Defqon1 is coming…

Afgelopen zaterdag startte om klokslag 18.00 uur de kaartverkoop voor het beste feest van het jaar: Defqon1 op het Almere Strand! Dit jaar zal het op 16 juni plaatsvinden en zullen weer 32.000 mensen uit hun dak gaan op de allervetste beats!!

Sms tracker, Phone spy.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Nu ben ik (blijkbaar) niet de enige die dit het beste feest van het jaar vindt en er al maanden naartoe leeft. Omdat ik zelf niet thuis kon zijn op het tijdstip van de kaartverkoop-kick-off (help, paniek!) had ik een vriendje bereid gevonden een kaartje voor mij te bestellen.

Helemaal in mijn nopjes, en in volle overtuiging dat het dan wel helemaal goed zou komen, had ik zin in die avond waar ik op een verjaardag het desbetreffende vriendje zou treffen en hem het geld voor het o-zo-gewilde kaartje zou kunnen overhandigen.

Helaas, ook bij hem paniek: de website van ticketonline was compleet overbelast!! Onze Dikkuh-vriendengroep (allemaal echte Defqon-gangers) zaten allemaal online, maar er was geen doorkomen aan! Bij iedereen was de F5-knop zowat versleten, maar het had niet geholpen. Wat een teleurstelling… Na een tijdje kwamen de berichten al door: binnen anderhalf uur (!) was het festival uitverkocht: 32.000 kaarten!!!

’s Avonds op de verjaardag bleek echter dat een paar vrienden er wel in geslaagd waren er doorheen te komen en gelijk maar de maximale 4 kaarten hadden besteld. Dus: er waren een paar kaarten over! En ja, ik heb er eentje kunnen bemachtigen!! Ik ben gelukkig!!! (niet dat ik dat nog niet was, maar het Defqon-kaartje draagt daar zeker aan bij…) René: je bent een engel!

Helaas is nog niet iedereen van onze groep zo happy als ik. We hebben zeker nog een paar kaarten nodig, maar die worden nu tegen belachelijk hoge prijzen aangeboden op sites als Marktplaats. Normaal ben ik erg fan van deze manier van handelen (haal er zelf ook genoeg gadgets vandaan), maar met concert-, voetbal- en festivalkaartjes vind ik het niet normaal…

Sms spy, Ubicar telefono por gps.
Diakof price

Dus als jullie nog ideeén of connecties hebben: Dikkuh zoekt Defqon-kaarten!

Wiehoe!! Op 16 juni ga ik zéker uit mijn dak! :)

Defqon1, here we come!