Miek a.k.a. ziektekiem

En zo ben je dan al 3 dagen gewoon zwaar beroerd. En komt al het gekwakkel van de afgelopen 2 weken (waarin je hebt doorgebikkeld en je niet hebt willen laten kennen) door al je gaten naar buiten. Denk aan zweet uit je poriën en snot uit je neus… en vergeet vooral de rondsproeiende bacillen niet als ik een flinke niesbui heb. Bah. Ik ben ziek. Alles doet me zeer, vanaf mijn kruin tot in het puntje van mijn tenen ben ik me opeens zeer bewust van al mijn spieren en gewrichten.

Dat doelloos op bed liggen is alleen niks voor mij. Overdag is er niets zinnigs op tv, dus daar kan ik m’n hart niet aan ophalen. Gelukkig heeft Theo heel lief wat vrouwentijdschriften voor me gekocht en ook hebben we een geheel eigen videotheekje thuis (lees: een kast vól dvd’s). Ik kom de tijd dus op zich wel door. En wat ook heel gelukkig is: we hebben een laptop. Ik had het er nooit zo op, had liever mijn eigen vaste pc met al mijn foto’s, verhalen en plaatjes. Die typte bovendien ook veel lekkerder. Maar op dagen als nu ben ik er toch wel heel blij mee. Vanuit je bed toch in contact kunnen blijven met de bewoonde wereld. Vooral Hyves is dan echt wel een geniale uitvinding.

Ik ben blij ook dat ik vanuit mijn werk op alle begrip kan rekenen. Zeker gezien het feit dat ik a.s. donderdag al richting Italië vlieg en dat echt voor geen goud in het water wil laten vallen. Dat is bij de zomervakantie al gebeurd, dus deze keer zal het absoluut goed gaan en zal ik er optimaal van genieten. Mijn credo is dan ook: goed uitzieken. Dus blijf ik voor de zekerheid morgen ook nog een dagje thuis.

Sturen jullie wat digitale vitamientjes mijn kant op? Alvast bedankt!