HIM Magazine

Ooit verschenen op mijn allereerste weblog op Spaces van MSN
Where can i buy paroxetine online Micronase delivery

Beloftes? Op de School voor Journalistiek in Utrecht weten ze niet echt wat zoiets inhoudt. ‘De cijfers komen écht op intranet te staan hoor..! Hmm, heb ze nog steeds niet gezien en de minor is nu afgelopen.

‘We gaan jullie magazine mooi full color en glossy afdrukken!! Ehm, helaas! ook dat ging niet door. We konden het doen met de mededeling dat we hem maar 20 keer moesten uitprinten…

‘Jullie krijgen hulp van vierdejaars vormgeving, om jullie magazine er mooi uit te laten zien..! Helaas, die hadden het te druk. Een lesje vormgeving van 1,5 uur moest onze vormgeefredactie het licht laten zien.

Na er veeeeeel tijd ingestoken te hebben, na veel geploeter, gezwoeg, bloed, zweet en tranen, is het dan toch écht goedgekomen. Jantine vond een drukker die zo aardig was om ons kindje te drukken. Full color én glossy, zoals school ooit beloofd had, maar niet deed.

We noemen het HIM, dat staat voor His Inspirational Magazine. HIM is bedoeld voor de ambitieuze man met geld, het doel van het blad is dan ook om deze man te inspireren.

Hierbij kun je denken aan:
-éé éOp zoek naar het grote geld op de beurs
-éé éEen bezoek aan de Miljonairsfair
-éé éVerrassingsvakanties
-éé éNieuwste gadgets
-éé éMode
-éé éMannelijke verzorging (haar, hoofd, lichaam en geest)
-éé éWat moet je absoluut in de drankkast hebben staan?
-éé éMannen en hun auto
-éé éColumns
-éé éVerhaal over de oude Gentleman Thieves
-éé éetc.

Ons magazine rocks! En dat voor studenten die slechts een paar vakjes aan journalistieke basisvaardigheden hebben gehad. Ik ben trots op mijn klas! :-)