Letai??i??s get married #8: Letai??i??s do this!

married630x420

Ik tik deze blog met het liedje waarop ik samen met mijn pa richting Johan zal schrijden, langs directe familie en beste vrienden, op de achtergrond. Nog maar één nachtje slapen en dan is het zover. De datum die na het droomaanzoek Buy micronase teaching How much is claritin d at walgreens in Australié nog zo ver weg leek, is nu dichter bij dan ooit. Morgen trouw ik met de liefde van mijn leven!

De afgelopen week is ons héél vaak gevraagd of we nerveus zijn. Tot gister kon ik daar nog ‘neuh!! op antwoorden, nu gaat dat niet meer. Ja, er zijn gezonde spanningen! Niet heel gek; ik heb 32 jaar gewacht op deze dag. (Naja, zo ongeveer. ;)) Trouwen met je ware liefde, je maatje, je alles, is toch het allermooiste wat er is?

Ik verheug me zo op vanavond. Het moment dat Johan de deur uit gaat, op naar zijn moeder waar hij zal slapen. Dan begint het écht. En dat ik dan !s avonds met mijn vader en moeder, die bij mij logeren, nog gezellig wat klets. En op tijd probeer te gaan slapen, maar ongetwijfeld geen oog dicht doe.

En dat we elkaar dan zaterdagochtend pas weer zien, allebei in vol ornaat. Hij in zijn strakke pak en ik in mijn mooie jurk, voor allebei nog een verrassing. We hebben elkaars outfits nog niet gezien, ook al hangen ze al een tijdje gewoon hier in huis. Wat zal ie knap zijn; ik voel de vlinders al als ik eraan denk. En dat ik dan de hele dag dichtbij hem mag zijn, omringd door iedereen van wie we houden.

Het gaat vast een prachtige, emotionele dag worden. Ik vind het zo speciaal om dit mee te mogen maken, voor mij heeft het écht een toegevoegde waarde dat wij ‘ja! tegen elkaar gaan zeggen. Dat we officieel man en vrouw worden. Forevah and evah!

Lieve Johan, ik hou zo onbeschrijfelijk veel van jou. Let!s do this! Cost of risperdal

LEES OOK:

50 reacties

 1. Zo enorm spannend, maar ook zo leuk! Ik herinner me nog dat jullie nog niet zo lang samen waren, toen we even samen bij Libelle.nl zaten en hoe verliefd je toen over Johan kon praten :) En nu gaan jullie trouwen! En ik lees dezelfde verliefdheid tussen de regels door :) Heel veel plezier morgen!

 2. Yes Yes Yes! Nog eventjes! Geniet van de dag en de dagen, weken, maanden, jaren die erop zullen volgen!! Can’t wait to see your dress :D

 3. Oohhh eindelijk! Wat ontzettend leuk dat het morgen al is! Heel veel plezier vanavond en natuurlijk morgen! Geniet er heel erg van. En post daarna maar snel foto’s van je jurk, want ik kan niet wachten!

 4. Aaah meid! Ben zo blij voor je! Ik snap heel goed dat het toegevoegde waarde voor je heeft. Trouwen is niet voor 1 dag maar voor je hele leven.
  Ik zie je morgen, wagen we een dansje!

 5. Ik krijg zelf ontzettend veel kriebels van dit stukje <3 Lieve Marieke, ik wens jullie een hele geweldige fantastische mooie dag toe. Geniet er nog meer van dan je al van plan was. Heel veel liefs!

 6. Ik hoop dat jullie een fantastische dag hebben morgen, Marieke, heel veel plezier gewenst en geniet ervan!

 7. Heeeeeel veel plezier en geniet van de eerste tot de laatste minuut!!
  Ps volgens mij heeft het duimen voor mooi weer geholpen ;-)

 8. Oh… ik zou willen dat ik die dag nog een keer kan beleven! Het is serieus één van de mooiste momenten van je leven.

  Geniet ervan! Ik ben nu al benieuwd naar alle mooie foto’s!

 9. Ik weet nog dat we elkaar erover spraken op het PUMA Ignite event en toen leek het nog zover weg. Nu is het morgen al; woow en tegelijkertijd whoohoo. Heel veel plezier & geluk en heel hard genieten!

