Brouwertjes Baby: De eerste zwangerschapstest

Eén dag overtijd was ik. Ik had ongesteld moeten worden, maar ik werd het niet. ‘Zullen we…?! vroeg ik aan Johan. ‘Nou, laten we het maar doen dan!, was zijn antwoord.

We deden een eerste echte zwangerschapstest. Ik had er nog eentje liggen, omdat ik na thuiskomst uit Paxil price Australié Purchase remeron without prescription heel even heb gedacht dat het zo was en ik had destijds een dubbelverpakking gekocht. Het was toen vals alarm (gelukkig, want ik wilde eerst trouwen), maar die ene overgebleven test kwam nu dus mooi van pas. De gebruiksaanwijzing had ik niet meer, maar gelukkig zijn ook dat soort dingen te vinden op internet. Ik pieste in een potje, doopte de test erin, legde ‘m op z!n kop op het aanrecht en wachtte, samen met Johan. Drie minuten hebben nog nooit zo lang geduurd. Zenuwachtig hupsten we door de kamer. Zou het?!

‘Ik durf niet!, zei ik. ‘Draai jij ‘m maar om!! Zoals je een pleister er in één keer af moet rukken, pakte Johan de test en keek. ‘Shit.!

Ik dacht het echt. En Johan dacht het echt. Ik was te laat met ongesteld worden, ik was niet helemaal lekker en, tsja, ik wilde het ook gewoon heel graag. Teleurgesteld plofte ik op de bank. Wederom bleek maar weer dat ik veel te ongeduldig ben. ‘Als jij iets in je kop hebt, heb je het niet in je kont!, zei mijn moeder altijd. Dat klopt, ik wil dingen altijd nA?. Maar zo werkt dat niet, en al helemaal niet met een kind.

Ondertussen ben ik drie dagen overtijd en snap ik niks meer van mijn lijf. Mijn menstruatie was na die zestien jaar pil zo snel weer op gang, en zo regelmatig. En dan nu ineens niet meer? Misschien was het nog te vroeg om te testen? Als het over een paar dagen nog steeds niet zover is, doen we nog maar een test… Wat. Een. Spanning. :) Order diabecon cure