Over cowboylaarzen & boterhamzakjes

Risperdal consta injection cost

Ik geef toe: op kledinggebied ben ik een meeloper en ontzettend beA?nvloedbaar. Ik koop iets omdat ik het op een fashionblog heb gezien of het gaat op m!n verlanglijst nadat het in een gelikte foto op Instagram voorbij kwam. Ik kocht ook al eens stoere boots die mijn favo personage in de serie Cheap fosamax and jaw Pretty Little Liars droeg.

Momenteel ben ik verslaafd aan Friday Night Lights. Die serie speelt zich af in een kleine plaats in Texas, USA. Waar ze met een heerlijk accent praten (ik gooi er nu ook zomaar te pas en te onpas Buy combivent online ‘hey y!all!! uit) en allemaal cowboylaarzen dragen.

En die cowboylaarzen vind ik dus geweldig. Vroeger had ik ze ook, maar om een onverklaarbare reden heb ik die ooit weggedaan. Ik kan mezelf wel voor de kop slaan, want die dingen zijn hartstikke duur en gaan (volgens mij, de leek) nooit uit de mode. Of ze komen in ieder geval altijd wel een keer terug, zoals dat met menig trend het geval is.

Anyway, ik zie in Friday Night Lights die meisjes in leuke jurkjes mét stoere cowboy boots eronder rondhuppelen. En ook volwassen vrouwen dragen ze, stijlvol naar hun werk. Toen een paar weken geleden vriendin Carola ook nog eens hele leuke exemplaren droeg, besloot ik: ik wil ze ook weer.

Ik kwam uit bij de webshop Boeties.nl en bestelde daar een kek paar donkerbruine leren cowboylaarzen. Niet te veel frutsels en motiefjes, gewoon basic. Ik kon niet wachten tot ze binnenkwamen en gelukkig hoefde dat ook niet lang. Ongeduldig rukte ik de prop papier uit de laars, schoof ik mijn voet erin en! zat ik halverwege de schacht van de laars (het hoge gedeelte dat om je been zit) klem. *huilt*

Met geen mogelijkheid kwam ik erin. Vloekend en tierend probeerde ik nog wat aan de laars te trekken, maar het mocht niet baten. Ik snapte er niks van; zo!n hoge wreef heb ik helemaal niet. Mokkend mailde ik de webshop het verzoek om een retourbon, omdat ik de (prachtige!) laarzen niet paste. Dat werd terugsturen.

Het meisje van de Boeties-klantenservice bleek echter mijn reddende engel:

‘Hallo Marieke,
Dank voor je mailtje, de gouden tip bij deze laarzen is ze de eerste dagen aantrekken met een boterhammenzakje ;-). Maar retour sturen kan uiteraard ook!’

Lacherigéen een tikkeltje sceptisch trok ik een boterhamzakje over mijn voeten en paste ik de laarzen nogmaals. Je raadt het al: ik gleed er soepeltjes in, niks aan het handje.

ZE PASTEN! En wat was ik daar blij mee. Euforisch stapte ik op mijn nieuwe aanwinsten rond en na een tijdje paste ik ze met een gladde panty ook (zonder de boterhamzakjes). Ik moest ze gewoon even inlopen.

Ik draag mijn cowboylaarsjes nu bijna elke dag. Voor de buitenstaander zijn ze wellicht niet erg bijzonder, maar voor mij wel. En Carlijn van Boeties.nl: jij verdient opslag.

LEES OOK:

19 reacties

 1. Super leuk! Ik ben ook nog steeds fan van Cowboylaarsjes. Ook inderdaad wel een beetje door Friday Night Lights.

  Kijk je ook Nashville al trouwens? Kan ik je ook enorm aanraden! Ook met Connie Britton, dus de hey y’all’s zitten er ook voldoende in! Niet in Texas, maar Nashville heeft wel een vergelijkbaar sfeertje, met de country muziek enzo. Heerlijk!

 2. Cowboylaarzen vind ik ook zó cool! Ik ben echt geen laarzenmeisje (helemaal niet zelfs), maar voor zoiets zou ik zelfs een uitzondering maken.

 3. o, geweldig! Ik heb altijd een soort liefde voor cowboylaarzen gehad. Vroeger heb ik 2 paar gekocht en daar deed ik echt 4 jaar mee. En dat boterhamzakje, ideaal!

 4. En je krijgt geen koude voeten. Ook een fijne bijkomstigheid.

  Ik heb ook een stel cowboyboots. Heerlijk zijn ze. En nu ben ik dus op zoek naar leuke hippe jurkjes en rokjes. Met een Bloemen print ofzo. Zodat ik ze lekker kek kan dragen.

 5. Cowboylaarzen zijn tof! Ooit had ik twee paar, maar dat is gereduceerd tot één paar. Donkerrood met een toffe (groene) print. Járen geleden eens in de uitverkoop gescoord en nog altijd heel blij mee.

 6. Super leuk, en inderdaad die boterhamzakjes helpen echt bij het aantrekken van dit soort laarzen. Been there, done that!

 7. Ik ben ook fan van die stijl laarzen. Altijd al geweest eigenlijk, Mijn paar is nu behoorlijk afgelopen, maar het wordt weer tijd om nieuwe te halen zie ik!

  1. Netflix UK heeft ‘m! Kijk via Chrome op je laptop/computer en installeer de plugin Hola. Daarmee kun je je browser op een ander land instellen en kun je dus Netflix van andere landen kijken!

 8. In plaats van boterhamzakjes kan je ook pedaalemmerzakken gebruiken. Doe ze helemaal tot je tenen in je laars, laars aantrekken en je kan de zak, door aan het uiteinde, er zo uittrekken. Zo krijg je geen zweetvoeten in die zakjes.