 10. Spannend!!! Wens jullie morgen een hele mooie (zonnige) dag toe en geniet van elk moment en vooral van elkaar! x

 11. Wat een mooi blog, ik voel de liefde! Ik wens jullie een prachtige dag toe morgen. Geniet van elke minuut en vooral van elkaar.

 12. Altijd spannend de dag voor je trouwdag, weet het nog zo goed…. ben superbenieuwd naar je jurk!! Wens jullie een onvergetelijk mooie zonnige en liefdevolle dag!!

 13. Héél veel plezier morgen, geniet ervan samen en met iedereen die jullie lief is! Het moet prachtig weer worden, dus die hebben jullie in ieder geval alvast binnen. Ik hoop dat jullie een prachtige dag hebben!

 14. Heel veel plezier, geniet intens van de hele dag! En stiekem ben ik heel benieuwd hoe jullie eruit zien ;-)

 15. ooh mop wat spannend hihih onwijs veel plezier morgen en geniet van elk moment van de prachtige dag die jullie te wachten staat :D

 16. Wauw wauw wauw!! Ik wens jullie een prachtige dag vol liefde en gezondheid! en vooral ook de rest van jullie leven!!! Geweldig om jullie zo gelukkig te zien! De zon schijnt speciaal morgen,, Woehoeeee!!!!! ENJOY KANJERS!!!

 17. Hallo Marieke ik ben een neef van je moeder die keer dat ik jou heb gezien is 32 jaar terug als baby sinds kort hebben wij weer contact met elkaar vandaar dat wij redelijk op de hoogte zijn gehouden van jou mooiste dag samen met jou Johan en natuurlijk wordt het je mooiste dag want 29 augustus is ook voor mij en mijn vrouw een bijzondere dag wij zijn dan 35 jaar getrouwd dus ook wij hebben een klein beetje feest nogmaals een hele fijne dag met je al je dierbare en doe opa Jo de groeten

 18. Leukleukleuk!! Bijna!!!
  Ik weet nog dat ik eens blogde over “weggegeven worden door je vader”, en dat jij toen reageerde dat je dat zo bijzonder lijkt en dat je dat ook ooit mee hoopt te maken.
  Morgen is het zover!
  Geniet met volle teugen van elkaar en van jullie dag. Heel, heel veel plezier!
  (ik houd uiteraard de hashtag in de gaten)

 19. Heel, heel veel plezier morgen! Laat het allemaal over je heenkomen en vooral genieten! De hele dag zal je met een grote glimlach rondlopen :)

 20. Morgenochtend in mijn stoel kan je lekker relaxen meis. Mijn motto is namelijk; Keep calm and let me do your make-up” Kuss!!

 21. Echt zo ontzettend leuk maar ook spannend natuurlijk. Heel veel plezier gewenst morgen beide en hopelijk hebben jullie een onvergetelijke dag!

 22. Hoi Marieke en John!

  Wij, Jurjen en Juliet, wensen jullie voor morgen een hele mooie en onvergetelijke huwelijksdag! Het wordt een droge dag met hier en daar een zonnetje, als ik de weersvoorspelling kan geloven! ;-)
  En natuurlijk een geweldige huwelijksreis voor jullie! Bali is prachtig!

  Groetjes, jullie Noordbest-buren bouwnummer 5 :-)

  1. Wat leuk dat je reageert Juliet! Dankjewel!! Komt helemaal goed. :) Kom volgend jaar maar de foto’s bekijken van zowel het trouwen als de reis. ;) Groetjes!

 23. Ben benieuwd welk liedje dat is.
  Morgen wordt ongetwijfeld fantastisch. Ik hoop dat je snel een foto op twitter gooit van jullie outfits.

  Geniet ervan!

 24. Marieke en Johan,
  Dit is een heel speciale en bijzondere en belangrijke
  dag vandaag. Je verklaart elkaar enige trouw en daar komt een hoop bij
  kijken. Wij wensen jullie heel veel geluk met deze reis.
  Groetjes Rob en Trudy