Johan & Marieke 29-08-2015: DE VIDEO

Toen Johan mij in Australië ten huwelijk had gevraagd en wij (oké, ik…) in Nederland gelijk met de voorbereidingen begonnen, sprak Jazzy mij aan op Twitter. Of ik weleens aan een trouwclip had gedacht? Een mooi videoverslag van je bruiloft in een paar minuten met een mooi muziekje eronder… Ik keek op haar website en was direct verkocht: wat een prachtige, sfeervolle filmpjes had zij gemaakt! Ik zat te janken bij bruiloften van wildvreemde mensen, haha. Johan dacht er hetzelfde over; dit wilden wij ook. Bewegende beelden vonden wij een toegevoegde waarde naast onze foto’s van Mariët. En dus was Jazzy er op 29 augustus 2015 er de hele dag bij!

En nu is het alweer voorbij én is de video klaar! Natuurlijk kan ik niet wáchten om ‘m aan jullie te laten zien, dus tadaaaaa! Johan en ik zijn er ongelofelijk blij mee en hebben ‘m al dertig keer bekeken. Het is een perfecte weergave van hoe de Grote Dag voor ons was: liefdevol, ontspannen, superrr gezellig en simpelweg mooier dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen. Wat is trouwen FANTASTISCH!

LEES OOK:

74 reacties

 1. Sjonge jonge wat MOOI!!! Prachtig aandenken voor jullie deze video. En leuk om even meegespiekt te mogen hebben! Prachtig koppel zijn jullie.

 2. Wauw, wat prachtig! Jullie, de hele setting, wat hebben jullie een fantastische dag gehad. En bedankt dat wij op deze manier nog mogen meegenieten :).

 3. Wauw, ik volg je al een hele tijd maar reageer eigenlijk nooit. Heb de hele video met tranen in mijn ogen zitten kijken. Heel mooi!

 4. Wauw! Ook ik volg je al een hele poos, maar hou me vooral stil. Maar hier moet ik gewoon op reageren! Wat een prachtige film zo!! Een erg mooi aandenken aan deze zeer speciale dag! Jullie zullen ‘m vast nog vaak gaan terugkijken. Nogmaals, wauw! Kippenvel…

 5. Oh WAUW Marieke! Wat zijn jullie toch een schitterend koppel bij elkaar en de liefde spat er van af. Prachtige film hoor met dat licht en de verschillende settings, echt schitterend.

  Geniet!

 6. Ooooo Marieke, zo zo zo zo mooi! Ik zat met tranen in mijn ogen terwijl ik je niet eens persoonlijk ken. Zo mooi is de liefde dus. Wauw.

 7. Wauw wat een waanzinnige beelden!!!!! Kippenvel momentje hoor! Fantastisch om dit te hebben,, op naar de 300x bekijken;-)! als het niet meer wordt!

 8. Wauw, wauw, wauw. Ik kan niet anders zeggen. Wat een geweldig mooie film van een geweldig mooie dag en wat zijn jullie samen ook super mooi. Grote glimlach bij het bekijken ervan!

 9. Wat een prachtige video, Marieke! Ik heb even wat traantjes moeten wegpinken ;)

  Enorm waardevol om het ook zo vastgelegd te hebben :)

 10. Wauw…. Een klein traantje ontsnapte tijdens het kijken. Wat een liefde, wat een geluk, prachtig Marieke en Johan! <3

 11. Ha Marieke en Johan
  Net jullie beelden bekeken van de prachtige bruiloft. Dit is een goed stel hoor. Zag nog wat leden van de RDP voorbij komen. Gelukkig. Kon er niet bij zijn. Heb wel met jullie meegeleefd. Tot aan Bali aan toe. Het leven is mooi. Geniet ervan. Siempre positivo! Dat is belangrijk. Er is al negativisme genoeg. Wens jullie het beste! Johan is me dierbaar en daarmee jij ook Brouwertje. Kom eens langs in Madrid! Un abrazo Koen

 12. WOW!!!! ik zat hier ook met een traantjes hoor!! wat een geweldige dag hebben jullie gehad en wat een prachtig bruidspaar, liefde spatte ervanaf!! Geweldig om dit te hebben! Veel geluk samen!

 13. Wauw! Ik ben een redelijk stille volger, maar moet nu wel reageren. Wat een prachtige video. Ook ik heb een traantje weggepinkt. Veel geluk samen! <3

 14. Wauw Marieke, wat gaaf zeg! Prachtig om te zien hoe jullie emoties zo mooi overkomen op het beeld. Echt een hele mooie video!

 15. Waaaauw! We kennen elkaar niet en ik heb ook nog nooit gereageerd maar wat een prachtig filmpje, moest er gewoon van huilen haha! Schitterend, heel veel geluk samen!!

 16. Jeetje wat mooi!!! Ik heb echt nog nooit gecomment maar wauw… Wat een prachtig filmpje en wat fantastisch dat jullie dit moment voor altijd op film hebben.

 17. Wat een knapperds zijn jullie!!
  Ook hier met tranen gekeken, Jazzy heeft jullie dag heel mooi vast weten te leggen. <3

 18. Als dit geen echte pure liefde is… Prachtig Marieke en Johan, wat een onwijs mooie dag was dit voor jullie. En wat is het mooi vastgelegd, heel mooi aandenken. Heel veel geluk samen! X

 19. Dat je om kwart over 7 ’s ochtends zit mee te janken met een prachtig filmpje bij je ontbijt. Marieke (en Johan) wat een MOOIE herinnering aan jullie fantastische dag! Zoveel liefde zie ik! En geweldig de Twilight muziek ;-) (wij hadden Turning Page bij naar het altaar lopen, je blijft Twihard of niet ;-) xxx

 20. Heerlijk met een kopje koffie wakker geworden en jullie trouwvideo gekeken. Wat een prachtig verslag van een prachtige dag met prachtige mensen. Nogmaals gefeliciteerd!

