Even ‘bijbloggen’

Het is al een tijdje geleden dat ik een ‘normaal’ blogje (geen weekoverzicht) heb getypt. Dat kan natuurlijk niet, ik heb immers in al mijn social media-profielen trots ‘blogger’ staan. Dan moet ik ook wel daadwerkelijk schrijven, hier op mijn eigen stek! Lindsay riep een tijdje geleden de term ‘bijbloggen’ in het leven (afgeleid van ‘bijkletsen’) en dat vind ik wel een goeie voor dit hap-snap-blogje. Even vertellen hoe het met me gaat!

Nou, goed. Bye!

Hihi.

Grapje.

Nagenieten
Het gaat heel goed met me. Ondanks dat de bruiloft alweer ruim zeven (!) weken geleden is, genieten we nog altijd volop na. Dat kan ook niet anders met die geweldige video en foto’s! We zijn nog steeds bezig om alles te laten zien aan familie en vrienden, dus rakelen we ook iedere keer weer allerlei herinneringen op. Heerlijk, ik kan er niet genoeg van krijgen. Kon ik maar elk jaar trouwen!

Huis
Nu deze mijlpaal achter ons ligt, is het tijd om ons te richten op de volgende: ons nieuwe huis. De bouw is begonnen, hoera! Komende vrijdag moeten we naar de notaris en dan wordt dat (nu nog) stukkie grond echt officieel van ons. Toch wel spannend hoor! Ik heb nog nooit zoiets duurs gekocht. ;)

In de Facebook-groep met alle nieuwe buren houden we elkaar constant op de hoogte van de vorderingen. Steeds als iemand even is gaan kijken en een foto heeft gemaakt, wordt die met iedereen gedeeld. We hebben nu één borrel gehad, een tijdje geleden, en het zijn allemaal erg leuke jonge mensen. Volgende week is er nog eentje, om officieel de eerste paal te vieren, dus dan zien we elkaar weer. Onze directe buren hebben we echter nog niet ontmoet, daar ben ik wel erg benieuwd naar! :)

Kou
Verder vind ik het erg confronterend dat de zomer alweer lang en breed voorbij is. Ik HAAT de herfst en winter. Ik vind kou verschrikkelijk, en de regen en wind die daar vaak bij gepaard gaan al helemaal. Sporten (hardlopen) vind ik nóg moeilijker dan normaal, ik kruip na een lange werkdag liever op de bank met een dekentje en goede serie. Ik hoop maar dat het een milde winter wordt, want dan kunnen de bouwers ook gewoon lekker doorwerken aan ons huis en heb ik niet zo veel gezeik met de trein!

Snaaier-de-snaai
In de aanloop naar de bruiloft lukte het me goed om al het lekkere, slechte eten te laten staan. Ik voelde me de mooiste op aarde die dag, ook omdat ik nog best een beetje was afgevallen. Zodra we op het vliegtuig stapten naar Bali (ga ik ook nog over bloggen!) ging echter die knop weer heel snel om: ik mag weer! Haha! Ik eet dus nu gewoon alles waar ik zin in heb en dat is met het oog op het puntje hierboven (over dat sporten) niet heul erg handig!

Lang verhaal kort: ik mag niet klagen, want bijna alles loopt lekker. En hoe is het met jullie?? :)

Foto: Mariët Mons

16 Comments

 1. Debby 21 oktober 2015 at 09:45

  Hier ook alles goed! M’n man is hier dus ik ben hard aan het genieten. Ik vind de kou nu nog niet zo erg, maar bleee die donkere dagen!

 2. Sheelagh 21 oktober 2015 at 09:50

  Leuk om even bij te lezen! Haha, dat bijsnaaien na de bruiloft. Zo herkenbaar. Er zitten wel een paar extra kilotjes bij bij mij inmiddels :) Het nagenieten ook trouwens… Ik ben inmiddels ruim 3 maanden getrouwd en geniet iedere dag nog een beetje na!

 3. Anne 21 oktober 2015 at 09:59

  Wat leuk om te lezen dat jullie in hetzelfde schuitje zitten wat huis betreft. Ook wij hebben de koopakte van onze grond net getekend bij de notaris en in november zal de bouw beginnen. Prognose is; – met een milde winter- medio juni. Ik kan niet wachten!

