Ik heb een baan!

Ooit verschenen op mijn allereerste weblog op Spaces van MSN

Vandaag heb ik te horen gekregen dat ik een baan heb! Ik was al een tijdje bezig met deze sollicitatieprocedure, maar omdat er al twee op niets waren uitgedraaid, besloot ik deze een beetje voor me te houden. Nu mag ik echter van de daken schreeuwen (naja, nog niet ├ęcht officieel, er is nog niets getekend) dat ik aan de slag ga als intercedente bij Randstad Callflex! En ik ben er zoooo happy mee!

Op 19 juni zal ik al parttime beginnen, voor drie dagen in de week. Ik ben immers nog bezig met afstuderen en er zijn nog een aantal dingetjes die ik moet afronden en voorbereiden. Maar zodra ik mijn diploma op zak heb (7 juli!), ga ik fulltime aan de slag. Echt heel gaaf, ik heb er heel veel zin in!

Het mooie is ook dat ik mag werken op de vestiging die MIDDEN in Utrecht zit. Echt op 5 minuten van mijn kamertje. SUPER DUS!