van Ajax kregen we wat te eten. Goed geregeld!

Een lekker gezond en voedzaam buffet stond klaar, mmmmm!

Daarna mochten we met z’n allen naar de bekerwedstijd Ajax-De Graafschap. En we zaten gewoon front row op rij 1 en 2! Zo dicht op het veld heb ik nog nooit gezeten.

Ik kon het gras ruiken en Lasse Schéne bij zijn corner bijna aanraken.

En natuurlijk Johnny Heitinga hard toejuichen toen ie ging warmlopen. Echt te gek dat ik bij zijn rentree was, wat een held. De wedstrijd was niet superrr veel soeps, maar met een 2-0 overwinning was ik tevreden. Op naar de volgende ronde!

De volgende dag kreeg ik van mijn manager Debby de uitnodiging om naar de premiA?re van The Bodyguard-musical te gaan zondag. Ze kon zelf niet, dus mocht ik wel als ik wilde. Nou en of! Samen met musicalgekke-collega Fons meldde ik me aan.

Donderdagavond ging ik lekker sushi eten met vriendin Paulien. Zij is onlangs bevallen en was heel blij dat ze nu weer lekker alles mocht eten. We aten onze buikjes rond én kletsten natuurlijk volop bij. Over haar baby en mijn bruiloft. Hoe volwassen.

Donderdag kwam ook mijn gelnagellak-setje binnen. Ik ga sinds een tijdje om de twee/drie weken naar de nagelstyliste voor gellak, maar dat is een beetje een duur geintje. Na wat onderzoek op de blog van MissLipgloss heb ik dit thuissetje aangeschaft. Ben benieuwd of het wat is!

Vrijdag was ik gelukkig lekker vrij! Samen met Johan ging ik even naar de stad.éWe namen een loempia als lunch.

Oké, en ook nog een tosti van Tosti House. Lekkerrr!

En bij Marqt konden we deze chocolade niet weerstaan. Ik ben al dol op witte chocolade, maar dan ook nog met stukjes boterbabbelaar… Oei! Ach, ik hoef toch die trouwjurk niet meer aan. ;)

Vrijdagavond gingen we naar mijn ouders om de trouwvideo te laten zien en kon ie daarna ein-de-lijk online! Wat véél en ongelofelijk leuke reacties hebben we erop gekregen. Zelf zijn we er ook zo onbeschrijfelijk bij mee. Dat heeft Jazzy goed gedaan!

Shatavari price in pakistan

Het liep gelijk storm op mijn blog (dit is voor mij heel veel).

Zaterdagochtend en -middag hielpen we vrienden Pien en Daan verhuizen. Zij hebben een nieuwbouwhuis gekocht in hetzelfde blok als wij (jeeeej) en moeten dus ook tijdelijk in een huurhuis gaan wonen om de tijd te overbruggen.

Ik ontfermde me over de vloer.

En hielp een handje bij het in elkaar zetten van de keukentafel. Mijn handige vader zou vast trots op me zijn geweest als ie dit had gezien.

Daarna snel douchen en optutten, want we hadden een feestje! Vriend Tim werd 30 jaar en zijn vrouw (mijn goede vriendin Naomi) had een surpriseparty voor ‘m georganiseerd. Hij wist van niets en was compleet overrompeld. Missie geslaagd!

Zoals gebruikelijk bij die twee was er méér dan genoeg eten, waaronder deze superleuke cupcakes.

We hadden dit weekend nog niet genoeg gezondigd, dus snoepten we de nieuwe smaak Tony’s (popcorn discodip) zondagochtend bij het ontbijt. Errug lekker, al gaat er niets boven karamel-zeezout. ;)

’s Middags op naar Utrecht voor de premiA?re van The Bodyguard!

Collega Fons was m’n date, we gingen samen over de rode loper en voelden onszelf even heel belangrijk. Maar dat deden we gelijk weer teniet door lekker een selfie te maken, haha.

Collega Julie was er ook met een vriendin, gezelligheid. In de pauze deden we ons tegoed aan wijn en happies.

De musical was super, wat heeft hoofdrolspeelster Romy Monteiro een geweldige strot. En heerlijk om al die liedjes van Whitney Houston mee te zingen. Aanrader! (*reclamemodus AAN* – Tip: via Veronica Magazine kun je nu kaarten kopen voor The Bodyguard en krijg je automatisch een gratis upgrade naar een betere rang! *reclamemodus UIT*)

Op naar een nieuwe week!

10 Comments

 1. Danielle 28 september 2015 at 09:03

  Hihihi, The Bodyguard wil ik misschien toch ook wel zien. Alleen die heerlijke nummers al, guilty pleasure! En wow, wat een drukke eerste ‘normale’ week als getrouwde vrouw. Ik vond je trouwvideo ook zo mooi, en ja ik moest een paar traantjes wegpinken haha.

 2. Thessa 28 september 2015 at 09:36

  Hihihi dat laatste stukje”!! (Reclame modus) lekker weekje meis!

 3. rachel 28 september 2015 at 11:21

  druk druk druk zo te zien maar wel leuk druk :D

 4. Lonneke 28 september 2015 at 11:40

  Wat een leuke dingen doe jij toch allemaal. Ik vind jullie trouwvideo echt geweldig!

 5. Sabine 28 september 2015 at 14:47

  Opeens als getrouwde vrouw door het leven :D Die Musical zou ik ook wel willen zien! Misschien komt ie ook ooit nog een hier :)

 6. Martine - Duizenden1dag 28 september 2015 at 18:04

  Wat een leuk filmpje hebben je collega’s gemaakt! Je wordt duidelijk gewaardeerd.

 7. Ilse 28 september 2015 at 19:46

  Wat een leuk weekje gelijk en de bodyguard lijkt me zoo gaaf!

 8. iooon 29 september 2015 at 17:26

  Jij hebt altijd van die lekker veelzijdige weken :D

 9. marjolein 30 september 2015 at 14:55

  Mooi zeg, zo’n video.. Nog nooit eerder ergens zoiets dergelijks gezien!

 10. Janneke 06 oktober 2015 at 20:55

  Hihi, wat een schatje ben je toch! Jij ook heel erg bedankt! En we gaan heeeel snel sushi eten xx