 4. Gerda 21 oktober 2015 at 10:39

  Wat fijn dat het zo goed gaat. Heel veel succes met jullie huis. Het idee van samen contact houden als aankomende buren vind ik ook geweldig. Zo ken je elkaar al een beetje. Dat is nu met recht sociaal media. Veel geluk saampjes

 5. Michelle 21 oktober 2015 at 12:39

  Leuk om te lezen! Ik heb ook echt lekker weggezwijmeld bij het prachtige trouwfilmpje en de foto’s. Helemaal omdat ik volgend jaar mei in het huwelijksbootje stap, dus genoeg inspiratie!

  En oja, ik zit dus nu wel in die proberen-gezond-te-eten-fase. Anders pas ik die jurk straks niet!

 6. Nicetobeout 21 oktober 2015 at 12:45

  Alweer 7 weken geleden?! Wauw time flies. Ik zou ook wel elk jaar willen trouwen trouwens :P Wat ontzettend leuk ook dat jullie zulke leuke nieuwe buren krijgen en dat er veel online contact is waardoor je ze al leert kennen!

 7. Suuz 21 oktober 2015 at 13:04

  Leuk om te lezen!! Wat gaat de tijd snel eigenlijk he,, maar inderdaad. laat het maar een HELE milde winter worden, is ook niet zo mijn ding!! ik kruip ook liever warm op de bank met dekentjes!!

 8. Ilse 21 oktober 2015 at 13:10

  Mooi dat alles goed en zijn gangetje gaat. Bij mij net zo, leuke dingen (concert, vakantie) in het vooruitzicht dus heerlijk!

 9. Manon 21 oktober 2015 at 13:34

  Wow wat gaat de tijd snel zeg !

 10. Simone 21 oktober 2015 at 13:54

  Leuk, dat bijbloggen! Ik snap dat je nog steeds aan het nagenieten bent, als ik jou was zou ik die prachtige clip en foto’s ook iedere dag weer bekijken!

 11. Sabine 21 oktober 2015 at 15:25

  Haha ja een huis is best een hele uitgave :P Echt spannend! Ook superleuk om alles te gaan inrichten! Hier is het geen herfst, maar heb wel superveel zin in de kerst. Dat begint hier al zo vroeg allemaal. Heb ook nu al zin mijn huis te gaan versieren. Maar vind het toch nog een beetje vroeg. Nog even wachten dus tot in ieder geval na Halloween :)

 12. Yvon 21 oktober 2015 at 16:12

  Bijbloggen is leuk! Zo komt er toch iets online, is iedereen weer ‘op de hoogte’, maar hoef jij geen ellenlange blogs te tikken.

  Hier gaat alles ook goed. Druk met mijn lessen; mijn midterms komen er bijna aan.
  En waar jij net jullie bruiloft hebt gehad, ben ik / zijn wij net begonnen met het plannen er van. :)

 13. Lieke 21 oktober 2015 at 18:05

  Gezellig dat je weer even komt ‘bijbloggen’. Leuk om te lezen dat de bouw nu begint te lopen. Mijn vriend en ik gaan ook een huis (laten) bouwen. De plannen, overeenkomsten en alles is rond en toch blijft het zo onwerkelijk.
  Dat van die Facebook groep vind ik trouwens wel een heel goed idee!

  Geniet nog lekker na van je bruiloft en (af en toe) snoepen is helemaal niet zo erg. Hoort bij t weer zullen we maar zeggen ;)

 14. rachel 22 oktober 2015 at 10:32

  fijn om te horen dat alles soepel verloopt meis en op naar jullie nieuwe huis :d

 15. Nuria 27 oktober 2015 at 09:00

  Haha, ik ken dat snaai gevoel zo goed! Verschrikkelijk vind ik het!! En ik ben heel benieuwd naar je verhalen over Bali!

 16. Marcella 11 november 2015 at 21:07

  Leuk, zo’n blogje! Ik plaatste vandaag ook weer een update, wordt altijd erg goed gelezen! Dat snoepen doe ik ook, geen goed idee… Ben wel gaan zwemmen weer, maar moet wel erg goed m’n best doen om de kilo’s weg te krijgen. Op de gezonde toer dus!