Dit was mijn week 38

Jullie zitten vast allemaal met smart te wachten op bruilofts- en huwelijksreisblogs, maar die laten nog even op zich wachten. Zodra ik de foto!s heb gekregen van Mariét, maak ik een prachtig verslag, beloofd! De trouwclip van Jazzy is al bijna af, dus die zal ik ook zo snel mogelijk online zetten. We hebben de eerste versie gezien en ik kan alvast verklappen: HIJ IS MOOOOOOI!

Op Bali ontmoette ik wereldreizigster Karlijn, die mijn blog volgt. Hoe leuk! En ze zei me dat ze mijn weekoverzichten mist. Dat zette me aan het denken; misschien moet ik ze gewoon weer gaan maken? Ik vat dus maar gelijk de koe bij de horens en schotel jullie hierbij mijn eerste diary in tijden voor!

Dinsdag: de huwelijksreis zit erop! Tijd om de koffers te droppen op het vliegveld van Bali. Ik lach wel, maar van binnen huil ik.

Kijk ons, met ons perengezicht. Bah! Wij willen niet naar huis!

Dit verzacht de pijn enigszins: aangekomen op het vliegveld van Kuala Lumpur blijkt er een sushibar te zijn!

En de sushi smaakt nog overheerlijk ook. Zo kwamen we de overstaptijd wel door!

Woensdagavond thuis zijn we moe van de jetlag, de koffers uitpakken en het opruimen. En dus vinden we dat we lekker slecht mogen eten. Het is toch nog een beetje vakantie!

We hebben goed geslapen en de volgende dag voel ik me al iets beter. Naja, zolang we binnen blijven. Buiten komt het met bakken uit de hemel! !s Middags moet ik toch echt op pad, want ik ging met mijn vader naar de Europa League-wedstrijd Ajax-Celtic. Bij Ici-E bij de ArenA at ik lekker sushi, m!n pa koos voor de gebakken zalm. Mmmm!

We waren errug op tijd (Brouwer-trekje), dus het stadion was nog zo goed als leeg. Blijft indrukwekkend!

Cytotec price in ghana cedis

Een selfie mocht natuurlijk niet ontbreken.

En door de hashtag #wijzijnajax te gebruiken, was onze foto (weer) te zien op de grote schermen in het stadion! Helaas kwam Ajax niet verder dan 2-2, bummer…

Johan en ik zijn nog elke dag bezig met de bruiloft. Zo leuk om het erover te hebben en herinneringen op te halen. In plaats van een gastenboek hadden we een fotokist waar polaroids uitkwamen, daar konden gasten dan iets voor ons opschrijven. De stapel foto!s is hilarisch; hoe later op de avond het werd, hoe gekker de pica!s. :)

Vrijdag gingen we even de stad in om een beetje te shoppen. Ons laatste geld stuk slaan. ;) Daar hoort een lunch bij Bagels & Beans bij, ik ben echt gek op de avocado-bagel met extra zalm. Mmmm!

!s Middags begonnen we aan een nieuwe serie op Netflix: Narcos. Ik moest er even aan wennen, maar na twee afleveringen zat ik er toch helemaal in.

Zaterdagochtend deden we boodschappen en wipten we even langs bij vrienden (en ex-ceremoniemeesters) Pien en Daan. Johan werd gestrikt voor een timmersessie met Faas.

!s Avonds hadden we de traditionele opblijfavond met de hele familie van Johans kant. Dan doen we spelletjes, maar we drinken en eten vooral heel veel. Een potje ‘wie of wat ben ik?! was erg gezellig en charmant, haha! (Ik raadde deze dame overigens vrij snel, whoehoe!)

Zondag waren we luier dan lui en hingen we lekker lang in pyjama op de bank. We gingen verder met Phone keylogger, Ubicar telefono por gps. Narcos en ik keek nog Tofranil bipolar disorder Under the Dome S03 af, terwijl Johan overschakelde naar Feyenoord.

!s Avonds gingen we voor een (voorlopig) laatste keer uit eten om de vakantie goed af te sluiten. En wel bij één van mijn Rotterdamse favorieten: La Pizza!

Natuurlijk deden we er een flesje wit bij.

We deelden drie kleine voorgerechtjes en namen ieder nog een kleine pizza. Zoooo lekker eten daar!

Het was nog aardig weer, dus besloten we naar huis te wandelen vanaf het restaurant. Daarbij passeerden we ons mooie station; het was wel even jammer om te beseffen dat ik daar de volgende ochtend weer vroeg zou staan om naar mijn werk te gaan…

De drie weken vakantie zijn voorbij! Het gewone leven begint weer, too bad! Op naar onze volgende mijlpaal: het nieuwe huis!