 21. Wauw Marieke, wat een prachtige film en wat een schitterende dag! Jullie zagen er prachtig uit en de liefde spat er vanaf. Geweldig om te zien! Ik wil er zelf bijna van gaan trouwen, en dat wil wat zeggen ;)

 22. WAUW. De tranen rolde meteen over mijn wangen. Wat een mooi filmpje en wat een mooie dag. Geniet van elkaar, want wat een mooi kopel zijn jullie! Bedankt dat we even mee mochten kijken. :)

 23. Jeetje wat een mooi echtpaar zijn jullie. Schitterend zagen jullie er ook uit, allebei! Perfect. En wat is dit een mooi idee zeg, om zo je dag in 7 minuten voorbij te zien komen. Echt top! Hier kunnen jullie nog jaaaaaaaren samen van genieten. Veel geluk samen.

 24. Wow, Marieke.. Net als bij alle blogs die ik volg, lees ik al je artikelen, zonder erop te reageren.. Nu kan ik het echter toch niet laten: zeker aangezien ik augustus volgend jaar in het huwelijksbootje stap, móest ik deze video kijken en al na een paar seconden rolden de tranen over mijn wangen. Wat waren jullie prachtig, wat hebben jullie een fantastische dag gehad en wát een geweldig aandenken! Heel veel geluk samen!

 25. Wat ongelooflijk geweldig! Tranen in mijn ogen, ik snap het volkomen.
  Het enige minpuntje hieraan vind ik dat ik al getrouwd ben en dat ik dit dus nooit meer kan laten maken… Nu nog meer traantjes!

 26. Super mooi gedaan door Jazzy! Erg mooie beelden op mijn favoriete twilight nummer: dat nummer is toch wel het ultieme liefdes nummer! Op het moment op de brug dat jij aan kwam lopen en dat Johan nog niet keek, barste ik in tranen uit. Wat een ontzettend MOOI moment! Zucht… ^_^ Ik wens Johan en jou alle geluk en liefde toe voor jullie toekomst. X

 27. Zit met tranen in mijn ogen! Wat mooi! Wat gaaf die fotolocatie met dat schip! Wat een mooi gaaf VW busje. Wat zien jullie er prachtig uit. Super leuk dat je dit met ons deelt!

 28. Alsnog van harte gefeliciteerd en heel veel geluk gewenst voor de toekomst. Wat een geweldig mooi filmpje , wat een geweldige dag en wat een liefde straalt er vanuit deze opname. Prachtig !!!

 29. Eindelijk even goed de tijd gehad om alle reacties door te lezen. Wat een mooie complimenten heb je gekregen! Het was ook echt een práchtige dag, dus dat straalt er vanaf. Bedankt voor het delen Marieke!!

 30. Wauw, met tranen in mijn ogen en een grote glimlach zitten kijken. Onwijs gaaf gedaan en het was echt een prachtige dag voor jullie!

 31. Het is niet echt origineel wat ik nu ga zeggen, maar wauw wat een mooi filmpje! De sfeer komt zo goednaar voren dat ik echt met een grote glimlach heb zitten kijken.
  Heel veel liefde en geluk verder samen!

 32. Wat een leuk idee! Ik vind trouwvideo’s vaak zo lang, maar zo’n samenvatting vind ik hartstikke mooi!

 33. Wat leuk zeg! Ik ben zelf heel heel heel super klein getrouwd maar ik vind dit altijd wel leuk om te zien. Je glundert de hele video lang!

 34. Oh wauw, wat een ge-wel-dige dag hebben jullie gehad. Vanaf het begin tot het eind stralen jullie samen. Wat een plezier hebben jullie gehad. Echt prachtig om te zien, tranen in mijn ogen.

 35. Marieke: What a lovely day you had! Welcome to the family, cousin.
  Carolyn.
  (Johan is my cousin. His father is my mother’s brother.)

 36. Wauw. Wat een prachtige video. En wat zagen jullie er prachtig en stralend uit. Wat een fantastische dag moet dat geweest zijn! En wat heerlijk dat je met dit filmpje echt kunt nagenieten.

 37. Super mooi filmpje, en goede keuze dus! Nagenieten ten top is dit voor jullie, en super dat je dit met je lezers deelt!

 38. Wauw, wat een onwijs mooie video! Wat zijn jullie een prachtig stel, hier straalt echt dikke vette liefde vanaf!

 39. Dan hier ook nog even een reactie van een stille lezer; prachtig!! Wat een mooi aandenken!
  Het geluk spat ervan af! Alleen maar liefde!

 40. Oh jeetje, ik zit hier met tranen in mijn ogen. De beelden, de muziek, jullie gelukkige gezichten. Prachtig. Echte liefde!

 41. Wauw, wat jij bij de andere filmpjes had had ik bij die van jullie! Wat een prachtige dag!!

  Ben een nieuwe lezer, maar laatste week vanaf begin 2014 teruggelezen, maar krijg de neiging verder terug te gaan!