16 Comments

 1. Rosanne 21 september 2015 at 10:43

  Hee joh, brownie ;-)

 2. Angela 21 september 2015 at 10:46

  Jaaaaaaaaa Brouwertje is weer online! Ik ben nu zelf aan het genieten op Madeira van een welverdiende vakantie, maar was toch elke (ja élke!) dag je site aan het checken op nieuwe blogs. Ben zo nieuwsgierig hoe jullie het hebben gehad de afgelopen weken! Succes de komende dagen met de omschakeling naar het dagelijkse leven. Liefs, Angela

 3. Simone 21 september 2015 at 11:22

  Leuk zo’n diary! Ik ben zelf ook afgelopen week terug gekomen van vakantie en wat een kater heb je dan he! Bluh… Liefste wil je dat vakantiegevoel vasthouden en al helemaal als het je huwelijksreis is! Ik ben zo benieuwd naar je verslagen! Wat cool dat Mariet jullie foto’s gemaakt heeft! Tijdens onze vakantie heeft mijn vriend mij ten huwelijk gevraagd, dus het voorbereiden begint bij ons nu. Zoooo leuk! Wat grappig jij met je pa bij Ajax op dat scherm. En die spelletjesavond, heerlijk ouderwetse gezelligheid! Dat moeten we er hier ook meer in gaan gooien! Bedankt voor je leuke diary. Made me smile! :)

 4. Puck 21 september 2015 at 11:59

  Wat leuk dat je Karlijn hebt ontmoet! Ik volg haar reis ook op de voet, want wie wil er nu niet wegdromen met zulke prachtige foto’s.
  En nu ben ik natuurlijk ook benieuwd naar jouw verslagen!

 5. Ilse 21 september 2015 at 12:28

  Wat een fijne afsluiting van een leuke tijd zeg! :)

 6. Evelien 21 september 2015 at 13:25

  Super leuk! Ik miste je weekoverzichten ook. En nog van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!

 7. Andrea 21 september 2015 at 14:19

  Balen dat de vakantie er weer op zit, maar jullie hebben het heerlijk afgesloten zeg!

 8. Yvon 21 september 2015 at 15:40

  Kan het alleen maar met Karlijn eens zijn! Je weekverslagen zijn leuk én lekker met al dat eten :) Tof dat jij haar ook ontmoet hebt tijdens haar wereldreis, ik heb samen met haar gegeten (sushi! :D) toen ze in Beijing was.

  Geniet nog maar lekker na van jullie dag én honeymoon!

 9. Marcella 21 september 2015 at 20:08

  Ik hoorde vanmiddag net van Karlijn dat ze jou heeft ontmoet, en nu lees ik dat ze jou een erg goede tip heeft gegeven. Jouw weekoverzichten zijn echt leuk, dus tof dat je er weer eentje geplaatst hebt! Je heb de vakantie goed afgesloten zie ik. Altijd jammer dat het over is, al zorgt dat er natuurlijk ook voor dat het altijd weer fijn is om op reis te gaan. De traditionele opblijfavond klinkt erg leuk, dat moeten wij ook maar eens invoeren! ;-)

 10. Maaike 21 september 2015 at 20:12

  Oh jeetje, zo zou ik mijn overstap ook wel goed doorkomen. SUSHI <3

 11. Stéphanie | Expeditie Aardbol 21 september 2015 at 20:32

  Wat ben je lekker bruin! En leuk dat je Karlijn tegenkwam, zeker als dit de uitkomst is ;)!

 12. Lisa 21 september 2015 at 22:50

  Hey, ook Ajax vs. Feyenoord thuis? Grappig!

 13. Karlijn Travels 22 september 2015 at 01:58

  Superleuk dat je weekoverzichten weer terug zijn! En dat ik daar ook nog een bijdrage aan heb geleverd ;) Dank voor de vermelding en het was echt leuk om jullie te ontmoeten op Bali!

 14. Martine 22 september 2015 at 09:11

  Wat een fijn overzicht. Ik heb genoten van alle honeymoon pics op Instagram, Bali gaat per direct op de ‘must see’ list. Succes met je eerste werkweek!

 15. Lonneke 22 september 2015 at 12:16

  Leuk dat je weer ‘terug’ bent met je weekoverzicht!

 16. Eva - eighty7 23 september 2015 at 15:07

  Toch een fijne afsluitende week van jullie huwelijksreis/vakantie! En ik ben razend benieuwd naar de trouwfilm en de foto’s; het voorproefje op Instagram was super!